jä jä
jag bloggar dåligt de vet vi alla så nu släpper vi det ;) Haft en riktig risig tid med ryggskott och massa sjukdomar bland barnen ... nu väntar ljusare tider I just know it !
gjorde ett jättegott lchf recept igår ( nja jag är ingen slav under den dieten men den är god och ger bra resultat har jag hört )
3 tomater
1 pkt bacon
1 stor burk champinjoner
2,5 dl grädde
2,5 dl creme fraiche
2 msk sötstark senap
2 vitlöksklyftor
Kalvfond hade köttbuljong !
Riven ost
lite soja
gjorde ett jättegott lchf recept igår ( nja jag är ingen slav under den dieten men den är god och ger bra resultat har jag hört )
Ingredienser
600 g fläskfilé3 tomater
1 pkt bacon
1 stor burk champinjoner
2,5 dl grädde
2,5 dl creme fraiche
2 msk sötstark senap
2 vitlöksklyftor
Kalvfond hade köttbuljong !
Riven ost
lite soja
Bryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Stek champinjonerna. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Bryn på båda sidor i stekpanna, salta och peppra.
Skiva tomaterna och lägg i botten på en smord ugnsfast form. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över.
Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, 2,5 dl creme fraiche tillsätt senap, vitlök och kalvfond. Salta, peppra och ta en nypa cayenne om du vill ha lite sting i. Rör ner bacon i såsen.
Häll såsen över allt i den ugnsfasta formen och strö över den rivna osten. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Grädda tills det fått fin färg. Servera en stor grönsallad
Skiva tomaterna och lägg i botten på en smord ugnsfast form. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över.
Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, 2,5 dl creme fraiche tillsätt senap, vitlök och kalvfond. Salta, peppra och ta en nypa cayenne om du vill ha lite sting i. Rör ner bacon i såsen.
Häll såsen över allt i den ugnsfasta formen och strö över den rivna osten. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Grädda tills det fått fin färg. Servera en stor grönsallad