Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

den förste

Publicerad 2010-12-30 12:25:48 i Dagbok,

Saknar min big bambino idag :( han ska fira nyår med sin pappa och kommer få så roligt ! mitt lilla troll :)





liten blir stor



juleris o ledighet

Publicerad 2010-12-29 06:11:12 i Dagbok,

Ola , hallo ! Julen har varit lovely och barnen är överlyckliga över sina nya ting :) Jag med såklart ! Snart är de nyår som ska firas med fina vänner och god mat .

Vad gör ni ? Är inte nyår överskattat tycker ni ?

Uppe tidigt med de små idag , så får hjärtat mitt en sovmorgon :)






bugg?

Publicerad 2010-12-21 12:45:07 i Dagbok,

Tror att vi alla tre här hemma har fått en bugg ...ont i halsen zero matlust och förkylda ..vill bli bra till julafton ! Men idag kommer maken hem !
Har längtat massor :))

Tar och bloggar mer när de inte känns som om nån kört över mig :(

snöyra o mathandling

Publicerad 2010-12-19 12:48:53 i Dagbok,

Japp idag av alla dagar har jag barnvakt av fina svärisar för att åka och storhandla mat ... just idag så snöar de som aldrig förr ... såklart !
Men jag åker ändå ska mest var på stora vägar ( ber en inre bön att de är plogat hos barnvakterna ;) och där ska de ju vara okej ..

Orkar inte skrapa på de som finns hemma nu .. vilket är nada .. leverpastej i all ära men nu är vi nog trötta på den ...hela familjen ;)

Vad gör ni idag ??

Förresten har jag hunnit storstäda o byta sängfkläder idag .. kände mig ruggigt underlig när jag stod och dammade sju imorse men men ska de hinna bli gjort innan den lille ska sova i sin säng så är de då :))

ny dag nya möjligheter?

Publicerad 2010-12-18 08:12:10 i Dagbok,

Idag fyller finaste David år ! Grattis :) Jag missade hans party igår men så är de ju ...man kan inte vara med jämt ;) Vid halv tio igår ringde Angela ...hon har blivit magsjuk , ve o fasa ...stackarn ! Hoppas vi klarar oss , hon va ju här igår ...
Idag vet ja inte riktigt hur vi ska fördriva dagen , en promenad till byn kanske .. Nån som vill leka med mig och två barn ??
Imorgon blir de storhandling och middag hos Svärföräldrarna :) mysigt och gott ! Sen kommer min Robin också ! roligt och härligt att ha lite kvällssällskap , de små sover ju tidigt ...
På måndag blir de lilla jul med mamma o Johnny och på torsdag kommer pappa troligtvis :) mycket familjeliv nu i juletider!



födelsedagskillen med fru !

tårar och förkyld Charlie

Publicerad 2010-12-17 16:36:33 i Dagbok,

Usch va han är förkyld o grinig den lille ! Ge mig tålamod ! Hittade en text som ja skrev för två år sedan och tårarna bara rinner , exakt samma känner jag ännu och kommer alltid känna ....

här dec 2008

Idag saknar jag min stora kille massor , har t om drömt om honom i natt . tur att han kommer imorgin iaf . Jag tror de är svårt för de som inte har de som jag med varannan vecka att förstå hur man känner . I början när R va 4 år så va de jättejobbigt dels för att man hade vart han så nära så länge , de va ju han och jag liksom varje dag , och dels för att han va såpass liten .
De va en hel del tårar som föll då , från allas sidor.... som mamma är de svårt att ge upp 50% av tiden med sina barn men vanemänniskor som vi är vande jag mig ganska fort... saknaden kommer och går och ibland är de riktigt jobbigt som när de händer nåt kul,eller man ser nån rolig film mm så tänker jag ohh de här skulle R gillat . Men om jag krävde att han skulle vara här jämt så skulle jag vara ganska egoistisk , ett barn behöver både sin mamma och pappa så sålänge han har de bra så får jag bita ihop.
De primära målet för alla föraldrar är väl ändå att barnen ska vara lyckliga.... nu i juletider är man ju lite extra familjär vilket säkert bidrar till mina känslor just nu.
R ska inte vara här på jul och de känns inte bra men han kommer ha de bra så de är bara att härda ut...
Inuti mig finns de en stor sorg att jag aldrig kan ge R de som jag nu har möjligheten att ge M en mamma och en pappa som lever ihop o älskar varandra , drömmen är ju att deras liv ska vara så utan fläng mellan föraldrar på jul osv , jag har själv levt så o de önskar jag ingen ....
Därför ska han få fira jul i lugn o ro . jag kommer köra han till hans far dan före så han får vakna där han ska vara och jag hämtar han på juldagen ....
Jag känner igen mig mycket i R och i hans tankar , jag kunde inte förstå att mina föräldrar inte skulle bli ihop igen , de tog många år innan jag insåg att de skulle inte bli de två ... aldrig igen och R pratar fortfarande om mig och hans far och om vi möjligen skulle kunna skaffa ett barn så de blir ett helsyskon ;)
Jag hoppas han kommer att se M som sitt riktiga syskon vi har pratat mycket om de här med att de inte spelar nån roll utan att M är hans lillebror punkt .
Och jag tror verkligen att han känner de så men ibland kommer de frågor och undringar och hur obekvämt de än är att svar på alla dessa frågor så måste jag . Samtidigt måste jag var riktigt tydlig med att så som livet ser ut idag så kommer de att vara , jag vill inte väcka några förhoppningar av misstag .
Även om jag önskar att hans liv skulle vart annorlunda så är de bara att göra de bästa utav de vi har ,han har ju 4 vuxna som bryr sig om honom ,och de är ju positivt plus att när han är trött på mig så kan han åka till sin pappa !!
Jag kommer alltid att känna sorg för R därför har han en speciell plats i mitt hjärta ... jag vet hur han känner och tänker och hur han grubblar , jag har tänkt exakt samma tankar när jag va liten .
Så summan är att de finns ett skäl att R inte figurerar så mycket som M i denna bloggen vissa veckor ... de gör lite för ont ibland .... att inte ha honom nära , och att skriva massor om honom driver upp dom känslorna till ytan och jag tänker inte vara en olycklig människa... jag vägrar.

den enda skillnaden nu är aatt Robin,Mathias och Charlie verkligen är riktiga syskon de bråkas och allt syskonligt som de kan vara ! ;)


WHAT THE F**K

Jag va på vc i morse för att få nåt för min hosta , som alltid när jag kommer dit har jag redan diagnostiserat mig själv och jag vet precis vad jag behöver .
Förra året ville jag ha kåvepenin för jag visste att jag hade halsfluss ... tre odlingar senare vad får jag då jo kåvepenin... tänk om dom hade lyssnat på mig ;)

Iallafall idag va mitt mål cocilliana.... vi får se sa dom till mig de kommer finnas ett recept på apoteket kl 5 då får vi se vad Doktorn tyckte va bäst .....
kl halv sex va jag på apoteket med ljuva drömmar om en hostfri natt ... INGET RECEPT !! VA FAN !!


inställda planer

vem är emot mig egentligen ?? vi som skulle firat en jätte mysig nyår med Ida,lisa och familjerna.... idag fick vi ställa in :(( hela familjen har hosta ,feber och en rejäl förkylning !!
Vi får fira hemma i ro... trist men sant ... herregud va sjuka vi vart de sista ,jag kan inte minnas sist de va såhär illa ... aja J är ute och fixar de sista , champagne , fyrverkerier mat ostbricka godis ....
R är ju här över nyår så de får bli familjespel och mys bara.... va ska man göra ?? nu ska vi tamig... bli ordentligt friska !!

halloj!!

Dagen idag får spenderas inne , då jag är lite sjuuuk ...igen !! Jag va på middag hos Frida igår (tack för den superba maten!) kände mig inte på topp hade lite ont i halsen och kände mig allmänt lite kass ... så jag försökte hålla mig ifrån barnen och jag gick hem redan vid sju ... de är inte likt mig då de vankas goda kaffedrinkar...min favorit ... när jag kom hem satt vi o kollade på körslaget sen avgick jag i säng ... med feberfrossa ... har legat och frusit och svettats vartannat i natt men nu känner jag mig lite bättre .

R hade Linnea på sleepover inatt , dom la sig och kollade på film efter körslaget och jag hörde hur de snattrades till en bra bit efter elva sen blev de tyst :) mysigt att ha kompisar som sover här.
Jag sa till Frida igår at de blir värre när dom frågar om dom får sova över när de är 14 ;)) då får man stå med tratten mot dörrn ...hehe

Jag hade oxå finfrämmat på dagen av Madde och Tolly ... herregud de är typ 2 år sen jag tfäffade min gamle vapendragare Linda !! Hon ska till Indien på praktikresa nu snart ... spännande....
Nää nu kryper jag ner i soffan och vilar medans M vilar ... som förresten va en underbar mönsterbebis ända till sju hos Frida igår !! fina unge...

R spelar Fifa och slappar ...han har önskat taco idag för han fick så god sås hos Frida igår så de får bli en favorit i repris !! vad gör ni idag ??

lycka..

Gårdagen va helt underbar , vi hade de så mysigt på våran lilla julaftonskväll! Först åt vi kalkonmiddag (har kvar mat till ett helt kompani) sen va de klapputdelning... Vi bestämde att vi skulle öppna ett och ett så alla fick kolla och beundra paketet , annars så slits de bara upp utan att man vet vem man fått de från. så vi turades om jag fick tofflor,läppglans, en skål och pengar från pappa. J fick whisky och simpson muggar från barnen , M fick skallror i massor och pengar... Sen va de ju R... han fick massor !! nya fotbollsskor , zlatan matchtröja, benskydd ,fotbollsstrumpor, han hade oxå fått drömfångare och zlatankalender av mormor och morfar Johnny.....cluedospelet,fotbollshalsband, pulka,mössa, böcker ,pennor,pengar mm han va jättenöjd !!
Vi andra har hunnit få lite andra paket på julafton bla alkomätare, handväska , våg ,schampoo,slipmaskin ,åkpåse , badponcho mm
Iallafall... klappöppningen tog ett tag sen la M sig och vi satte oss till rätta med cluedo och godis! de va ett sånt dvd spel , de va så mysigt vi spelade i tre timmar sen va klockan såpass att de va nanitajm...
R gick upp med sina grejer och va borta ett bra tag ... så jag fick gå å kolla vad han pysslade med ! då hade han bärt upp alla sina nya grejer och lagt dom på rätt ställe han hade ochså lagt alla sina fotbollsgrejer på ett ställe lite som ett altare ... haha ... han va så glad och nöjd! underbart att se !!
Kunde inte önskat mig en mysigare lilljul än denna , tror vi ska införa de där med sällskapsspel på julkvällarna de är ju jättemysigt , detta spelet va från 9 år så de va roligt för alla inte bara R...

Idag har vi blivit bjudna till Frida och Jocke på middag , J jobbar ju som vanligt då de händer såna här mysiga saker !! han är lite ledsen över de.
Men jag och R och M går dit iallafall ... ska bli gott och trevligt. jag lägger in lite kort senare på kvällen igår.

strålande jul

vi hade en jättemysig julafton igår . Den bjöd på härlig mat, trevligt sällskap , glada ungar och ett räfflande julklappsspel !! De enda som fattades va Robin men han kommer idag så då blir de lilla julafton med kalkonmiddag och klappar ..











Som ni ser en alldeles ljuvlig afton ! nästa afton ska spenderas med Ida , David, Lisa och Richard !! ska vi spela singstar kanske ?? vad tycker ni ?? Då ska min fina R vara med också så de kommer bli toppen .

från oss alla till er alla....

En riktigt god jul !


juletider

jaaa nu är de här .. juletiderna ... lite stressande men mysigt , vi har klätt granen (o sett johan få ett psykbryt över ljusen som även i år inte fungerade ;))
Den blev fin fastän jag precis som Frida hade svårt att låta R sköta beklädningen sååå resultatet är tt vi både har rött ocg silvrigt glitter i den .... ve o fasa !! men men ....
Igår hade vi förjulafton här med mamma och Johnny , vi åt tacopaj och fick paket . M fick matsetet från lundmyr som jag så länge har önskat mig !!
R fick zlatan almenacka.en samlarbil och en drömfångare ... precis vad han ville ha . idag ska här göras köttbullar och tunnbröd annars är de lugnt idag , skönt.
Om ni vill se fina bilder på M så gå in på Malles sida , hon är ju så duktig , hon va här och hälsade på igår ... härligt med spontanbesök tycker jag !!

sååå god jul alla söta

saknad..

Idag saknar jag min stora kille massor , har t om drömt om honom i natt . tur att han kommer imorgin iaf . Jag tror de är svårt för de som inte har de som jag med varannan vecka att förstå hur man känner . I början när R va 4 år så va de jättejobbigt dels för att man hade vart han så nära så länge , de va ju han och jag liksom varje dag , och dels för att han va såpass liten .
De va en hel del tårar som föll då , från allas sidor.... som mamma är de svårt att ge upp 50% av tiden med sina barn men vanemänniskor som vi är vande jag mig ganska fort... saknaden kommer och går och ibland är de riktigt jobbigt som när de händer nåt kul,eller man ser nån rolig film mm så tänker jag ohh de här skulle R gillat . Men om jag krävde att han skulle vara här jämt så skulle jag vara ganska egoistisk , ett barn behöver både sin mamma och pappa så sålänge han har de bra så får jag bita ihop.
De primära målet för alla föraldrar är väl ändå att barnen ska vara lyckliga.... nu i juletider är man ju lite extra familjär vilket säkert bidrar till mina känslor just nu.
R ska inte vara här på jul och de känns inte bra men han kommer ha de bra så de är bara att härda ut...
Inuti mig finns de en stor sorg att jag aldrig kan ge R de som jag nu har möjligheten att ge M en mamma och en pappa som lever ihop o älskar varandra , drömmen är ju att deras liv ska vara så utan fläng mellan föraldrar på jul osv , jag har själv levt så o de önskar jag ingen ....
Därför ska han få fira jul i lugn o ro . jag kommer köra han till hans far dan före så han får vakna där han ska vara och jag hämtar han på juldagen ....
Jag känner igen mig mycket i R och i hans tankar , jag kunde inte förstå att mina föräldrar inte skulle bli ihop igen , de tog många år innan jag insåg att de skulle inte bli de två ... aldrig igen och R pratar fortfarande om mig och hans far och om vi möjligen skulle kunna skaffa ett barn så de blir ett helsyskon ;)
Jag hoppas han kommer att se M som sitt riktiga syskon vi har pratat mycket om de här med att de inte spelar nån roll utan att M är hans lillebror punkt .
Och jag tror verkligen att han känner de så men ibland kommer de frågor och undringar och hur obekvämt de än är att svar på alla dessa frågor så måste jag . Samtidigt måste jag var riktigt tydlig med att så som livet ser ut idag så kommer de att vara , jag vill inte väcka några förhoppningar av misstag .
Även om jag önskar att hans liv skulle vart annorlunda så är de bara att göra de bästa utav de vi har ,han har ju 4 vuxna som bryr sig om honom ,och de är ju positivt plus att när han är trött på mig så kan han åka till sin pappa !!
Jag kommer alltid att känna sorg för R därför har han en speciell plats i mitt hjärta ... jag vet hur han känner och tänker och hur han grubblar , jag har tänkt exakt samma tankar när jag va liten .
Så summan är att de finns ett skäl att R inte figurerar så mycket som M i denna bloggen vissa veckor ... de gör lite för ont ibland .... att inte ha honom nära , och att skriva massor om honom driver upp dom känslorna till ytan och jag tänker inte vara en olycklig människa... jag vägrar.

snabba

Publicerad 2010-12-17 10:52:50 i Dagbok,

59 snabba

tagen från Engla

1. Hur gammal är du om fem år? 35 :;( jisses
2. Vem var den sista du träffade? förutom barnen mamma o Johnny
3. Hur lång är du? 158 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? inception
5. Vem ringde du senast? pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? de ska vi ! puss till Ida
7. Vad är dagens planer? pannkakslunch,mysa ,julklappsinslagning
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms om ja inte är uttråkad o vill prata
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår kväll

11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 06.30
13. Har du någon gång hittat en katt? ?
14. Vilken är din favoritplats? Hemma !
15. Vilken plats föredrar du minst? bensinmacken
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? här i vårat hus med stora barn och nytt arbete
17. Vad skrämde dig som barn? inget !
18. Vem fick dig att skratta senast? Charlie
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nja men ja har inga kvar
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? o yes
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass med chokladsås
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa med familjen , greja massa med huset och köpa massa roligt
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? ooooja!

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? mage
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? såklart
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej
37. Vill du ha barn? inga fler nej
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? båda!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mina barn
42. Äger du dyra smycken? inte direkt
43. Har du någon gång testat narkotika? ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? flingor o yoghurt
45. Vem är den roligaste människan du känner? oj David kanske
46. Välj ett ärr på din kropp? kejsarsnitten
47. Vad har du för ringsignal? nån ericssonmodell
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg?

51. Kan du byta olja på bilen? ja om ja måste så löser ja de
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? bingos bok
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? Nej, bara sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm mix megapol o bandit rock
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? matlista
59. När var du i kyrkan senast? Charlie dop

fredag :)

Publicerad 2010-12-17 07:27:34 i Dagbok,

Aaa gott med fredag va ? Även om ja ska vara själv denna helögen så är de alltid gott med fredag :) Ingen körning till dagis och en dag att kurera lillen på.
Han sov som enkratta inatt med ... nu pratar vi inte mer om de .

Igår va jag på möte på Mathias nya dagis , helt nytt med fräscha nya lokaler och ergonomiska lösningar , En riktigt stor och fin utegård också , annat en de stackars barackerna de har huserat i nu .
De finaste av allt tyckte jag va den stora ateljen de har på varje avdelning ! En plats att skapa med allt i barnens höjd :)
Tror detta kommer bli toppen !

Idag ska vi gosa runt hemma och städa lite , presentinslagning står högt upp på listan men de får bli när gossarna sover ikväll ...

Tänker på min goa man som jobbar hårt många dagar för att kunna komma hem till oss ett längre tag denna gång . ( jaja jag saknar honom för min skull men också för att få sova lite )!



gah

Publicerad 2010-12-15 18:26:11 i Dagbok,

Oj oj vad jag saknar min man idag ... 10 dagar är lång tid :( MEN de bästa är ju att han är hemma lika länge sen ! Idag har vi fikat med Fam Barck och myst lite med halva fam björk !
Charlie är lite bättre får jag nog säga ... guuuuuud vilket trist inlägg !!




detta är ett år innan jag fick M .... jisses blond och 10 kg lättare ... ett mål ...jaaaaaaaa !

lussemorgon o koppor

Publicerad 2010-12-13 09:02:59 i Dagbok,

Ja Charlie har koppor så Mathias får stå över lussetåget på dagis idag , tråkigt men de kommer bli många fler luciatåg för han !
I torsdags var de julmys hos Angela och de va riktigt lyckat ! massa tjejer, god mat och vin kan de bli bättre ? Lika bra kanske de inte va på fredag morgon men helt okej iallafall.
Denna helgen har vi ägnat oss åt varandra och julförberedelser... Som jag sagt så kommer Johan inte hem förrän nån dag före jul så vi har fixat julgran och klätt den , gjort pepperkakshus och fina hjärtan . Mysigt !

I fredags hade vi Ida , David och Nellie här ... god mat och idolfinal mmmmm mina fina vänner !






kasst bloggande..

Publicerad 2010-12-12 15:50:31 i Dagbok,

Japp de har de varit men prioriteringarna har legat hos familjen denna helg , återkommer med updates ikväll kanske , när hjärtat åkt !

mycket nu ...

Publicerad 2010-12-09 09:53:19 i Dagbok,

jaa så är de ... alla har väl mycket nu i december ? de är lussetåg ,julfester , föräldramöten , julbak mm... men de är roligt att de händer nåt !

idag är de julfest hos min Angela med julmat och julklappslek , ska bli härligt att komma dit utan barn och sjunka ner i hennes ursnygga soffa och sippa på ett glas vin :)

På tal om baseball så blev lilla M ledsen för första gången när ja lämna idag :( men ja ringde och då va allt okej :) de är mycket som händer nu med trots och grejer så jag hoppas att de va en engångsgrej ..

Idag är de torsdag ...lallala min fina man kommer hem över helgen för att sen åka i 13 dagar .... jobba in mellandagarna är tanken så de är bra men tråkigt såklart att han ska vara borta mycket .

Nog om tråkigt info ... njut dagen mina vänner så hörs vi !




eftersom jag inte bloggat på länge så kommer de ploppa upp vilka bilder som helst ett tag :) här är dygnet efter Charlie kom .

kaosmorgon

Publicerad 2010-12-08 08:07:20 i Dagbok,

Ojoj vad min mellanpojke är trotsig och besvärlig just nu ... när jag säger till han så skriker han bara tillbaka ...typ aaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Visst de kan vara lite skrattretande men mest blir jag förbannad , jag vill INTE att han ska bli en skitunge som säger pepperkaka ? man svarar nej och han skriker peeeeeeeeeeeepppppparkkkkkkaakkkkkkkkkaaaaaa !!! då blir jag så arg så jag kokar !!
mutter mutter ...detta ska vi ta ur han snabbare än han anar ...

Idag har iallafall vart en trotsig morgon med mycket gap och skrik ... köra lillebror i racerfart och dunka in i väggen är inte okej ... men tydligen riktigt roligt ..
Dags för lite dagistid så ska mamman samla krafter till att ta alla duster i em ...och imorgon kommer mannen hem och de ska bli så skönt att få hjälp i kaoset!

Stackars Robin han vill bara väl och vill hjälpa M med en massa saker men han får bara grin och tårar och ord som MIN MAMMA ! tillbaka :(

jajajaja ytterligare en fas som ska genomgås ..

ha en ljuvlig onsdag mina vänner !



kan denna lilla var sån ??? svar ja !!

cyberfreak ?

Publicerad 2010-12-07 17:13:41 i Dagbok,

Idag har jag ändå vart med om en rolig grej som bara kan ske i cyberspace :) för ett år sedan i oktober gjorde jag mitt sista inlägg innan jag började igen förra veckan .
Då bloggade jag om att jag skulle göra en hemmagjord halv special ... för att piffa inlägget googlade jag på desamma och tog första bästa bild på en halv special , förra veckan fick jag en kommentar att jag lånat en bild av nån annan och att jag borde länka till den personen eller ta bort bilden .
Jag trodde de va ett skämt eftersom alltså vem fan bryr sig om man lånar en bild på en korvjävel ? Jag hade defenitivt fattat grejen om de va en bild på en person eller barn eller nåt annat personligt , iallafall så ignorerade jag hela grejen.
Idag fick jag ett mejl från blogg.se att de va anmält och att de tagit bort bilden från mitt inlägg :) skrattretande men föga intressant ... jag kollar då in denna personens sida och ser att han har gjort ett lååångt inlägg om saken och kallar mig för slödder ?? ...

Kallar mig för de ??? kolla in denna personens sida är ni snälla och kolla vem han är så han iallafall får ut nåt av sitt halvdags arbete :))

check this out !

god morgon tisdag

Publicerad 2010-12-07 08:15:26 i Dagbok,

Snart dags att dra iväg till förskolan , verkligen välbehövligt efter ca 14 dagar hemma .. Jag och den lille drar till finaste Angela och morgonmyser efter.
Idag är de också dags för Mathias första utvecklingsamtal ! hoppas på all good news :) de blir de såklart han är ju världens finaste !

Idag skickade jag med Robin 20 kr till fredagens mellanstadiedisco ... de ni det är vuxenpoäng de 1 Sist satt jag och Johan och halvsov och bara väntade på att klockan skulle bli 22 så jag kunde hämta ! småbarnsföraldrar svar ja !!! Han är riktigt taggad den lille sparven ;)

njut dagen !

latte..

Publicerad 2010-12-06 13:21:47 i Dagbok,

Sitter här med en rykande kopp nespresso-latte ... mycket gott.. Charlie åker runt i sin stol , Mathias sover lite och Robin är i skolan .
Angela o barn åkte precis , vi hann med lite åkning och utelek och såklart pannkakslunch :) Lite lugnet före stormen nu , snart vaknar M och R kommer från skolan då brukar de vara high life ett tag .. så nu vill denna gullungen ha min uppmärksamhet ;)

just det !

Publicerad 2010-12-06 06:24:29 i Dagbok,

Jag ska ju börja jobba lite i januari , 25% bara helger ... weeihooo ska bli roligt !! Trodde man ju aldrig man skulle säga men jag saknar jobbet ...och de som jobbar där , och de boende .
Alldeles lagom att jobba varannan helg ett tag :)




varmare ?

Publicerad 2010-12-06 06:20:47 i Dagbok,

Hmm känns som om de är varmare idag ? hoppas på de .. Så man kan vara ute och njuta av snön med barnen ! Igår va de ju pulkaåkning som gällde ! Jisses va de gick och till och med lite halvfega Mathias tog några vändor i backen sen grillade vi korv med massa goda vänner , en riktigt mysig dag !

När vi kom hem kändes de som de gick i ett med matlagning ,fotbollsträning, tvättning och allt annat som måste göras innan J åker. Alltid tråkigt när han åker men veckorna svischar förbi just nu och snart är de jul !

Mathias ska gå sitt förta lussetåg på dagis nästa måndag , tror att jag kommer gråta en skvätt över hur stor han är nu ...min bebis.
Måste ordna barnvakt åt Charlie bara ...mina instinkter säger att han har vattkoppor då .

Snart är de jullov också och alla tre barnen kommer vara hemma , hoppas de är snö då så de finns mycket att hitta på . Idag hoppas jag på fika med vänner och ro i själen .

Kram på er i vinterlandskapet !

trött i kropp och själ

Publicerad 2010-12-05 17:23:23 i Dagbok,

Galet trött idag .... sen bio , några glas och en jobbig natt med pulkaåkning i två timmar efter det gör att ja snart står å sover .. får knappt ihop menmingarna .
Antar att de är många nätters sömnlöshet som ibland tar ut sin rätt... får berätta mer om helgen imorgon :)

Hang with me ..

Publicerad 2010-12-04 13:57:16 i Dagbok,

Går och lunkar hemma i rosa plyschbyxor ;) skivan som går om och om igen på mediaspelaren är bodytalk tre med Robyn ... så jävla bra, och hur coolt är de inte att hon va med i gossip med den förra vecka då ??

kolla här

Sen går också mikrofonkåt med september !! så grym hon e discotjejen och snygg också !!




check it out

Ängel ?

Publicerad 2010-12-03 06:49:19 i Dagbok,

Idag fick jag en lite gåva av min Frida , en Ängel .. sååå fin och jag blev så glad ! Känns som om hon tycker att jag är hennes ängel :) och då känns de sådär alldeles luddigt och gott på insidan !

Apropå vänskap så är det den enda relationen som man alltid väljer ... sin familj kan man inte välja , sin partner väljer man i ett skede men den relationen måste man jobba på oftast den är inte alltid så lätt , man väljer ju inte heller sina barn men de brukar man var rätt nöjd med ;)
Men en vän väljer man ofta på ett annat sätt ....fattar ni ??? är jag snurrig ?? Man ställer upp för att man vill inte för att man måste , man agerar bollplank, fyllekompis, relationsexpert och den outsinliga källan av barnprat såklart... Jag älskar mina vänner inte för att jag måste utan för att jag VILL !!

Denna fick jag .. köpt hos  moyadesign

hjälp?!

Publicerad 2010-12-02 12:30:04 i Dagbok,

Finns det någon som kan hjälpa mig med designen på bloggen ?? jag minns inte alls hur man gör och alla mina kategorier och senaste inlägg mm e ju puts väck ! , en ny header skulle ja med vilja ha .... nån som kan ?

torsdag..

Publicerad 2010-12-02 09:36:31 i Dagbok,

Torsdagar är ju såklart en favoritdag i detta huset får då kommer pappan hem :) Idag fick jag en släng av städenergi och har snart städat klart huset ... tråkigt men skönt !
Dagen idag kommer förhoppningsvis bestå utav lite utelek ... jag saknar luft men de är himla satans kallt för lilleman ute nu ... M klarar väl sig en stund dock.
De verkar lite som om de kommer bli en tråkdag för jag har ju ingen bil denna veckan och nu har M:s koppor torkat så de borde vara okej att ge sig ifrån väggarna hemma !

Jag har tänkt på en sak ...hade vi bara vart liiite rikare hade jag nog tusan anställt en nanny var fjärde helg ca .... man blir ju inte sämre föräldrar av att barnen är med någon annan och förmodligen har de apkul !!
Tänk... drömmer... ensamtid med mannen ...bio , middagar , sova hela natten hela morgonen ... fixa o dona utan barn.... bli en bättre förälder när man ses igen , jag älskar att vara med mina barn hade nog gillat de extra mycket efter en längta helg ! Jg vill att mina barn ska gilla och vara med andra lika mycket som med mig , jag tror att de blir starka och självsäkra individer av det . (dags att börja jobba extra?)

Näää tummen upp för alla som har råd och kan ha egentid en helg i månaden ( eller oftare såklart) ... go for it !

idag kommer denna goa man

 

och på söndag kommer denna godingen !

greys

Publicerad 2010-12-01 21:42:52 i Dagbok,

Ett stort glas rött och greys på tv:n ! ooooo life is good :) Undra vad ja ska blogga om imorgon ?? Mycket att skriva om nu jue ....


drömmar om värmen ..

Publicerad 2010-12-01 18:41:29 i Dagbok,

Jennie och Leo va över här en stund på kaffe och vi tittade på korten från egypten förra året ! ett helt år sedan ... varmt, skönt och inga barn ... dock kan ja säga att vi saknade våra killar o tjejer där nere...
Men vilket minne !! En tjejresa ut i fingerspetsarna ... tidig läggdax för att orka först till stranden och njuuuta av varje stråle ... dock va jag gravid och hade faktiskt ont av solen ... när jag väntade M bodde ja på stranden ?

pensionärsvarning ? O ja !

 

me

 

nemosar !

 

fin bild på fina fridan

 

the gang !

 

ååå jag skulle vilja åka igen med alla familjerna !

sussande pojkar

Publicerad 2010-12-01 12:19:59 i Dagbok,

Nu har Nellie åkt och båda pojkarna sover sött ... dags för mamman att också vila lite tror jag ... tänkte bara tipsa om en bra julklapp till någon som har de mesta eller om ni har svårt att hitta något bra . Mathias fröknar på dagis får i år ett gåvokort att de har gett bort 30 doser poliovaccin , trettio doser mässlingsvaccin och tre sagoböcker till barn som behöver det !!
En jätte bra gåva att ge och att få ...

Gå in här

godmorgon onsdag !

Publicerad 2010-12-01 06:40:17 i Dagbok,

uppe med tuppen som vanligt ...lilla c gossar på filten framför tv:n , M sover sött och jag dricker den obligatoriska morgonkoppen och kolla fejan...beroende svar ja.
Idag ska vi passa fina Nellan en stund och jag hoppas Angela m familj kommer en stund och ikväll blir de vuxenmys med fina Anna och Frida till greys ...nån mer kanske ??

imon imon kommer mannen hem <3

minns ni denna godingen snart två år sedan !

e dom lika mina små egentligen ?

 

Har tyvärr inga bebisbilder på R i datorn att jämföra med ... de va ju riktiga kort som gällde då !!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela