Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Ligger ett grann efter...

Publicerad 2009-08-29 09:51:17 i Dagbok,

Ja de gör jag ju då jag knappt bloggat på hela sommaren , plus att jag har en urkass kamera så bilderna är inge bra alls :( lite ledsamt men en systemkamera är högst upp på önskelistan när J får fast jobb igen .

Men iallafall tänkte jag bjuda lite på vår sommar i korthet . Mycket kretsade ju kring brölloppet men en å annan utflykt hanns ju med !!

Borås

Vi åkte till borås i juli för två övernattningar och en massa kikande på djur (va tanken ) men de regnande friskt framåt eftermiddagen så vi va inte där hela dagen.Liseberg

Vi va på liseberg en gång med bara Robin och ett gång med bara M , passade bra i år då de inte är på riktigt samma sida når de gäller åkandet . Iofs så hade Robin vart fullt nöjd med att få spela lite och kika i kaninbyn och åka med Mathias men han va hos sin far denna gången . Här är de bilder från Robins dag.MEN !! snart åker vi till MALLIS !!

Soul injection

Publicerad 2009-08-29 09:25:37 i Dagbok,

Idag är de fest!! Vi ska först mysa hos Ida och David sen ner till lyckorna brygga där min Johan jobbar :) Va på Gina igår och shoppade lite men bara lite ;) Får se om de blir nåt av de nya ikväll kanske??
Köpte ett par stentvättade jeansleggings och en mysig loosefittröja i blå härlig höstfärg. Egentligen va jag ute för att köpa permanentspolar (tantigt jag vet ;)) För jag tänkte ge mig på en hempermanent men kicks hade inte hunnit få in några så jag får locka håret ikväll istället .

Vad ska ni göra ikväll gott folk?

De kommer massa mer bilder från bröllopet men jag väntar på att Malle ska ha redigerat färdigt dom ...

bröllop

Publicerad 2009-08-21 09:05:42 i Dagbok,


"Johan jag vill leva med dig ...dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen till döden skiljer oss åt"


Jag har inte fått några bilder av mina fina vänner ännu så jag kan inte visa nåt direkt sååå nu efterlyser jag alla bilder !! Ida , Frida mfl ge mig !!!

Nu är de iaf gjort och de va en härlig dag på alla vis . Solen sken och allt va såå lyckat !! Nu börjar de ju dra ihopa sig till höst så nu får bloggen mer tid igen hoppas jag :) Den 13 åker vi till Mallis på bröllopsresa hela goa la familia.Äntligen sol och bad....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela