Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Stranden

Publicerad 2008-07-28 16:31:59 i resor,

Ja idag bar de faktiskt av till stranden ... hade fått tips om att de va mkt svalare i skuggan där under träden än hemma .. sagt och gjrt så körde Johan ner oss till beachen vid nio och åkte sen hem för att nan enstund !! han va uppe 5 i morse ;) och de va riktigt skönt att sitta där i skuggan !!
Mathias sov gott i vagnen och de fläktade lite på han !! så de får vi fortsätta med om denna bölja fortsätter ... pärsen är ju bilen ... de e sjuukt varmt för mitt hjärta men han tog ett svalt bad och somnade i handuken när vi kom hem ..



bruna ögon som pappa



men snygg som sin mor...



en dag på stranden tar ut sin rätt

Storebror åkte till Gotland på semester idag !! 2 veckor.. de gör ont i mammahjärtat men han kommer nog ha superkul !!

Louise

Hormoner..

Publicerad 2008-07-27 14:59:57 i resor,

Ja säger bara ett ord... hormoner.. och plenty av dem också. igår kväll bara grinade jag . tyckte mathias bara skrek hela tiden ( han som sover 7 timmar på natten och e ganska nöjd överlag)  .
men men .. som sagt  hormoner..
han e go för deallra mesta och så e han ju så vacker.. helt ljuvligt fin .eller som johan sägeren riktig sexbomb! ha ha
de finaste vi har..han och Robin
igår åkte vi och grillade hos johans syster på kvällen, de va jättetrevligt men vi kom framtill att de inte va de allra bästaste för lillhjärtat... de va sjuukt varm och lite stojigt med massa barn så vi bestämde oss för att vänta med allt sånt ett par veckor tills vi har lärt känna våran bebis ... de behövs tid för att vänja sig .. både för bebis och föräldrar..





Louise

Mina hjärtan

Publicerad 2008-07-26 14:11:11 i resor,

Livet e toppen nu . Mathias sover mest och äter förstås ... Han sover bra på nätterna igår somnade han elva och vi gick upp sex imorse .. helt klart godkänt . lite tuttning har de ju klart varit inatt också ..
Sen somnade han om en timme mellan 8 och 9 så då kunde ja vila lite .. Han e så fin mitt lilla hjärta .. när han och Robin gosar smälter mammahjärtat !!


Mina hjärtan

Våra frukostar nuförtiden ! tutten i vädret jämt

Tant Madde
    
Första badet

sussar i vagnen

Louise

Mathias

Publicerad 2008-07-24 18:29:07 i resor,

De ska han heta vårat nytillskott i familjen. Han är de vackraste jag sett sen Robin ! Ingen kunde mäta sig mot min välskapte lille kille på BB.. haha
Jag ska skriva en förlossningsberättelse snart men jag kom hem för ett par timmar sen och börjar acklimatisera mig igen . De va en dramatisk upplevelse som verkligen får en att uppskatta de man har . Min sedan innan snittade livmoder pallade inte och va nära i att brista vilket resulterade i ett akutsnitt med sövning ... men han är värt det !! Men stackars Johan.... de va inte lätt för han . han fick dra på sig operationskläder och blev sen utslängd från operationen och fick vänta i ett annat rum . jag tar hela storyn imorgon ... nu till de bästa vi mår alla fyra jättebra och är så lyckliga !!


våran kille

trött mamma

Stolt pappa

Storebror

Tack alla för alla underbara sms lyckönsknigar på bloggen , samtal mm jag visste att jag hade underbara vänner men inte så många som brydde sig . jag har aldrig fått så många sms !! jag blir tårfylld bara jag tänker på det !!

Louise

Hej alla kära vänner!

Publicerad 2008-07-21 12:24:41 i ja å magen,

Jag har återigen norpat Louise blogg.....denna gången för att säga att hon har blivit igångsatt och ligger nu på BB och skall föda. Alla resultat osv. kommer komma senare när jag själv vet hur det har gått (:

Vid pennan
Marlene

BB

Publicerad 2008-07-20 13:11:12 i resor,

Jag måste få säga att NÄL är de sämstaste sjukhus jag nånsin satt min fot på . Mölndals sjukhus slår det med hästlängder . tänk på det alla ni som ska föda barn !
Mitt vatten har gått för 24 timmar sen och dom vägrar sätta igång mig !! 10 min ctg sen hej då .Jag har vart på aurorasamtal och planeringsronder angående att jag inte vill vänta så mkt för sist gång fick jag vänta en massa och sen blev de akutsnitt pga dåligt värkarbete... nu har jag dåligt värkarbete och vattnet har gått... men ingen stöttning what so ever.
Jaja nytt besök imorgon kl 9.30 hoppas jag får en trevligare läkare då .

Louise

Hemma hos ...

Publicerad 2008-07-17 20:17:43 i resor,

Nu så Mathilda här kommer bilderna från huset som jag lovade . Och till alla er andra som bor för långt bort för att komma på besök så ofta .


Vardagsrummet


igen...


de underbara köket ...


mitt favoritrum


Min kärlek


my precioussss... min inflyttningspresent till mig själv !


altanen ... skall bli dubbelt så stor nästan i augusti

bebisens rum ... ska måla om möbler och väggar när jag vet om det är en prins eller en prinsessa





Lillemans rum


svartvitt is the shit .... heja frölunda!


master bedroom


uppepå byran kan ni se Johans inflyttningspresent till sig själv !!


badrummet uppe

så de va de mesta .. jag har inte fotat badrum nr 2 eller hall för de ska vi greja iordning först .. en del bilder bidde lite suddiga men men
Vi stortrivs iallafall här i våran nya lya !

P.s ingen bebis idag heller ! ricinolja here I come haha D.s

Louise

Idas bröllop!!

Publicerad 2008-07-16 11:15:19 i resor,

Och Davids förstås ! sorry ... de va iallafall en underbar tillställning i sann Ida och David - anda .. de gifte sig på en fotbollsplan borgerligt och sen brände de av en härlig skiva efteråt med mycket sång , tal , alkohol och trevliga gäster !! vacker som en dag va hon bruden !! tänk när man själv står där då vill man ju vara vackrast på jorden !!



   

Självklart underhöll möhippegänget med en sång efter middagen :) ja de va en riktigt lyckad kväll som tydligen höll på fram till fyra - tiden 40+2 som man då va i så avgick vi vid 12 snåret !!
Lycka till Fina Underbara Ida och David !!

Louise

P.s ingen bebis ännu !! +6 nu .... Robin kom på +9... hmm jag döör ju här !! D.s

Varför !?

Publicerad 2008-07-13 15:48:13 i resor,

Nu undrar jag om jag ska bli den första som bebisen inte kommer ut på ? .... ruggigt deppig just nu .. hatar att gå över tiden , varje dag är en pina .

Louise

Dagen D

Publicerad 2008-07-11 11:06:31 i resor,

Jahopp så va dagen D här ...Tror ni att ja känner nåt ?! ne ... inte då .
Usch jag vill inte mera ... känner att deprissionen är nära .... hur man än försöker vara inställd på att gå längre än 40 v så lyckas jag inte !! min bebis skulle ju komma idag !!

Igår va vi på liseberg ... hmmm försöka dra igång nåt ? ... men de va skoj som attan utan att jag åkte ... fint väder och Lilleman vann inte mindre än 2 st stjärnvinster !! 4 kg choklad har vi hemma ( farligt ) plus en chipspåse och ett gossedjur !! turunge ... själv vann jag aladdinhjärtan :)

Hoppas bebis kommer snart !! Grattis malin till din pojk ( även om jag e sne över att du fick före !)

Louise

I´m Back!!

Publicerad 2008-07-06 15:17:37 i resor,

Eftersom de va så längesedan ja skrev så blir det ett bildregn utan dess like nu !! Be prepered !!


midsommar i nya huset


grillen skall skruvas ihopa


kärlek!!


underbar mat gjord av Malle


fina vänner


Sen har vi haft en lovely möhippa för lilla Ida !!


bruden herself


fina flickor och lovely utsikt


mycket ska man vara med om...


god mat fick vi !!


kortet talar för sig själv !! kärlek


Baren


haha



sen har de införskaffats ett guitar hero - kit här hemma !! Johan har fyllt 28 hipp hipp hurra så han fick de av mig och Robin .


Axl Rose himself



Till sist så har vi fyllt upp poolen här hemma .. inte så stor men tillräckligt för att svalka varma kroppar i sommar !!


mysigt som attan !!


bröst och bringa som en ...


Fia valde skuggan


främmande föremål i poolen!!

Och nu tadaa kommer de ni alla väntat på !! jag har inte fått min bebis ännu !! kolla sälen !!


vecka 40

Härmed va det de allra sista magkortet ... tänker inte dokumentera mera mage nu ;) den ska kika ut snaaart har den lovat mor , far och storebror !!

puss Louise

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela