Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

I promise..

Publicerad 2008-06-27 17:39:07 i resor,

Att jag kommer smsa alla mina söta vänner när jag åker till förlossningen !! ingen ska behöva undra ! skälet att ja e lat på bloggningen e att jag har såå mkt annat skoj att göra nu när ja flyttat boing - time !! japp så e de sen har Johan semester oxå och han har bara två veckor så jag ska passa på att vara med han .

puss puss

Grodan ligger fortfarande tryggt i magen

Publicerad 2008-06-24 23:06:29 i Allmänt,




Hej allihopa!
Jag (Marlene) har kidnappat Louise blogg, dels för att visa lite bilder på nya huset från midsommar men mest för att berätta att det fortfarande inte kommit någon bebis. Det är ju trots allt 16 dagar kvar (:

Das was alles!

Flyttdax!!

Publicerad 2008-06-22 09:38:28 i resor,

Ja de har blitt dåligt med uppdateringar nu för vi flyttade ju i torsdags . Idag kommer alla möbler ... men de kommer håll ut alla ni trogna i slutet av veckan kommer fina bilder från midsommar och från huset !! just nu  : prio flytt !!

puss
Louise

Nu..

Publicerad 2008-06-17 10:55:29 i resor,

Ska jag ner och köpa färg till huset !! Robin ska få svart och ja ska få vit !! lovely day

Louise

Synd som attans..

Publicerad 2008-06-15 12:05:35 i resor,

Är det att alla bilder ja tog i kyrkan blev för mörka eller suddiga ... jag vet inte varför men johan sa att de va för att vi stod på läktaren och att blixten inte nådde fram ? jaja vad ska man göra..
de va mysigt iallafall ... sen blev det jordgubbstårta hemma med släkten...mys. Igår va det ljungskileslingan ... Robin skulle springa 1 km och för första gången sprang han i måååål... de andra åren har han kommit gråtandes eller gåendes i mål ;) lillkillen !!
Men i år gick det han sprang in på 7 m tror jag... helt okej. Sen åkte vi till johans mor och far för att bada och mysa hela dagen men de började regna och hagla och åska !! men barnen hade de bra ... johans syskonbarn va där med...


intåg i kyrkan


den enda någorlunda bilden nr 5 från höger..


sommarlov !!

bad i poolen !!



dom trotsar vädret

Filip och ebbe hoppar över badet

Idag blir det en riktig slapparedag kan jag säga... det har vart fullt upp hela helgen så nu sjunker ja ner i soffan och reser mig inte för nånting !!

Louise

Tjuvkik

Publicerad 2008-06-13 08:07:48 i resor,

Här får ni en tjuvkik på en sommarlovskille !! ( detta är kläderna han själv valt till skolavslutningen ) jag har vant mig nu dom är fina !! för att han är världens finaste !! snart bär det av till kyrkan för sommarsång av vackra barn !!


nyvaken..


underbar

De kommer massa fina examensbilder senare idag !!

Louise

Oh happy day !!

Publicerad 2008-06-12 10:03:31 i resor,

Idag är en strålande dag !! när vi kom till Näl för vändningen så tog dom ultraljud först ... gissa vad ... bebisen ligger rätt !! förmodligen har min barnmorska missat detta ...
Men de spelar ingen roll ... nu finns det goda möjligheter för en vanlig förlossning !! lovely...
Imorgon är de skolavslutning för R ... som han har längtat !! jag älskar att gå till kyrkan höra barnen sjunga och äta jordgubbstårta sen !! det är sommar det. !
Annars har det inte hänt så mycket lite tid har tillbringats på stranden och med att flytta lådor ... på torsdag är det dagen D !! äntligen ...
På lördag ska R springa ljungskileslingan !! de ska bli kul och se hur han orkar... han har inte tränat direkt .. sen bär det av ner till st höga för poolbadning , solning och god mat !!


v 36



fotbollen !!

Louise

Skit oxå!!

Publicerad 2008-06-10 15:02:19 i resor,

Ser att ni är nyfikna på om bebben vänt sig och svaret är nej:( det blr vändning på torsdag 50 50 säger dom att det är att de funkar...
känner mig lite låg just nu så ja uppdaterar ikväll ...

Louise

v 35+5

Publicerad 2008-06-05 16:42:57 i resor,

Idag har mamsen vart här och hjälpt mig packa lite , de va skönt att få bort köket och lite smått å gott... sen bjöd mamma mig på lunch de va ännu bättre !! Tack kära mor!
Man kan säga att de va skönt att skippa beachen idag ... de kan bli för mycket av de goda annars... imorrn ska Angela och jag softa på stranden utan barn ... lyx ibland.... Theo är dålig så han blir nog hemma med sin far kan ja tro. Nu ska jag äta lite potatis och bara hänga i soffan med Danielle Steel ;)


v 35+5 beachstyle ...haha

På tisdag e de dags ... då måste bebisen ha vänt sig !! hoppas hoppas..

Louise

Foppa!!

Publicerad 2008-06-04 22:20:16 i resor,

Ve och fasa jag köpte ett par foppatofflor idag !! Det är emot mina principer men jag har förstått att de är bra här på bästkusten med alla musslor i vattnet ...
Lovar att de aldrig ska användas på land ;)

Louise

Sol och bad på Ulvön

Publicerad 2008-06-04 18:02:24 i resor,

Idag tog vi våran beachväska och åkte till Ulvön... Där samlades alla mammor idag :) De va Lisa , Ida ,Bettan, Frida , jessica , Linda och en massa barn !! Hur kul som helst att få träffa lite andra mammor nu när man snart ska va ledig mamma oxå !!
Johan stod för testosteronet i gänget ! Sen åkte vi till torp och ja köpte en ny bikini ( läs tjockis ) och lite mat och andra roliga saker som skor å så ...
Nu har vi ätit snitzel på balkongen och nu blir de softa en stund innan kvällsdoppet ! älskaaar kvällsdoppet !! bjuder på fina bilder på fina människor här.











Bride to be .... Fina underbara Ida

Alla kom ju inte riktigt med ja vet inte om de e bra eller ej ;) men en mysig dag ve det iallafall .. imorgon kommer min mor och hjälper mig packa lite .. de blir bra med lite hjälp. det är välkommet i röran !

Louise

Mera sol!!

Publicerad 2008-06-03 20:43:11 i resor,

De förra inlägget bidde så långt så jag tänkte att dagens aktiviteter skulle få ett eget inlägg!! Idag har vi vart och satt upp poolen hos Johans föräldrar...
De blev ju en del sol i går så de va skönt att softa i skuggan mera idag ( eller vad säger ni Malle och Fia ;)) ... Passade även på att tvätta bilen ... lite städning här hemma har oxå vart skönt att få gjort idag !! vad de förfaller hemma fort när de e fint väder !! helt sinnes...
Lilleman va med en stund och fyllde poolen innan han åkte till sin far !


sååå najs


mammas badkille

När den va riktigt fylld va Johan tvungen att ta det traditionella första doppet ... dock 13 ggr bara ! Att Robin vågade e ju en sak han är ju barn men Johan han näcka och hoppa !!





han får bjuda på den !!

En helt ljuvlig dag ... imorgon väntar stranden med Angelica Ida Lisa med barn !!

Louise

Sol Sol Sol

Publicerad 2008-06-03 20:34:49 i resor,

Ja de har vart lite dött på uppdateringsfronten men de har ju vart underbart väder ... sååå vad har vi gjort da ? ... i lördags va vi på beachen med Angelica och hennes barn ... ett par timmar av krabbfiske blev det innan vi begav oss hem. i fredags va vi på kallbadet med en kompis till Robin sen bidde de kvällsbad i sjön !! Lovely


bull killar !!


älskade barn


fikatajm

Senare på lördagen åkte jag och Robin till Gbg och åt en god middag hos Johan på scandinavium ... Robin fick mycket jobb med att vika servetter men han fick lön !! Stort för en 8 åring!

Sååå måndagen bjöd på en båttur med Malles båt... vi åkte till en ö och solade och bara myste !! älskar att åka båt önskar jag hade en liten badbåt man kunde puttra ut med på dagarna och kvällarna ..


Fia


4 timmar senare va han negerbrun!! fuskit



yours truly !!


Miss båtägare

De va hur najs som helst ... tack fina Malle för turen !!

Louise

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela