Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

mumma reecept !

Publicerad 2010-11-30 20:06:03 i matsedlar o recept,

Alla söker vi ibland efter enkla snabba recept , sådana som funkar i farten ... nu är de fan inte mycket fart här hemma för vi har vattkoppor men lusten att laga nåt överdådigt va puts väck .

Lax i sås

4 port

4 laxbitar

1 burk cremefraiche tomat o basilika

1 dl grädde

lite salt lite peppar

pasta eller potatis och broccoli

20 min i ugn 200 grader å så voila ! så gott både jag och Mathias älskar det , ett tips är att byta laxen mot grillad kyckling som man fördelar i en form !! också en hit bland vuxna och barn

Livet nu ..

Publicerad 2010-11-30 18:30:32 i Dagbok,

För ett år sedan började Johan jobba i norge , och livet som vi mindes de va ett minne blott på gott och ont . De onda är ju såklart att jag blev ensam med två under två ... men de gick , med en positiv inställning så ( jaja den dalade ofta ;) men när jag ser tillbaka på de första tre månaderna efter Charlie kom så vette tusan ... asså de va galet ! galnare än jag trodde ( såklart ).

Men nu livet med en snart två och ett halvt åring och en åtta-månaders är heeelt annorlunda.. Charlie sover ganska gott lägger sig i tid och Mathias han gillar läget :)
Visst jag har inte glömt Robin ... en klippa har han varit , hjälpt till passat , tröstat och stått ut med en galen mamma som kämpar frenetiskt med att få in nån sorts balans i livet ... rutiner som jag älskar , kräver och behöver !
Han har fått sin mammatid på kvällen med en utsalgen mamma att gossa med ;)

Johan kommer ju såklart hem på helgerna men i vardagen är jag on my own .. och nu är de bara 8 månader kvar på detta livet och de känns ?? SKÖNT!!!!!!!!!!!!! 
Dags att var nån annan än mamma , fru ... dags att vara jag ( är ganska bra på de ) dags att få uppfylla drömma ... men nu låter de ju som ja ska överge de små liven men nej jag ska bara försöka läsa vidare ... hoppas stenhårt att ja kommer in :))
bytt frisyr har jag gjort ... detta är iofs ett gammalt kort men de nyaste jag har ;) är mörk nu och mindre trimmad ;))

oj galet va ?

Publicerad 2010-11-30 18:20:40 i Dagbok,

Man kan ju undra hur längesedan jag skrev på denna bloggen ... tror de va såhär års förra året .. vet faktiskt inte om jag ska börja igen så jag håller de nog hemligt ett tag att ja skriver , de är nog ingen som kikar in här och jag vill ju inte heller göra någon besviken ;)

Såå vad har hänt då ... de går ju inte å sammanfatt direkt , känner mig lite ledsen över att jag inte dokumenterat graviditeten med Charlie men tiden , lusten och orken har aldrig infunnits sig.
Charlie kom ju iallafall den 13 april liten rosig och planerad ... 3320? g och 48 lång ( ska kolla upp kilona ) man blir lite konstig när man får två godingar på kort tid ... minns inte mycket.

Finns såklart en hel del ångest i de dära med ... känns som om lilla Charlie får stå tillbaka en del , men å andra sidan har de gjort honom till en glad och självständig kille ...inte alls som Mathias va ;)

lite bilder kanske ??

min nya fina härliga goding !!

 

tjena va stor ja blev nu då !! drygt två och full av allt ! kärlek , bråk ja allt man kan tänka sig ...helt ljuvlig ...eller för de mesta iaf ;)

 

min fina goda härliga tio-åring :)) livet är fullspäckat av fotboll och fotboll och ja  FOTBOLL !!

 

se ya !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela