Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Bloody Sunday

Publicerad 2008-04-27 16:17:22 i Allmänt,

Jaha då va de söndag igen ... veckorna går fort just nu ... kanske för att jag har så mycket att se fram emot ? Nu kom precis lilleman hem från sin far så hab har satt sig tillrätta framför xboxet ;)
Ska mysa lite ikväll med lite frukt och en bra film som vi alla vill se ... hmmm blir nog harry potter kan ja tro.Kyckling ris sås och kokta morötter ska tillagas nu medan ja väntar på min man som jobbat som en liten blå denna vecka i samband med hästshowen.... har inte sett han alls på 3 dagar . Han kommer hem när ja nanar och åker tidigare än jag går till jobbet. Stackars....
Men vi har ju blivit med hus då kan alla pengar behövas ! Ha en fin söndag alla!

Louise

Work Work..

Publicerad 2008-04-25 13:27:23 i ja å magen,

Nu är jag off to work. Kul att jobba en fredag kväll ;) men bara två veckor till sen ska ja bara vara och greja med flytten !!
Hoppas ni andra passar på att grilla eller gör nåt annat kul i de fina vädret. Heja ljungskile idag som möter det blåavita laget från gbg! kan tro att de är en del poliser här idag !


image112
tjockis i arbetskläder !!

louise

Gravidbilder!!

Publicerad 2008-04-24 11:31:31 i Allmänt,

Nu ska Marlene köpa sin fina kamera så jag och Johan kan ta fina svartvita gravbilder.... Ska bli så roligt att ha sen . Vill gärna ha en bild på magen och Robin också , Tror att de kan bli ett mysigt foto.
Ser ni nedräkningen högst upp till vänster ? Bara 77 dagar kvar till beräknat datum ... ! Oj oj vad tiden springer iväg ... och jag som ska packa, flytta, flyttstäda !!
Hur ska detta gå ... börjar bli orolig för att jag ska bryta ihop. men samtidigt ska de bli så himla skoj att få flytta till något eget och starta upp på nytt med min underbara familj !!




Louise

Sämst...

Publicerad 2008-04-23 16:37:39 i ja å magen,

På uppdateringar är jag just nu ! Iförrgår började föräldragruppen. De vi lärde oss var avslappning ... tror dock att de kan bli svårt tt tillämpa detta på själva förlossningen men man kan ju alltid pröva !
Jag har packat en del och börjat förbereda för flytt !! Längtar...
I lördags grillade vi hemma hos johans föräldrar och de va alldeles ljuvligt...Antar att jag inte va den ende som åt grillat i helgen ;)
Robins och Johans efterlängtade x-box 360 kom i fredags så lite spelande har det blivit på kvällarna också !! Det är helt underbart att vara ute just nu ... man känner liksom sommaren i luften !!
Robin och jag följde med Angela, theo ,Faster Annette,Jocke och linda mfl på tipspromenad i söndags förmiddags ... blev en helt underbar promenix i skogen med bäckar och stigar...men jag fick betala lite för den på kvällen ... ont i svansen ;)

Så det va väl lite vad vi gjort denna veckan.... Nu är Robin hos sin far och Johan jobbar så jag e allena hela veckan !! Fikasugen någon ?

image109
vecka 29+4

Grattis till fina Angelica som fick en flicka igår !! 3780g och 54cm ren kärlek !!


image110
bjuder på ett kasst foto på vårat nya underbara hem !

Louise 

Vecka 28+4

Publicerad 2008-04-16 16:37:25 i ja å magen,

Jahapp då va de dax för en ny magbild.. På Malles begäran .... Det blir vecka 28+4 nu då . Jag var hosbarnmorskan igår och allt va fint . Magen har växt 4 cm sen sist vilket gör att min magge ligger lite under medelstrecket men alldeles utmärkt för att vara min mage.
1Kg hade jag gått upp och det känns oxå skitbra !! Fortsätter det såhär så slipper jag jobba bort mer än 12 efteråt . Och det är ju skönt ... så sammanlagt 6.5 kg nu då ... vill minnas själv så det är bäst ja skriver ut det här !

image107


Sååå till den bästa nyheten av alla !! Jag och Johan har köpt hus !! Ett gulligt parhus här i ljungskile... vi är så lyckliga!!
Robin tycker det ska bli toppen för då kan han cykla omkring och bygga trädkojor här också inte bara hos sin pappa. Det ska bli så skönt att slippa trappor när bebis kommer... Tre till fyra sovrum finns det också så de blir ju bra mycket större ... Robin har redan bestämt sig för en svart fondvägg.... de blir nog bra eftersom de andra väggarna är vita .
Så den 19 juni flyttar vi ... ja man kan ju säga såhär att jag och Johan börjar den 19 för sen är de ju midsommar så själva flyttlasset går den 22.... Lycka , lycka , lycka ... Detta va de bästa som kunde hända oss nu. Hoppas bara att jag hinner få färdigt flytten innan lilla bebis kikar ut ...

Louise

Det som inte får hända ...

Publicerad 2008-04-13 20:51:09 i Allmänt,

Ganska precis nu va det ett extrainsatt nyhetsprogram som bekräftade att lilla Engla blivit mördad... Det måste vara det värsta som kan hända en familj ...
Mina tankar går till familjen .... Vi måste hjälpas åt alla att ha koll på varandras barn , jag vet att ja kommer kolla lite extra i framtiden ...

Louise

Nått Nytt..

Publicerad 2008-04-11 22:08:36 i Allmänt,

Jag har gjort en förändring med mig själv .... kan ni se ? Till de bättre eller de sämre ? Vad tycker ni ? säg va ni tycker ja kan ta det  :).... smaken e som baken .. Malle tyckte de va bättre förr ...
Hur som haver bättre eller sämre alla behöver vi en liten förändring ibland ...eller hur ?

image106

Ja kan säga att lilleman tyckte de va bättre förr också ;) Gud va jag ser sliten ut !! ja ja klockan är halv elva en fredag kväll !! ja orkar inte fixa mig...ni får stå ut

Louise

Jag vet ..

Publicerad 2008-04-11 18:59:37 i Allmänt,

Att jag är dålig på uppdatering just nu men det är spännande saker på gång i våra liv här och jag kan inget säga innan jag vet helt 100....
Kan inte tänka på så mycket annat just nu !!
Back on monday...!!

Louise

tjockekorv

Publicerad 2008-04-07 12:09:36 i ja å magen,

Japp så känner jag mig .... som en tjockekorv . Ne men kanske som en gammal tant . Har lite svårt att andas när jag ligger eller sitter annars mår jag prima ! Nu är det bara ca 4 v kvar att jobba ... weeiihaa . för ärligt talat så börjar de bli riktigt tungt att springa på jobbet med alla lyft och grejer ... inte så att det är outhärdligt ännu men de kan nog vara lagom där i maj.
Försöker att inte visa så jättemkt på jobbet att det är lite tufft för de är ju inte deras fel att jag e gravid !! Och de hjälper ju inte att gnälla heller. Hoppas mina arbetskamrater fortfarande tycker jag gör nytta iallafall ... haha . Ja då va de dax för en ny magbild , är nu i vecka 27+3 tror jag iallafall.

image103

Nå mina kära vänner någon som vill gissa om det blir pojke eller flicka ? jag gissar på pojke... apropå pojkar så kom lilleman hem från branäs igår och han va efterlängtad kan ja säga !!
Missarna sov hos han och mamma gosade de hon fick ;)
Håll ögonen på min blogg idag för nu har Malle och jag bestämt hur den skall se ut med färger och sånt ... så nån gång under dagen så blir det en helt ny design !! denna jag har nu är visserligen najs men den som kommer är mer " jag " .. Det är återigen min söta Malle som grejar och donar... hon e duktig hon ... kolla in hennes fina blogg här !

Louise

Grilltajm!!

Publicerad 2008-04-05 17:25:51 i Allmänt,

Vi vågade vara lite wild and crazy jag och johan och invigde våran elgrill idag !! vitlöksmarinerad fläskfile , majs och vitlök blir det till middag!

image96
the masterchef himself

Imorgon kommer min guldklimp hem från branäs * längtar *.....

Louise

Min Lilla Groda...

Publicerad 2008-04-04 16:10:58 i Allmänt,

Idag har vi vart i göteborg och handlat de sista ( nästan ) till bebis ... nu fattas bara lite kläder , badbalja , och skötbädd tror vi !!
Idag shoppades fårfäll nappflaskor mm men de finaste va de kläder som vårat lilla hjärta ska åka hem med från bb. Eftersom det är sommar och förhoppningsvis varmt så blir det bomullskläder .

image93
Lovely !!

Vår lilla groda ... mamma och pappa och storebror väntar på dig med spänning .

Louise

Underbara vänner !!

Publicerad 2008-04-03 16:55:03 i Allmänt,

Kolla in vad min söta vän Malle gjort till mig !! Hon är för söt.... Hon ska göra fina svart vita gravbilder på mig snart när hon fått råd med sina superduperkamera !

image92
Den stora frågan är ... har jg nånsin vart så liten som jag är i vecka 17 ? de kan man ju undra ... minns det inte alls .

Hoppas ja kan bli smal igen sen !!

Tack söta Malle

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela