Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

tror ni inte på fan ??!!

Publicerad 2009-02-28 18:12:35 i Dagbok,

Att jag har fått ryggskott!! Till alla er som inte känner mig så väl så kan jag berätta att detta är något jag drabbas av sisådär vartannat år ...
Sist va de på mallorca 2007 ... aj aj aj ..inte gjorde jag nåt speciellt denna gången heller ( så är de jämt ) jag reste mig ur soffan med M i famnen ... jag kände att de nåt lurt på G när vi va ute o gick imorse ... skit oxå

Då ska jag ta fram mirakelmedicinen... förr hade jag jämt dessa ryggskott i över en vecka ... de va innan de hände mig i spanien och jag fick tagit mig till ett apotek ... som ni vet så är de flesta mediciner receptfria i spanien så jag köpte mig 500 mg diklofenac och en till två dagar senare va jag helt okej igen ...

men usch J ska jobba imon och de tog mig 10 min att gå upp för trappan med M ... fan fan fan ...hur ska detta gå ??

lugnet råder..

Publicerad 2009-02-28 14:38:31 i Dagbok,

Ja de är fortfarande väldigt lugnt här hemma , J jobbar och M är fortfarande dålig, dock har han bara 38 grader idag och är snäppet piggare så de går allt åt rätt håll , lider med honom när han är så dålig att han inte ens orkar grina ordentligt . Lillplutten min.
Idag harvi vart ute å gått en timma jag och Frida jag tycker att vi är sååå duktiga som i snart två månader har gått ca 4 ggr i veckan !! Men vi har ju kommit fram till att de är dags att öka tempot , vi pratar och går så de blir kanske inte världens mest effektiva träningen men nu har vi övat upp flåset så nu blir de raskare prommisar av ! Sen har jag ätit mysfrukost med J och städat lite .
M har ju velat sova på mig så de har inte blivit mycket gjort men idag har han orkat leka lite så då passade vi på att greja lite.
Vid tolv åkte J och nu sover lillen igen ... ute trots lite feber men han har ju aldrig sovit nån annanstans på dagen så han har svårt att komma till ro i sin säng dagtid . På bvc så sa dom att det inget gör att lägga dom ute om febern inte är skyhög ... frisk luft är bra och bara de är ordentligt klädda så är de helt okej .

Imorgon hoppas jag att han e såpass bra så att jag kan åka en sväng till torp på förmiddagen och shoppa present till Elias som fyller ett år på måndag ... jisses va fort de går .
Sen ska jag hämta min stora kille och jag hoppas att han vill mysa lite med mig ;) tvek ... han vill nog ut o leka med en gång :)
Meen bara att ha han här hos mig är härligt ...

Eftersom vår familjetid har fått stå åt sidan de sista då J jobbat så mycket så ska vi ha en mysdag nästa fredag ... med R och utan M... middag och bio är de bestämt !! ska bli så mysigt att äta god mat och bara umgås. Jag har massa filmer jag vill se nu .. benjamin button , män som hatar kvinnor , Australia men då vi ska ha med R så får de nog bli bedtime stories eller yesman... jag struntar i vilket bara jag får komma ut !!


De är inte lätt att vara sjuk...


men att bli nerbäddat i soffan e ju härligt iofs...


man somnar så lätt då .... kolla in låren


men mammas famn är ändå bäst...

en bra sak!

Publicerad 2009-02-27 18:42:19 i Dagbok,

De finns ju en härlig sak med denna helgen ... Robin kommer på söndag!! har saknat han massor !!

kyckling på fredag??

Publicerad 2009-02-27 17:59:57 i Dagbok,

DE har vart två prövande dagar ensam hemma med en sjukis... så illa har de inte vart men han har över 39 grader o vill gärna sova PÅ sin mor ;)
Vilket då resulterar i att jag inte kan göra nåt annat än att sitta i soffan ... usch jag är uttråkad!! J jobbar ju givetvis kväll igår o hela helgen ... såklart !!

nä nu tar jag mitt härliga humör till soffan igen och äter min grillade kyckling

då kör vi!

Publicerad 2009-02-24 20:54:37 i Dagbok,

Gott o blandat från sportlovet och lite renovering och givetvis gullungar i massor


herrejisses fick ja smaka på den ??


morotsplättar e lätt att äta själv !




hur fin e ja inte då ??


en gla skit


kompisar!! finaste vännen o grannen Elias


hejar på Robin !!


Linneas lag vann !!


goa Alice


nu så....


är de färdigt !!


bye bye

sol sol sol

Publicerad 2009-02-24 12:31:47 i Dagbok,

nu ska jag ut o gå med lillfisen i solen ... härligt efter våra goooda morotsplättar . En klar favorit hos stor som liten ... skriver med lillen i knät så de är lite veligt .
skulle bara säga att jag ikväll kommer lägga in ett bildmaraton för jag har massaaa fiina bilder att visa er .

ut i solen med er alla

O yes snart en ny vecka ...

Publicerad 2009-02-22 18:34:31 i matsedlar o recept,

Efter denna trista dagen så är jag värd nåt extra o då brukar de bli detta!!

Grillade naanbröd med kyckling




Det här behöver du till 4 portioner:
1 förp Kronfågel kycklingfilé (300 g)
2 msk Svenskt Smör
1 röd paprika, strimlad
1/2 burk Hemköps majskorn (à 340 g)
1 påse Santa Maria Chicken Tikka Spicemix (35 g) jag använder fajita mixen !! så gott
2 paket Santa Maria Naan Bread (à 260 g)
2 msk Bregott
1 påse Arla Köket riven Kvibille Svecia (150 g)

Så här gör du:
1. Finstrimla kycklingfiléerna på en egen skärbräda.
2. Hetta upp en panna med smör och stek strimlorna. Lägg i paprika och majs när kycklingen nästan är klar, rör om och ha i kryddblandningen. Ta av från värmen och låt svalna.
3. Smöra två naanbröd och fördela kyckling, paprika och majs på dem.
4. Lägg på ost, två naanbröd och grilla i bordsgrill eller stek i panna. Skiva bröden och servera

så enkelt o fort går de , jag utesluter majs för J gillar inte de men jag har lagt allt möjligt i de är snorgott....prova prova ... bättre än söndagspizzan !!

tröga söndag!!

Publicerad 2009-02-22 13:33:49 i Dagbok,

Ivanliga fall är söndagar en dag jag ser fram emot , men inte idag . J jobbar och alla andra har mycket med sitt , precis så som de ska vara på söndagar .
Jag gillar att vara ensam från å till men idag känns de tråååk. Lillfisen har sovit dåligt inatt ... han har nog haft ont i sin lilla mage då han bajsade två ggr i natt .
Annars är livet härligt nu , sex månader är en ljuvlig ålder då de mest är glada miner o fullt ös !! Min stora kille har nog haft ett toppenlov med pulkaåkning i mängder ... o en fotbollscup som grädde på moset. Igår va vi över på en härlig kaffedrink hos Frida o Jocke , sen blev de melodifestivalen fastän vi skulle sett en film . Jag tycker att den är kass i år verkligen ... bara massa ringa ringa.

Finns egentligen inte mycket mer att skriva mer än att nu är de färdigt här hemma så kort kommer snaaart !!



minnen !! jag har ju den gamla datan nu o där finns de härliga gravidbilder i massor !! kolla bollen !!

Bortskämd??

Publicerad 2009-02-19 08:38:31 i Dagbok,

Våran laptop har rasat.... tydligen nåt överhettningsskydd som är paj så när datorn blir varm (o de blir den efter 10 min) så slocknar den o flimrar å grejer...
Skit oxå!! jag hatar när tekniska ting rasar för de tar hur lång tid som helst att laga ju ... så de blir till att jogga till övervåningen hela tiden då jag har ett sjuuukt internet behov . Något jag skapat mig under mammaledigheten ... jag vet inte vad jag ska göra när lillen nanar annars ;)) sååå nu är jag bortskämd då vi faktiskt har den stationära ändå men de duger ju inte !! jag vill sitta i soffan ju !!

Aja värre saker kan ju hända ... de finns ju dom som har de värre ;))

Snart ska jag o Tiasen åka å kollas på när R spelar cup ... ska bli mysigt o vi får hoppas att lillfisen håller ut i 2 tim... de gör han säkert då de är storebror som spelar !! favoriten , han lyser alltid upp när R kommer . syskonkärlek är starkare än man tror ..

Ha en fin dag alla söta

bus å tänder..

Publicerad 2009-02-18 09:35:13 i Dagbok,

Igår va vi på bushuset i gbg ... riktigt härlig dag med mycket lek och en massa mat ;) Barnen hade så roligt och jag o Frida hade de kul också ... vi har ju barnasinnet kvar !


finaste vännerna !!



vätskepaus!

Jag kan säga att efter gårdagens intag har vi vart ute o gått två gånger ;) sammanlagt va 8-9km.... men de va de värt!

Orkar egentligen inte blogga nu då jag har en jobbig småmolande värk i min nedre region ... urinvägsinfektion ?? måste kollas upp . MEN en sak jag måste blogga om är ju Alice tand... igår hade vi massa trix för oss hur vi skulle få ur den förbaskade tanden , tillslut band jag en tråd om den och drog, ingen tand... Men när J drog då kom den !! en mycket stolt liten tjejja hade tappat sin första tand.


före....


efter...

sportlov..

Publicerad 2009-02-16 15:42:26 i Dagbok,

Då va sportlovet här med snö och fika i backen ... skickade med R goda muffins ut som de kunde ha när de åkte pulka . Tidigare på dagen har han vart på fotbollslek eller vad man ska kalla de .. ett bra initiativ så även de barn som inte går på fritids får nåt roligt att göra på loven.
Nu är de två timmar om dagen tills torsdag sen är de en minicup.... roligt roligt .
Imorgon bär de av till den stora staden Göteborg för lek på lek o buslandet !! Jag och Frida knökar in oss i bilen med de stora barnen och sätter kursen på backaplan..

Vad gör ni då??

Vad SJUKT ont jag har i armen efter att vi spelade Wii hos Angela o Peter ... snacka om otränad. Vi hade de så mysigt .. åt god tre rätters-middag och kollade festivalen ... M va som ett ljus hela kvällen innan han däckade sött i resesängen . Underbara fina lilla du ...
Jag körde så vi åkte hem vid tolvsnåret. Kan ju säga att J va lite bakis dagen efter ... jag bjuder på den då jag inte vart ett dugg bättre de sista , snarare sämre då jag inte har kunnat gå utan att de snurrar osv..

Fick precis springa ut o hämta barnen då Johan hade kört förbi dom i hällebacken!! Där får dom inte vara .... dessa ungar fattar dom inte att även om dom är duktiga på att kolla bilar så är de halt ute... bilarna kan köra åt helskotta.
Aja nu är han på sitt rum om han är snäll nu kan han få gå över till tjejerna om en stund .

Happy Måndag alla

tyckte de va så mysigt...

Publicerad 2009-02-15 16:38:53 i Dagbok,

Jag ville också kolla mina barns horoskop som Frida gjort ...

Mathias

KRÄFTAN (22 juni - 23 juli)


Detta är en liten känslomänniska som lär sig bäst med sitt emotionella minne. Hans eller hennes känslomässiga reaktion till läraren och ämnet styr inlärningen. Kräftan har starka relationer till andra, men behöver den trygghet som familjelivet och rutiner kan ge och drar sig in i sig själv om han eller hon känner sig otrygg. Kräftan är generös och hjälpsam.

Nyckelord: Beskyddande, omhändertagande, känslosam, krävande, vänlig, omtänksam, uttrycksfull, medkännande. Tycker om det som är familjärt.

Föräldratips: Små kräftors självförtroende mår bra av mycket beröm och uppmuntran.

 
Stämmer bra än så länge , han e ju dock liten men de där med rutiner och att vara hemma stämmer så bra !!

Robin

VÅGEN (24 sept - 23 okt)


Dessa barn älskar skönhet och harmoni. De tar sig ofta an en medlarroll, eftersom de har svårt för oenlighet och orättvisa. Emellanåt kan de verka obeslutsamma, men det är vanligtvis för att de försöker tillfredsställa alla på en gång. De är rättvisa, ärliga och diplomatiska, men kan vara envisa. De är sällskapliga och trygghetsälskande; lojala vänner och följeslagare.

Nyckelord: Estetisk, kärleksfull, samarbetsvillig, harmonisk, rättvis, sällskaplig och med en förkärlek för jämlikhet.

Föräldratips: Gör inte misstaget att tro att den milda vågen kan fås att göra saker mot sin vilja!

stämmer tycker jag .... ganska bra iaf..

ny header..

Publicerad 2009-02-15 10:34:37 i Dagbok,

Vad tycker ni om min nya header ?? är den bättre än den gamla , började bli lite trött på den ... Ser du Malle !!! Kan själv ........

valentine..

Publicerad 2009-02-14 12:21:20 i Dagbok,

Då va de alla hjärtans dag då .. eller affärernas dag kanske ?? de är ju en liten mysig dag .... Ikväll ska vi till Angela o Peter på tre-rätters middag och melodifestival...!!
En helt ljuvlig dag helt enkelt... Vad ska ni göra ? Just nu har vi en härlig slappardag , de är ju inte ofta Johan är ledig på helgerna så då passar vi på att bar lulla runt tillsammans ... J har städat ute lite bara... jag har inte ens kammat håret ännu :)
Imorgon kommer R ... bästa dagen på veckan !! Hoppas ni får en mysig dag .. alla hjärtans dag eller inte passa på att kramas massor !

bebisskratt

Publicerad 2009-02-13 19:32:59 i Dagbok,

Min Mathias är inte den som ler år främlingar , han är inte särskilt framåt i sällskap . Han iakttar , tar in och lyssnar men när vi är själva dåså!! Han har en alldeles egen ljuvlig personlighet som är ganska tvärtom sin mammas ... Han är precis så som han ska vara .

Lyssna här!!

babysim

Publicerad 2009-02-13 08:02:37 i Dagbok,

Min plan med denna bloggen va att ialafall göra ett inlägg per dag , då jag själv tycker de är trist när folk inte uppdaterar tillräckligt ... de går inget vidare med e eller hur ??
Men de tillfällen jag brukade blogga är just för tillfället borta . Vi grejar ju här hemma och den stunden M sover vill jag ju gärna vara med Johnny . Kanske hjälpa till (när jag kan) eller bara vara sällskap ... så ni får ta de för va de är nu ..... Men ni kan tro att de blir fint här hemma !! Jag kunde inte vara nöjdare..

Lilla M har fått en tand *stolt* den bröt igenom igår . Igår kväll kände man taggarna och den lyser alldels vit igenom tandköttet ... ont ont ont . Kanske inte så konstigt att han vart lite mammig o gnällig i ett par dagar ... Nu hoppas vi på natt de släpper .
Tänk va rolig han ska se ut när tanden sticker upp . Finns de nåt gulligare än de ? förutom när R tappade framtanden då !! Så snackar vi en stooor glugg framtill !! ljuvligt.
Nästa vecka är de sportlov här och en plan vi har är att åka till lek o buslandet med R . Då får M stanna hemma och jag Frida och barnen drar till gbg. egentid är så härligt!! Vet inte vad de blir mer om jag känner R rätt så vill han gärna vara här hemma och leka , speciellt om de är snö...

Nu drar jag strax på babysim med M och sen ska jag med till Marre och Engla en stund , vi syns för sällan men en sväng i månaden brukar de väl bli .
Ha en fin fredag alla tjocka , smala, långa , korta,söta,fula härligt konstiga människor !!

sjuk..

Publicerad 2009-02-11 09:49:53 i Dagbok,

Jag lider av en fruktansvärd sjukdom ... pedanteri heter den . Den styr mitt liv till den milda grad att jag kan gå runt och vara olycklig när de är smutsigt hemma .
Med smutsigt menar jag inte driver av damm, högar med tvätt . massa disk mm utan med smutsigt menar jag lite fläckar på golvet , lite damm i hörnet osv....
Denna sjukdom tar ibland över mitt liv ... och jag blir beroende... beroende av att städa !! de är fruktansvärt. Jag har i hela mitt liv vart beroende av något . jag har vart pojkvänsberoende , medberoende , drogberoende , utseendeberoende , viktberoende , matberoende och framförallt hade jag förr ett stort beroende av bekräftelse... bekräftelse på att jag va snygg , smal och vacker..
De har ändrats sig i takt med livet . De är inte alls lika viktigt att vara snygg , smal o vacker ( även om detfortfarande är lite viktigt , man vill ju inte se ut hursomhelst ) Nu är de viktigare att vara en bra vän , en bra mamma och en bra flickvän... mycket sunt tycker ju jag .
Så om jag och min familj ska behöva stå ut med att jag är en pedant så tycker jag att det är milt om man jämför med ovanstående .
Jag kräks inte längre upp min mat inte heller frossar jag i mig den ,jag tar absolut inga droger , jag kan klara mig själv om jag skulle behöva , jag behöver inte vara medberoende längre....
Med detta vill jag bara säga att hädanefter tänker jag städa så mycket jag vill för om det är de enda beroendet jag har så ska jag ta mig tusan leva ut det !! ;)

Härliga tankar va ... jag är en sjuk människa jag sa ju de !!

friskisar!!

Publicerad 2009-02-10 16:42:31 i Dagbok,

Halloj alla fina !

Idag har jag vart på torp med min mor och Isabelle , shoppat lite men mest bara myst runt ... M va med och eftersom det bara är andra gången ( stackars unge ) som han vart med så är han ju totalt fascinerad av stället .
Sittern gör han min stora kille , de har han vällan kunnat lite sisådär i flera veckor men nu vågar jag tom lämna honom ... stoppa tiden nu !!
Förra veckan va jag å Frida ute å gick 4 ggr sammanlagt 2 mil !! de ni.... Aja Frida fuskade och gick en sväng ensam så hon leder ...
Har vart ute en gång denna vecka än så länge , skulle vart ute imorse men Frida hade haft en jobbig natt ... så är de när man har små barn man får ta dagen som den kommer !!
Kanske vi kan gå ut imorgon på kvällen ??
Annars händer de inget kul .... förutom att vi grejar hemma o de tycker ju jag är riktigt roligt men kanske inte ni ?... fint blir de men nu får ni vänta tills allt är klart så kommer de bilder ....

I helgen blir de nog middag hos Angela o Peter men jag ska nog köra .... är fortfarande nöjd sen de senaste två helgerna som vart väl blöta ...


stör inte !! jag kollar ju på tv ...


sitter som den prins jag är ..

utmaning..

Publicerad 2009-02-08 09:14:30 i Dagbok,

Jag är lite dålig på att göra utmaningarna jag får , dels för att jag ofta tycker de är rätt trista ... men denna ska jag göra.

Reglerna:
* Gå in i mappen mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade


Danmark 2006 , Johan Robin och jag va på lalandia en helg . Vi spelade spel , badade och hade de sååå mysigt !! Här är vi mitt i ett räfflande yatzy spel.

jag utmanar

Frida
Ida

Malle
Lisa
Mathilda
Lena

sann glädje..

Publicerad 2009-02-07 21:14:36 i Dagbok,

Igår föll de sann glädje över smultronstigen... David va här med en present till Robin , alla autografer från Lsk på en tröja !!
Vi satt länge o studerade den igår och försökte lista ut vems autograf som va vems ;)) de skriver ju som kråkor de dära fotbollsspelarna ;) men vi har nog tytt alla nu .
Robin blev verkligen jätteglad ,Tack tack David du är min hjälte !





Sååå den tröjan ska hänga tryggt på R s vägg så autograferna inte suddas ut ... vill ni läsa Robins ord om de så läs här .Annars har vi inte gjort så mycket de senaste , idag va de fotbollsträning och sen kalas för Mathias kusin Filip som fyllde två år idag , J jobbar som vanligt och jag o R myser framför melodifestivalen . Sånt skräp egentligen.... aja ..... imorgon är de dags för en powerwalk och sen bara en soft söndag !! Önskar er en lovely lördag .

halloj i stugorna !!

Publicerad 2009-02-06 10:42:50 i Dagbok,

Update från infernot !
 ne då de går ganska bra här hemma nu , de mesta är gjort så nu kan vi vara här M o jag... de har vi ju innan oxå men de har vart en hel delsågningar o verktyg nu när de har lagt golvet , men herrejösses va fint de blir !! stort och öppet , precis så som jag vill ha de .
Jag får tacka alla som ställt upp på sitt eget vis denna tiden , först och allra mest Johnny är klart den arge snickaren ;)) skämt åtsido så hade vi ALDRIG kunnat gjort detta utan han , 50 års snickarvana är inte lätt att hitta , han kan allt verkligen !! snickra , riva lägga golv , greja med el och hitta alternativa lösningar a you name it och han fixar det . Tänk om man hade haft en sådan yrkesskicklighet !! Sen är de ju min soulmate Johan som verkligen har gjort de han har kunnat och lärt sig en massa av Johnny , han är numera en fena på att lägga golv:)
Sen har vi ju min moder som så snällt har lånat ut sin man dessa dagar, hon kommer ju oxå hjälpa mig med att organisera allt sen , de är hon grym på !! . Och Frida som hyst oss en massa med mat , fika och sällskap ! Tack tack alla !!
Nu är de inte klart ännu men de grova är nästan klart sen är de ju lister, bänkskiva och lite fissel. Jag är iallafall så glad och lycklig !

Robin har klarat detta fint för han ser man ju knappt röken av nuförtiden , skola och lek är de ända som gäller , speciellt nu när de är snö !!
Idag är de fredag och myskläderna är på , nu ska jag bara njuta och mysa . Ikväll är de lets dace och tacos . Johan jobbar så de är jag o Robin . Nu ska vi verkligen passa på att njuta av varandras sällskap.





världens finaste ungar !!!

förresten...

Publicerad 2009-02-04 20:16:18 i Dagbok,

Så har de gått riktigt bra på träningsfronten ...tre ggr förra veckan och två än så länge denna vecka !! tror att de gör mycket att man är två som puschar varandra.
sååå imorgon bitti 7.30 går vi igen , så härligt sätt att starta dagen !! häng med ;))

let it snow...

Publicerad 2009-02-04 20:14:38 i Dagbok,

Hade precis en liten kille som kom in alldeles snöig och med rosor på kinderna !! äntligen snö!! mycket bätre än slask och regn.
Idag va han stor min stooora kille, nog för att han går till o från skolan men de är ju oftast i sällskap ... idag skulle han på fotbollsturnering med fritids halv tre och eftersom han inte går där de veckor han e hos mig så frågade han snällt om han fick vara med ändå ... och de fick han så han gick fram o tebax i e.m själv ...herejösses va tiden går .
Här hemma går de också framåt men jag har som vanligt alldels för stora förväntningar på vad man hinner på en dag ... idag har de gjort ca en tredjedel av golvet ... de är sååå fint !! just nu ligger Johan och lägger golv så de ryker ;)) Johnny har vart här hela dagen och visat och donat så nu tror jag att Johan kan ta de en bit ensam ( snälla Johnny kom när de är dags för avsluten ;))
Snälla rara Frida hyste in oss hela dagen så vi slapp vara hemma när de grejade . Hon bjöd på lunch o grejer ... paj mumma!! Så Elias o Mathias hängde och hade kul som vanligt , Elias körde Mathias i gåstolen ... goa e dom. Elias e så söt för nä han ser M så skrattar han bar och tar på honom länge också ...haha
Jag ska lägga upp bilder så fort de är klart ... mycket roligt förresten att jag har inspirerat andra här med min inredning , har fått en massa positiv feedback ang väggorden , fotoväggen mm tack tack... och ja de är ok att ni apar efter:) näää annars är de intet nytt på västfronten ... vi jobbar på så hårt de går..
Lilla M är inte så liten längre mätte 71cm lång och 10550 g tjock igår på sin halvårskontroll , ett riktigt praktexemplar som läkarn sa !!

näää åter till jobbet... diska städa tvätta laga mat plocko dona o greja !!!!

inte de nää...

Publicerad 2009-02-02 22:10:00 i Dagbok,

Då har jag inte hunnit blogga knappt idag heller , men ni ska se att de rättar till sig när mitt liv lugnar ner sig igen .... idag har jag o Johnny rivit golv o flyttat möbler .... eller ja ... mest Johnny ,jag litegrann emellan varven när M har tillåtit eller sovit...
Sen va de dags för middagslagning och nu allra sist har lag tapetserat de som behövdes ... imorgon blir de nog full fart igen !! Robin ska ha Linnea med sig hit för Frida o Jocke ska spana kakel i gbg... vi ska baka äppelpaj med vaniljsås har jag lovat !!
Ska bli mysigt... neee nu ska jag krypa till kojs


snygg mössa eller ? Johan använder den helt seriöst också ...man får ju skämmas

fruhippa o powerwalks

Publicerad 2009-02-02 06:36:53 i Dagbok,

De har vart riktigt dåligt på bloggfronten ett tag nu men jag har verkligen inte haft tid , jag brukar ha all tid i världen men de har vart mycket ett tag ....
Renoveringen är i full gång och de är inte lätt alla gånger att ha barn uppi det , jag städar och plockar mest hela tiden så de ska kunna g att var här . Förra vecka drog även de nya livet igång !! Frida och jag fick till tre powerwalks på en timma per gång ! de ni ... inte dåigt då vi båda har män som jobbar udda tider minst sagt ... strax ska vi ut på denna veckans premiär.
I lördags va de ju fruhippa för Angela , riktigt roligt med mycket roliga människor ... hon fick hålla ett gympapass och sen fick hon belöning i form av frans o ögonbrynsfärgnin plus en make och hår.... blev sååå fin , sen vankades de god mat och utgång i uddevalla !! alla va i sitt esse ... speciellt bruden ;)) underbar kväll.
Mathias växer o frodas , ska till bvc imon för läkarkontroll !! spännande... Igår kom R .. saknad liten kille lekte med polare heeela kvällen istället för att gosa med Mami ;))
Resten av förra vecka kan sammafattas kort , Fia o Malle va här en kväll , vi pratade massor och myste i soffan , en fika dag hos Lisa men massa barn fick vi till och självklart en eller flera fikor hos Frida ... fullt ös...
Idag har jag inga direkta planer förutom powerwalking och mamma o Johnny kommer o ska greja här lite så jag kanske kommer tebax senare...





har inga nya bilder .... riktigt dåligt men de blir lite sämre med de ju äldre barnen blir , ska skärpa mig o fota lite idag !!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela