Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Storstädning och jobb

Publicerad 2008-01-30 16:54:42 i Allmänt,

Min dag har bestått av jobb och storstädning ( trodde ja ) men när jag kom hem ahade min bättre hälft gjort allt utom att skura!! Ååå snacka om lyx .... nu ska jag göra hemmagjord god lasagne för att gottgöra världens finaste ....

image26
mumma!!

återkommer senare om jag har nåt kul att tillägga..

Louise

Hjälp !!!

Publicerad 2008-01-29 18:46:29 i Allmänt,

Jag har under större delen av min graviditet haft problem med att sova ... detta ter sig som så att jag somnar tidigt kring nio -tio sen vaknar jag till vid tolv ... Sen är det kört .jag ligger och stör mig till döds på att Johan snarkar , jag kan inte sluta tänka på det !! Så jag börjar med att putta till honom då och då så han tystnar lite.... Ibland somnar jag där och sagan tar slut ....
Men ibland slutar den inte där ... då ligger jag och retar mig på att han sover gott medans "stackars" jag minsann inte får en blund ! Sen brukar jag komma på den enastående idèn ( tänk på att detta är kring tre snåret ) att om jag ska vara gravid och inte få sova så vill jag inte ligga och lyssna på hans snarkningar så jag brukar helt brutalt  kicka ut han ur sängen ...
Inatt tog han sin kudde å traskade med mycket mutter in i Robins säng efter det jag gett han en rejäl utskällning ... Imorse bad han om ursäkt ( hmmm ja borde med ? neeej ) för sin korta stubin !! Stackarn ..
Någon mer som haft problem med sömnen under graviditeten !? vad ska jag göra ! jag blir tokig snart!!

Louise

Nyföding?

Publicerad 2008-01-29 16:38:44 i Allmänt,

Jag har hållt i en nyföding idag ... Johan säger att man inte får säga nyföding för det är inget ord !? klart det är ett ord ? Han tycker det låter som en indianstam eller nåt .. haha
Iaf denna nyföding va ca 4 kg tung och otroligt liten ! Jag minns inte att Robin va så liten ... ska jag ha en sådan ? Tänk om den går sönder !
Nog om det , idag har jag jobbat och inte gjort något mer ... Håller med Mathilda att det helt plötsligt har blivit så mycket skönare att vara ledig ! Mathilda har precis startat en blogg som ska hålla alla oss på västkusten uppdaterade om hennes graviditet så jag tycker att ni som kollar in denna bloggen ska kika in på hennes och kommentera den vackra magen!!

Nu har jag fått en tid för ultraljud ... 8 feb blev det då är jag nästan i vecka nitton så jag hoppas kunna se en snopp ( eller inte ) !!

image25
Jag och Ida

Hittade denna underbara bild alldeles nyss ... minns du Ida ? Hockeykväll på scandinavium... Det lär ju dröja innan man får en sådan helkväll igen !


Louise

Planerat!?

Publicerad 2008-01-28 16:25:04 i Allmänt,

Det är roligt egentligen hur det där med baby-boom går i vågor , I år ska tre som jag känner här i Ljungskile ha barn Söta Angelica, Vackra Ida och min gulliga arbetskamrat Malin !! Sen har jag ju en underbar tjej som va en av mina allra bästa vänner i många år som ska ha strax efter mig - Mathilda.... konstigt egentligen gumman att vi ska ha så tätt ... Tänk om vi hade vetat de när vi va 17 !!  haha
Vi bara måste träffas och jämföra magar och krämpor snart !!

Louise

Förbjudet ?

Publicerad 2008-01-28 15:45:21 i ja å magen,

Idag har jag gjort de förbjudna tror ja !? eller ? jag kunde iallafall inte låta bli den fina elefant och giraff kollektionen för nyfödda på lindex ....
Men varför låta bli ? det kommer ju gå jättebra eller hur ?

Här är iallafall några av de underbara prins eller prinssessa plagg jag köpte !! ( fick ju köpa lite av varje för man vet ju aldrig vad de kan bli )

image19

image20

image21

image22

image23

image24

ÅÅÅ ja tror jag är kär !!

Louise

Äventysbad!!

Publicerad 2008-01-27 19:12:20 i Allmänt,

Jaha då va de söndag då och precis som jag sa igår så inleddes denna söndag med GT i sängen och dukat frukostbord !! Jag har de bra lyxigt !
Sen bar de av mot Göteborgs äventysbad som vi tänkte kolla in ... med va också johans lille systerson Elias och Robin såklart. De va jättemysigt med vattenkanor och bubbelbad .Bjuder på lite kort från i somras för jag hade inte med kameran i vattenkaskaderna !


mina pojkar


badpojkar

Trevlig söndagskväll allihopa

Louise

Tjockis!!

Publicerad 2008-01-26 17:14:53 i ja å magen,

Tänkte bjuda på en bild nu när jag går in i vecka 17 imorgon , men jag kan ju säga att det inte är med glädje jag gör det ...:) Jodå jag skojade bara men jag längtar efter att kulan skall bli mera fast men det går ju iallafall inte att nypa i kärlekshandtagen nu !!

image16
 Vecka 17

Jag är iallafall brunare än de flesta utav er blekfisar som läser denna bloggen !! haha

Louise

Kärlek

Publicerad 2008-01-26 16:02:09 i Allmänt,

Så var de lördag ... inget nytt att förtälja egentligen förutom att de va min sista dag av tre på jobbet så nu får jag vara ledig i tre dagar ... Underbart !!
Imorgon ska vi ha den traditionella slapparedagen ,vilket betyder GT i sängen ,färdigdukat frukostbord ,pizza på kvällen och bara familjemys!! Jag älskar min lilla familj som snart ska bli lite större!!


image15
Ren kärlek!!

Louise

Härliga människor!

Publicerad 2008-01-25 19:50:47 i resor,

Jag måste bara visa dessa härliga människor som vi mötte på våran resa jag och Johan. Först va de Kerstin och Christina - två förvirrade pensionärer som hade noll koll på läget som vi förbarmade oss över och hjälpte med bla säkerhetskontroller , resetider mm . Dom va dock två väldigt ärtiga pensionärer som drack och flörtade och levde livet ! Underbart !
Sen träffade vi också en familj som vi hängde lite med på snorkelturen och muliga dagar .... Helt underbara göteborgare !Christina & Kerstin


Patrik


Marie

Ovanlig?

Publicerad 2008-01-25 17:01:16 i ja å magen,

En sak som jag tycker är sjukt dåligt är hur många gravidböcker generaliserar alla som är gravida !!

Tex i boken står det :

" V 17 : Att du har en gravidmage börjar synas lite nu. Du ska ha gått upp 2-4 kg. Har du barn sedan tidigare kan du känna rörelser nu. Du kan även känna dig svettigare än vanligt"

Det borde stå :

"Risken är att du ser ut som du är i sjunde månaden och oroar dig för om du ska spricka när du är i nionde månaden , men var lugn du kan aldrig spricka bara bli jättetjock och få jogga 5-10 km i ett halvår för att förlora en del av dina graviditetskilon. Du kan ha gått upp redan nu 6-10 kg det är inte alls ovanligt ! Det är inte alls konstigt om du inte känner rörelser nu eftersom bebisen är väl inbäddad i späck "

Till alla er som inte följer alla normer som står i gravidböckerna så tycker ja ni ska läsa " Handbok för gravida - allt din doktor inte berättar " den är riktigt rolig och igenkännande!

Louise

Egypten

Publicerad 2008-01-25 16:28:04 i resor,

image6
Detta är den privata stranden till vårt hotell... så sjukt fint så de går inte att beskriva!!


image8
Vi va på snorkeltur en dag då stannade vi till på denna paradisö för solning


image9
Min vackra kille på balkongen!!

image10
Delfiner hade vi turen att träffa på snorkelturen... har aldrig snorklat förut men det va bland de bästa jag gjort nånsin!

vecka 15

Publicerad 2008-01-25 11:20:00 i ja å magen,

397112-2

Här är 4 kilos magen i vecka 15 . Har ju inte skrivit något sen ja började blogga men det har med att ja inte fattar eller kan detta !!!! Men Marlene har nu kommit till undsättning :) så nu ska ja uppdatera lite oftare .... nupp och kubb testet gick fint ... inga fel på min bebis !! nu ska ja bara njuta av min graviditet .... återkommer sen med vackra bilder från egypten som ja kom hem från i förrgår

kram kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela