Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

gaaah ...

Publicerad 2009-09-07 12:10:58 i Dagbok,

Halloj alla fina !

Idag har de vart premiär på sångstunden igen och nu har jag en lite mera rörlig sak så de är lite mera fart :) men han förstår ju oxå mera så de är riktigt roligt att se han .
Min falska ischias vill inte ge med sig ... två nätterr på raken har jag vaknat vid tre av otroliga pulserande smärtor längs benet ... har inte kunnat sova och tom fällt en å annan tår över de onda.
Jag va hos en naprapat för en vecka sedan som gav mig en massa övningar som inte gjort nån nytta så idag ska jag till en annan för att se vad han kan göra .
Jag vägrar ha såhär ont på våran bröllopsresa!!!!

Näää nu bär de snart iväg till bibblan och låna lite böcker åt barnen o mig till resan..

sweet saturday...

Publicerad 2009-09-05 09:27:51 i Dagbok,

Aaaa jag gillar lördagar ... Idag ska vi först på fotbollsträning sen till torp för Mallis shopping. Robin ska få ett nytt nintendospel att ha där nere och Mathias ska få nån slags rygga med lite nya leksaker att ha med sig . Kan kanske behövas på planet då vi flyger i 5 timmar pga av mellanlandning i Malmö :(

Tips för att underhålla små krypglada ettåringar på ett plan mottages tacksamt ...

Ska försöka se till att han är trött då vi faktiskt stiger upp kl 02 för att åka till flygplatsen ....aja de är 5 timmar av mitt liv och tänk vad härligt vi ska ha :))

Imorgon blir de bondens dag för hela slanten ... mysigt för stora som små !!

mys med storebror


chillar i soffan med fredagsmys...äpple

down memory lane...

Publicerad 2009-09-02 23:05:50 i Dagbok,

Egentligen minns jag inte mycket alls från vårat bröllop... inte från kyrkan eller här hemifrån ... nån stress eller nåt kanske ... Mathilda sa de till mig att man minns inte så mycket och hon har rätt.

Aja efter tolv gills inte ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela