O yes snart en ny vecka ...
Grillade naanbröd med kyckling
Det här behöver du till 4 portioner:
1 förp Kronfågel kycklingfilé (300 g)
2 msk Svenskt Smör
1 röd paprika, strimlad
1/2 burk Hemköps majskorn (à 340 g)
1 påse Santa Maria Chicken Tikka Spicemix (35 g) jag använder fajita mixen !! så gott
2 paket Santa Maria Naan Bread (à 260 g)
2 msk Bregott
1 påse Arla Köket riven Kvibille Svecia (150 g)
Så här gör du:
1. Finstrimla kycklingfiléerna på en egen skärbräda.
2. Hetta upp en panna med smör och stek strimlorna. Lägg i paprika och majs när kycklingen nästan är klar, rör om och ha i kryddblandningen. Ta av från värmen och låt svalna.
3. Smöra två naanbröd och fördela kyckling, paprika och majs på dem.
4. Lägg på ost, två naanbröd och grilla i bordsgrill eller stek i panna. Skiva bröden och servera
så enkelt o fort går de , jag utesluter majs för J gillar inte de men jag har lagt allt möjligt i de är snorgott....prova prova ... bättre än söndagspizzan !!