mumma..
Igår kväll va jag o J sugna på lite kvällsmat så vi kom på att baka tunnbröd ... detta tar ca 20 min sammalagt och smakar ljuvligt med ost och o`boy..
Tunnbröd i stekpanna
Buffé nr 1 2004, sid 29
Ingredienser
Portioner: 12 bitar
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
2-2 1/2 dl Solhavre
ev 1 msk olja

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat
Gör så här
Arbeta ihop vetemjöl, salt och Solhavre (eller mjölk för
den som vill) till en smidig deg. Tillsätt ev olivolja för smidigare
deg. Dela i 12 delar. Kavla ut varje del så tunt du kan. Grädda brödet
i en torr stekpanna på medelvärme i 3 1/2-4 minuter. Vänd efter 1-2
minuter. Servera med mjölkfritt margarin, rökt skinka och gurkskivor.
prova prova !!