Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Bröllop och svimning

Publicerad 2008-09-01 08:37:04 i resor,

Man kan ju lugnt säga att bröllopet va en minnesvärd stund ... alt va frid och fröjd solen sken och bruden strålade , men mitt i akten svimmar brudgummen !! inte en gång heller utan tre ! herregud .....
till slut fick prästen genomföra akten med en sittande Jonas , sä himla kul får man ändå , säga snacka om nerver ... hela kyrkan klappade händer när de va över !
Mathias visade sig från sin bästa sida och sov gott i vagnen och va en vaken och go bebis en stund på kvällen , han la sig vid åtta men han vaknade vid tolv och då va han svår att somna om , ny miljö och allt så han fick vara med mor och far på festen en stund ... men han va riktigt go och gick från famn till famn... för att sen somna om till sex på morgonen då krävdes mat sen somnade han igen så over all vad allt strålande , riktigt god mat och underbara gäster ... så lyckat !! grattis fina Angelica och Jonas !
Men vi va trötta dagen efter för vi sov ju ganska dåligt alla tre ... oroligt när man sover borta så kalaset hos syster fick vara ,,, tråkigt men vi åker en annan dag.

Johan känner kocken som lagade maten och givet bokade han honom till nästa sommar !! kommer bli riktigt bra tror jag ! Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och njuter , R har precis gått till skolan och jag och Mska till Bvc om en stund... Idag väntar spännade saker som lite städning och storhandling!!

Louise

Kommentarer

Postat av: fia

Publicerad 2008-09-02 13:51:57

haha stackars han men det va ju ganska kul. Vi får väl se om Johan klarar av att stå på benen hela akten igenom :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela