Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

I will survive..

Publicerad 2008-12-04 09:41:15 i Dagbok,

Men nöd och näppe iofs ... fy fan säger jag bara , vinterkräksjukan times 4 !! Vi har vart så kassa alla här hemma , värst har de självklart vart för barnen. R fick de i lördags natt och hade fortfarande riktigt ont i magen i måndags enligt rapport från hans far .
M fick de i måndags samtidigt som mig och först idag har han ätit ok... igår åt han 400 ml på hela dygnet å de mina vänner har inte hänt sen han va 3 veckor !!De andra dagarna har han inte ätit något alls !! jo jo de gjorde han ju men allt kom upp. vi va på sjukhuset i tisdags för att kolla så han inte va basisk som de heter , de betyder att man går in i ett okontaktbart läge pga av vätskebrist förklarade läkaren ... sänkan va riktigt dålig men annars va han såpass okej att vi kunde åka hem om vi vaktade han med vätska hela dygnet om ... så vi skedade i vätske ersättning på en mycket däven kille som bara låg still och tittade , dock har han inte gnällt en enda gång !! fantastiskt egentligen .
Nog om detta nu sjutton maskiner tvätt senare mår vi nog alla okej , R har vart i skolan och M har sovit som en gris i natt och nu sover han i sin vagn ute ...

Okej ... dop ... på söndag ... ta nya tag städa greja ocj feja ,här ska smörgåstårta bakas, bord dukas mm mm... ska bli riktigt mysigt faktiskt om snön håller sig så kan de bli ett riktigt fint vinterdop . När R döptes va de massor av snö ... ååå min stora kille !!
Jag har shoppat klart alla julklappar nu , M får två ..hehe han e ju för liten men R däremot han vet precis vad han vill ha , mycket bra för då slipper man filura en massa på det .

Hur ska ni fira jul kära vänner ??
I`m back


snön ligger vit på taken.....

Kommentarer

Postat av: Mathilda

Publicerad 2008-12-04 10:27:41

Hej tjejen, skönt att ni kom levandes ur infernot! Vinterkräk är mitt värsta, vi brukar alltid klara oss och hoppas att det ska fortsätta så, fruktar dock att det kommer komma till ett tvärt slut om inte förr så när han börjar förskola! Barnbaciller är ju helt livsfarliga, muterade och grejjer!!



Hoppas dopet blir mysigt! Här vaknade vi upp til en halv decimeter snö imorse, brukar vara rätt vitt här lite mer i norr, det är så att man längtar tills Fabian vill ut och leka i snön i trädgården och åka pulka! Ska dock köra bil till Da Westcoast imorgon så halkan kan gärna få försvinna!



Må bra nu, det förtjänar ni! Pusspuss

Postat av: Lena

Publicerad 2008-12-04 22:15:07

Fyyy, stackars Er!! Milla spydde ju lite härom natten, men blev ju pigg sen. Men nu har det sprutat ur den stackars rumpan hela dagen =( Tycker så synd om min skrutta som redan har haft skiten. Hon var ju superdålig för 2 månader sedan och nu kommer skiten igen =( BLÄÄÄÄ!!!



Skönt att Ni verkar vara på bättringsvägen i alla fall =) Och vad gott att vara klar med klapparna =)



Kraaaam.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela