Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

bad o bilder

Publicerad 2009-05-30 18:45:59 i Dagbok,

Lika strålande idag ju !! skönt men jag blev all lite rastlös av att vanka här hemma ... men man kan ju faktiskt inte shoppa en dag som denna.
Va över på en öl o tårta :) hos Frida ... Johan åkte till jobbet nyss... ja de har inte hänt mer än så .

Imorgon är de cup eller sammandrag som de nu heter ... varför byter man ett väl fungerande namn på något egentligen ??
Robin är superexalterad ... kommer bli mysigt , mitt i sovtiden (såklart) men de är bara att lillen vänjer sig... han får sova där ...eller inte..

Mathias tog ett litet dopp på altanen förut.





Robin å ja rymde en stund förut så J fick vila upp sig en stund innan de va back to work... vi va på fotbollsplanen (såklart) och passade och gjorde mål , en härlig stund tillsammans .. betyder massor att vara lite ensamma ibland ( ja Mathias va ju med man han satt mest å kikade i vagnen )
De är härligt att se hur syskonkärleken sprudlar redan nu , M blir helt galen när Robin kommer ner på morgonen . Kastar sig över honom och hoppar å fjantar sig ... fina ungar

all night long..

Publicerad 2009-05-30 07:48:28 i Dagbok,

Ja så länge måste festen på lyckorna brygga vart . Johan kom i säng kl 5 imorses ... de enda han sa va  -: jädrar va de söp ikväll .
Lillfisen å ja hade en tidig morgon , strax före sex men jag klagar inte han somnade tidigt igår så mer än tolv timmar kan man inte begära. De är dåligt med kort nu känner jag så jag får fotoblogga lite senare idag ... men kameran är duktigt kass ..
Idag är de fotbollsträning och hemmamys som gäller ... de verkar ju bli lika ljuvligt väder idag så då får man passa på att fånga några solstrålar.
jag har ju glämt å berätta att lillfisen kryper nu ... de började med ålning för ett par veckor sedan sen efter de har de gått fort nu kryps de och han ställer sig gärna vid saker ...eller försöker ... de kan inte vara lätt med den kroppshyddan ;)
Han väger nu 11,7 kg tror ja de va , men han är 78 cm lång .

Ses senare kära vänner

sol o wedding to dos

Publicerad 2009-05-29 15:14:17 i Dagbok,

strålande sol idag ... hur skönt e inte de då ?? har bara hankat runt hemma på altanen idag ... härliga sommartid . Robin har kompis hemma så de bygger trädkoja :)

Masssssaaaaaaaaaaa grejer att dona med när de gäller bröllopet men jag hoppas att allt faller på plats till den stora dagen ..

tiaror o slöjor , klänningar o kostymer , bor o stolar , mat o alkohol, solister o pianister . hår o make up, blommor och pynt , dukning och bordsplacering !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gahhhhhhhhhhh

herr o fru..

Publicerad 2009-05-27 07:12:26 i Dagbok,

Japp den 8 augusti smäller de !! Jag har väntat ett tag så att alla skulle få sina inbjudningar osv innan jag bloggar om de . De skulle ju inte bli ett bröllop denna sommaren men vi fick ett brev ifrån kyrkan för ett par veckor sedan... En bekräftelse på bokningen.
Shit tänkte vi , har vi inte avbokat kyrkan ?? Men efter lite funderingar hit å dit så bestämde vi oss för att köra !! vi har halverat gästlistan och bestämt oss för att vara på vår nybyggda altan ( den blev drygt 53 kvm ) så vi ska nog få plats ;)... förutom de så blir de som vilket bröllop som helst . Vi ville ju gifta oss men hade inte råd .. men de är ju VÅRT bröllop så vi kör lite mindre stort än vi tänkt oss så funkar de !! Alkoholen och sången kommer flöda och de kommer bli en härligt avslappnad dag om vi får bestämma :)
Kommer bli en ljuvlig dag helt enkelt !! Maten är caterad och en servitris kommer vara här att serva oss... klänningen är köpt , kostymen med . Musiken är vald osv osv ...
Inte visste jag att de va så mycket smått att fixa med bröllop... jisses ..

ska jag visa klänningen här ?? ja varför inte ...







hahahahaha

Publicerad 2009-05-25 20:19:32 i Dagbok,

Linda sa att jag alltid posade på samma sätt på min blogg så här bjuder jag på en annorlunda pose ;)

Mathildas dag..

Publicerad 2009-05-25 20:17:15 i Dagbok,

Solen sken och humöret va på topp när vi brummade ut mot resö för finaste Mathildas bröllop . Allt va bara hur fint som helst ...
ljuvligt vacker va hon och en underbart god middag serverades. Klockan va väl närmare halv två när vi vände hemåt , de va drygt en timmas körvg så de va allt bra att vi åkte när vi gjorde.







denna synen får man inte ofta nuförtiden ... alla på en å samma gång !!

konstig känsla..

Publicerad 2009-05-23 12:24:21 i Dagbok,

Skulle ringa en vän nu och rullade ner i telelistan ... så kom Rogers namn upp... ska jag behöva radera de nu då ? konstig känsla , precis som om han fortfarande fanns .
Kändes som om jag kunde ringa han bara ... uscha

fina dag..

Publicerad 2009-05-23 12:17:03 i Dagbok,

Ååååå va härligt för Biddan att de är fint väder idag på hennes bröllopsdag !! ... flickorna är på G hit så här ska lockas hår å grejas.. ska ta ett fint kort sen å lägga ut :)
En annan sak som inte är lika härlig är att M vaknade 5 imorse ... alldeles nerkissad och efter byte av pyjamas ville han inte somna om ..... såklart.
Men inget kan trycka ner humöret denna fina dag . bara å ta en kaffe extra ...

Njut dagen !!

Mina homies..

Publicerad 2009-05-22 13:49:08 i Dagbok,

Jag glömde ju berätta att madde och Linda va här igår vi gjorde lite bröllopsgrejer då vi ska på Mathildas bröllop imorgon! mina fina tjejer som jag aldrig har en tråkig stund med oavsett om de är ett år sen vi sågs ... häftigt att ha såna kompisar som finns för alltid!!



mathilda ,jag och linda på väg till maskerad -04 (charlies änglar)


fina madde

ååå så roligt !

Publicerad 2009-05-22 13:43:29 i Dagbok,

Vi hade en strålande fotbollskväll igår hos Frida ! Jocke gjorde ju mål och vi va satt alla stolta som tuppar ( eller hönor ) efter ;) som målgest kysste han sin vigselring och då började vi nästan böla !
Vi tog ett par öl och bara umgicks en stund innan de bar hem hit till minst lika upprymda grabbar som också hade kollat matchen.
Ida , david , jennie och Daniel stannade till ettsnåret så jag är lite matt idag ;) men de är smällar man får ta en sån här härlig kväll !

Idag är jag gräsänka så då ska jag krypa upp i soffhörnet och mysa till tv:n sååå härligt med lite egentid...

..

Publicerad 2009-05-19 15:59:22 i Dagbok,

Ja de va verkligen ett tag sen jag bloggade ... skönt med ett litet uppehåll ändå . De har vart en hel del som hänt denna tiden både bra och dåligt .
Precis så som livet är .. gott och ont allt ihopbakat till en härlig soppa. Begravningen idag va otroligt fin och ett härligt sätt att säga hej då på.

De känns lite svårt att skriva om massa roligt just idag .. idag har jag lite sorg i mitt hjärta men jag lovar att återkomma med bilder på en ålande liten knodd och en stor fotbollskille imorgon.

en liten försmak sen ska jag mysa med den lille .

livets tunga väg ...

Publicerad 2009-05-19 08:55:50 i Dagbok,

Och alla ska vi den vägen vandra... jag har en massa att upppdatera och visa men snart ska jag iväg på begravning för en kär vän.
Alla gör vi olika val i livet ... vilken avstickare vi ska ta på livets väg osv .. hur vi än väljer att gå så är de viktigaste ändå vilka vi är på insidan. Kan vi glädjas åt andras lycka ? kan vi ge utan att få ? kan vi älska utan vilkor ? finns vi där för de som vi älskar oavsett vad ? är man en god medmänniska ? Jag känner massa sådana fina människor men jag känner framför allt två stycken som jag tycker står för ordet godhet ...

Den ene ska jag nu säga hej då till och den andre är hans mamma.

Så vilka val man än väljer ...rätt eller fel ,så de folk minns när man dör är inte om man valde fel väg att gå utan om man har valt  att vara en god medmänniska och vän .



dags att vila min vän

saknar ni mig ??

Publicerad 2009-05-18 20:55:15 i Dagbok,

saknar ni mig kära vänner ?? dags att uppdatera en himla massa så jag ska göra de imon ... med fina bilder å en massa mera!!

halloj !!

Publicerad 2009-05-04 18:34:48 i Dagbok,

Kanske blogglusten kommer åter om jag skriver lite ?? kanske .... idag har jag storstädat och fikat , de summerar dagen fint..
I helgen jobbade jag både fre o lör och de va riktigt trevligt att träffa alla igen . Altanen är på full språng , Johan skruvar så de gnistrar om honom ;) de är en massa kul att se fram emot nu ju ... konfirmation , bröllop , sommar och sol :) härligt !! önskar bara att jag kunde föjlt med på solresa med grannarna men sånt är de ... hoppas de inte va sista gången tillfälle gavs !

näää ikväll blir de ett glas vin med Frida ... sommaren är härlig



Förresten !! Robin spelade sin allra första match nånsin i söndags och han vann !! 3-2 !!  unnderbara fina Robin !!

morgongåva

Publicerad 2009-05-01 08:31:36 i Dagbok,

Detta stod på diskbänken när jag kom upp imorses





de blev genast lite roligar att gå upp :)) min älskling...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela