Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

halloj!

Publicerad 2012-11-26 08:52:56 i Dagbok,

Nu va de dåligt ett tag igen och det betyder att de vart fullt upp :) sluttampen på skolan med flera examinerande uppgifter och en hel del jobb har stått på agendan de senaste två veckorna. Men jag klagar inte jag gillar att ha å göra.
I helgen va jag och firade Mariellan som hade slagit på stort och hyrt lokal . De blev en blöööt fest för många , men jag kände mig lagom hela kvällen. Skönt för jag har verkligen svårt att hålla mig lagom, när jag går ut så tror jag att jag tål lika mycket som jag gjorde förr innan barnen och det gör jag inte ! haha men denna gången gick det och jag mådde helt okej igår, lite trött bara...
De va verkligen kul att få hänga med Madde innan och göra sig vacker och sen träffa alla godingar som jag saknat från the Hoods dolanda city ! En del verkade ha saknat mig med och va väldigt kramgoa ! roligt :))))  Och snart e det juletider , lussetåg, bak och mys !
Jag gillar verkligen höst och vinter så länge det inte blir för kallt, gråväder deppar inte mig det höjer mig ! Jag gillar sommaren oxå men med sommaren kommer också pressen att göra saker hela tiden , stranden, grillkvällar, semestra med barnen, utflykter, greja med huset osv osv ...
På hösten kan med gott samvete krypa under filten och försvinna i böckernas värld, gå och småpula hemma men ändå bryta med middagar och ett glas vin med vänner såååå mina goa bloggvänner hösten is da shit ;)) men jag gillar alla årstider faktiskt...
 
nån som har några roliga julplaner ? resor och sånt snack undanbedes för jag kan INTE glädjas för er jag bara avundar er !! jävla skit varför kan alla andra och inte vi resa två gånger om året ?? jag gillar inte att höra någons reseplaner EVER !!
 
Förjävligt egentligen .....
 
okej gott folk keep up the good work och så ses vi snart peace , love & understanding
 
 
my precious !!

trött....

Publicerad 2012-11-06 09:59:37 i Dagbok,

Läste en annan blogg precis och fick en melankolisk känsla i kroppen .... lite sorgsen, lite fundersam ... Livet tar oss alla på olika vägar med många beslut som ska tas och hur vet man att man gör rätt ?? Jag är trött idag, referensletandet och putsandet på hemtentan igår tog verkligen heeela dagen och lite av kvällen. Jag måste nog ta det lite lugnt idag, ska kanske bara skicka in den så kan jag inget mer göra ?

hemtentamen vårdvetenskap..

Publicerad 2012-11-03 15:05:00 i Dagbok,

Jaaaa !! Jag tror att jag börjar se ett slut på detta nu , efter många timmar... idag har jag suttit sen 10 och filat på den och nu känner jag mig relativt färdig. Ska bara skriva referenslista och korrigera det som jag får synpunkter på . Har mejlat den till frida så får vi se :))
Så jag räknar med att sitta på måndag sen är jag klaaaar !! och sen börjar nästa kurs... haha ingen rast ingen ro ;) nästa kurs är socialt arbet .. kul tror jag !
Nää snart kommer familjen hem som har vart iväg så jag skulle få komma ikapp lite efter alla sjukdomar här hemma och när de kommer blir det lördagsmys :))
 
Ska ha minidejt med min man , lite god mat ................................................................................
 
trevlig lördag fina vänner !
 
 
jag och min man 2008 va unga vi ser ut :) de går fort utför haha...

Varför ?

Publicerad 2012-11-02 13:51:04 i Dagbok,

Lilla Stina snuttar på filten som en tok :) hon va ju 12 veckor när vi tog henne så ja fattar inte varför ? Leja snuttar oxå men hon va bara 8 veckor ... Weirdos...

nybadade...

Publicerad 2012-11-02 12:28:11 i Dagbok,

Och trötta ! Badhuset har en tendens att ta musten ur hela familjen :) bra då kan vi vila lite nu när regnet öser ner utanför !
De gick fantastiskt bra att ha med småbarnen , de är första gången jag åker ensam med alla tre och då är de ju skönt att de blir en bra upplevelse annars hade jag inte gjort om det på ett tag ;) Nu känns det som ett perfekt fredagsnöje att ha framför sig under höst och vinter. De fredagar jag kan va ledig då förstås !
 
Nu ska jag koka lite livets brygd och slappa i soffan under filten med Mathias medan bojsan sover , Robin ser man knappt röken av längre , de spelas och skypas med kompisarna en del nu kan jag säga . Då känns de ju extra skönt att han vart med och badat så jag kan med ro låta han hållas ;)
 
Fredagscitatet :Livet handlar inte om att vänta på att stormen ska passera, utan om att lära sig att dansa i regnet. ~ Vivian Greene
 
 
Lilla hen Charlie Bojsan... David och Ida passade barnen en förmiddag och detta blev resultatet :) jag har ju alltid velat ha en liten flicka så varför inte :)

nä nu får de faktiskt..

Publicerad 2012-11-01 18:02:07 i Dagbok,

Vara nog ... Mathias va trött på förmiddagen men har ätit och lekt sen lunchtid så nu får de vara nog med isoleringen ... de går bara inte att hålla inne denna skvadronen längre än två dagar :)
Imorgon har de obligatoriska 48 timmarna gått så om ingen mer blir kass tills dess så kan vi bara inte vara inne här mer ... imorgon åker vi och badar jag och alla barnen och Robin får ha med sig en kompis , jag tror de brukar värma upp lilla bassängen även på lovet på fredagar ? nån som vet ?
Så va de på min babysim tid :) Jag gillar om de är gjort även om de går bra ändå så är de allt gott med de extra graderna :))

SAåå de är bara att hålla tummarna ... faaan jag såg att de hade fått tid att söka vetenskapliga artiklar i skolan idag .. de betyder att de fått hjälp med det , hoppas jag fixar det ändå. Känner att jag måste få sitta lite på lördag eller söndag så jag kommer igång, har ju en vision att bli klar till torsdag så jagv slipper sitta och hetsskriva på fredag :(

men såååå lång dag det blev då ... längsta dagen på lääänge ... snälla klockan bli sju nu så barnen lägger sig och jag få höra tystnaden och få läst min artikel i ro ;)

japp japp.. hepp hepp

Publicerad 2012-11-01 08:25:00 i Dagbok,

Japp igår natt slog maginfluensan till på smullestigen , Mathias kräktes och hade hög feber hela dagfen igår .. Nu gar han i kräkts på 24 tim och febern verkar borta .. Men han är trött den stackarn .
Nu hoppas vi att ingen annan åker på det , Han höll sig i sängen på övervåningen nästan hela dagen och där ligger han ännu och pustar ut efter pärsen :)
Han ville ju trots nästan 40 ggr klä ut sig på halloween så han sminkades till skelett och drog på sig dräkten . En timme orkade han stå och kolla på alla barn som knackade på sen gav han upp !
 
Charlie var superman och delade glatt ut godis till alla som ville ha :))) Robin gick utklädd till äcklet i scream och bankade dörrar i mååånga timmar med polarna :)
 
hepp hepp dags å städa , sanera och tvätta !
Min fina man va hemma med barnen igår så jag får vara hemma nu ... men jag har grym tentaångest då mitt arbete ska vara inne om en vecka och nu försvann några dagar i skolan och hemma så jag får sitta i helgen :(( men men de kunde vart värre !
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela