Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

tattoo!!

Publicerad 2009-01-28 18:00:29 i Dagbok,

här är den ..... kommer ju bli mycket ljusare när den läkt . speciellt skuggorna

renovering!!

Publicerad 2009-01-28 13:57:16 i Dagbok,

här kommer lite bilder på väggrivningen . golvet och en massa smågrejer är ju kvar men man ser ju redan nu att de kommer bli toppen !





en bit på väg... men en bra bit kvar ...

makeover

Publicerad 2009-01-28 09:17:39 i Dagbok,

Jag skulle ju visa min nya stil som jag fick fixad i fredags !;)


min nya stil nååå hiss eller diss ;)

ledsen ...

Publicerad 2009-01-28 09:04:45 i Dagbok,

att jag bloggar kasst just nu men jag har försökt hålla mig hemifrån nu när renoveringen är i gång !! ska visa bilder så snart de är färdigt .
Igår va jag å tatuerade mig .... blrv skitbra ,jag är jättenöjd. Jag försökte fota de förut men de går inte själv de är för stort . så bilder kommer ikväll när J är hemma.

Ha nu en kalasdag så ska jag ta tag i städning som verkligen behövs efter man haft två hårt arbetande män här i 2 dagar .

oj oj oj

Publicerad 2009-01-25 17:59:20 i Dagbok,

jag har så mycket att ta igen !! de har vart full rulle flera dagar så de har inte funnits tid att blogga.... de har hänt så mycket kul så jag vet inte var ja ska börja..

börjar i fel ände då.... tjejkväll hos Frida igår ...sååå kul och jag tror att jag och Lisa vann .... vi va nog onyktrast !! spela singstar är inte min grej tydligen för jag förlorade hela tiden igår ....haha
Massa god mat och trevligt sällskap .... underbart !! dock ej lika lovely idag , oj va sliten jag är . Snart ska jag lägga den lille och bar njuta soffan.Johan jobbar .....

Ifredags så va vi på babysim vi fikade med farmor och Madde och Oliver.... mysigt som attan !! I lördags så sov alice och linnea här och vi hade extreme makeover här ;)) visar kort snart .

imorgon ska vi riva väggen här hemma så håll utkik men jag kommer nog inte hinna blogga på ett par dagar. Äntligen är vi på G !!

sweet times !! jag är riktigt lycklig just nu ... underbart

tjocka låren...

Publicerad 2009-01-22 10:07:01 i Dagbok,

Idag kommer mamma o Johnny hit en sväng på fm och sen kommer de en som jag sålt gåstolen till , fick tillbaka halva priset iaf , jag har lånat Fridas då den är mycket lättkördare än denna .
På morgonkvisten har jag hunnit dammsuga ,bädda alla sängar,satt på en tvätt och faktiskt klätt på mig själv ;) skönt med mera energi nu när M sover bättre ... Johan säger att han har vart uppe flera ggr i natt och att jag sov som i koma !! hehe....
Imorgon kommer fina underbara Madde hit och myser med mig på morgonen ... en god frukost ska vi ha med färska frallor och tända ljus .
Och på lördag så är de ju tjejkväll hos Frida med god mat , goda drinkar och ABBA singstar !! ska bli riktigt roligt , man kommer ju inte ut så mycket numera ;) de värsta är vad man ska ha på sig !! de är ju roligt att få klä upp sig när man väl ska iväg men de värsta är ju att de mesta inte passar så bra ännu ! tråkigt men sant... jag får väl gå igenom garderoben en kväll .
Igår hann jag med en solning oxå !! skööönt att få komma iväg ensam , att ha på vrålhög musik i bilen och bara njuta är lyx nuförtiden :) att få en liten bränna är ju inte fel heller.
Tänkte hitta på nåt mysigt med Robin på lördag fm oxå men jag vet inte vad riktigt ? ge mig lite tips snälla !! Johan är ledig så då kan vi smita  jag o R och ha lite kvalitetstid.... men what to do ??

ska ni åka skriller frida ? då kanske vi kan åka med ? aja de ordnar sig


kolla in dom låren !!


marlene tog detta kort i somras på finaste R !

herregud...

Publicerad 2009-01-21 18:08:26 i Dagbok,

Idag är verkligen ingen vanlig dag för idag är de inte bara Fridas födelsedag ... min lille prins fyller ju 6 månader idag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hipp hipp min vackra ljuvliga underbart uttömmande kille.




tänk vad fort de har gått .... de va ju inte längesedan jag gick å vanka å väntade.
Tack min fina kille för den härliga resa du tagit mig på , när jag  tror att jag inte kan älska dig mer än jag gör då tittar du på mig med dina varma mjuka ögon och mitt hjärta slår volter !! Du och din storebror är mitt allt ....

idag är ingen vanlig dag...

Publicerad 2009-01-21 07:35:49 i Dagbok,

för idag är de Fridas födelsedag !! grattis hjärtat!!

Mmmmm inatt  har jag sovit från 23 -7 najs !! nu ska jag snygga till mig och duscha å sånt käckt !

see you later 

jaaa jag vet ...

Publicerad 2009-01-20 22:20:36 i Dagbok,

att jag är en kass bloggare just nu , men de känns som om de står lite still nu , snart kommer vår och sommar å då mina vänner då brukar de hända mer!!
idag har jag fikat med Frida och tvättat och lagat mat .... asså ni ser ju vad de barkar hän .... jag har inget liv !!! visst jag har massa söta vänner som jag ser titt som tätt , de är ganska sällan de går en hel dag utan att jag träffar nån men jag önskar jag hade haft ett intresse ... som Mathilda hon gillar å träna , skulle jag börja så skulle de hålla två veckor ? gaah..

nä nu går jag å lägger mig

ska förresten lägga ut fina kort imorgon ! såg att de va bra längesedan jag gjorde de nu ;)))

natti

De ska börjas i tid...

Publicerad 2009-01-20 09:05:14 i Dagbok,

Eftersom Linnea va här igår och berättade för R att hon hade en EGEN blogg så ville han ju oxå ha en ... de kan han väl få, gå in o kolla och skriv en rad så blir han lycklig!!

Robins blogg!!

solning och Britney

Publicerad 2009-01-20 08:55:21 i Dagbok,

Då va de tisdag då... igår va jag en sväng på solariet , så härligt de va!! ska åka igen på onsdag tror jag .. de är härligt att komma hemifrån ibland ;)
Och de är ännu härligare att komma hem ... när jag svängde in på uppfarten stod R i dörren och ropade ;) skönt att veta att man är saknad :))
På tal om baseball så är Britneys nya skiva riktigt bra !! är ingen fan av henne i vanliga fall men den nya skivan är riktigt najs.

Vad ska ni göra idag då ? Jag hoppas få till en fika annars är de inte mycket som sker idag , imorrn kommer de nya golvet . jippii nu är vi på gång..
J jobbar kväll idag , hockey tror jag att de är ...
aja inget skoj inlägg men men ...


julen -08

good times baby..

Publicerad 2009-01-19 08:21:45 i Dagbok,

Igår åkte Johan och M iväg till farmor och farfar så jag fick duscha och städa ifred !! så sköntt mysa runt i tofflor och pyjamas och bara vara ensam ;)
Sen kom underbara R hem , han är verkligen en fin kille ... han har så härliga värderingar så de finns inte ... Igår sa han såhär : Mamma jag skiter i ifall nån retar mig för att jag leker med tjejer ... dom är bara avundsjuka eller osäkra på sig själva eller hur ?? Känns som om lite har gått in efter alla dessa diskussioner vi haft om vad folk tycker och tänker om andra jag har tragglat en massa om att de ALLTID kommer finnas såna människor som retar sig på andra som är lycliga och glada och de allra bästa man kan göra då är att vara ännu gladare och ännu lyckligare och inte ta åt sig vad de säger !!... R har ju vart lite osäker och lättstött , han funderar mycket om nån säger nåt dumt , han är en funderare helt enkelt ...
Men de senaste året har jag sett nya sidor av han inte bara den känsliga lilla kille som vill att alla ska gilla honom ... han gör som han känner och om nån inte gillar de så .... who gives a shit liksom ?? På en lagom nivå då , han bryr sig väldigt om vad fröken tycker tex .
Han är oxå en liten gentleman ... förra veckan gick han och Linnea hem från skolan tillsammans och de var några äldre killar som gick på dom och kastade snöbollar , då ställer han sig för Linnea så hon inte får på sig ... sen mölar dem han då förståa :)
Jobbigt men de får man ju kanske tåla ... herregud va mölad man blev i skolan !!

Dagen idag bjuder nog inte på nåpgra större överraskningar , helt okej eftersom de känns som om jag ränt en del i helgen...
Gbg , Johans jobb , ikea och storhandling ifredags ... Shopping och middag hos mor i lördags .... men om de är nån som vill fika i lugn o ro så vill jag gärna !

all by myself...

Publicerad 2009-01-17 17:53:04 i Dagbok,

ibland är de skönt att vara ensam ... iallafall så njuter jag av ensamtiden emellanåt .... men inte ikväll , usch ... malle och fia bjöd mig på middag men de blir för sent kl åtta med lillfisen som redan nu är sjuukt trött för vi har vart på G hela dan idag... ajaaaa ska kolla in lipstick tror jag och tom lite glass i soffan piggar upp ??

Köpte förresten en beg matsol till M ( eller framtida bebis ) på second hand idag !! 30 kr !! som hittat ju , sen va de halva reapriset på goa ungar i st-sund men de va bra utplockat men mamma köpte lite fint till Tias....
sen bjöd hon på middag hemma ... stekt rödspätta med god gräddfilssås och potatis , herreguuuud va gott de va !!

ajja nu ska jag gosa med M och längta efter R som kommer imorgon ...

sweet saturday...

Publicerad 2009-01-17 10:06:28 i Dagbok,

Lördag idag då... jag åker till mamma o Johnny och spenderar dagen där . Först ska vi strosa i st sund är tanken... J jobbar ju så de kan vara mysigt att vara "hemma" då.
Igår kom de sista möblerna på plats här hemma sååå nu är de fullmöblerat... bara väggen som ska bort kvar ( badrum o sånt är ett kapitel för sig )
Sååå vill ni se ?? de får ni vare sig ni vill eller ej !


fotoväggen


kristallkronan är verkligen urmysig även om kort inte gör den rättvisa


kolla in charmiga killen !!


ego kort som J säger ;))


bokhylla som lär bli fort full


nya tv bänken

så jag är nöjd !! ha en underbar lördag alla fina !

tattoos o bebissim

Publicerad 2009-01-16 08:18:03 i Dagbok,

Idag är de första gången på bebissimmet efter juluppehållet ... vi skulle gått men jag tror jag låter J sova då han jobbade sent igår + att vi haft en halvdan natt , M hade en vakenstund nån gång vid tre fyra ... sen dick han mat vid fem halv sex . Iofs sov han till halv åtta sen !!
Vi har rätt mycket att stå i idag oxå för de är J s enda lediga dag idag... vi ska till götet och träffa han som ska tatuera mig och prata lite , sen ska vi till Ikea o hämta en bokhylla och vi måste handla idag !!
Får gå nästa fredag istället...

Vad ska ni göra denna fredag ??

recept..

Publicerad 2009-01-15 16:44:30 i matsedlar o recept,

Tänkte dela med mig av ett recept på god bebismat !! M åt som bara den idag .

3 champinjoner
en råriven morot
lite selleri
lite purjolök
1/3 paprika
1 vitlök
persilja
en halv burk creme fraiche
lite mjölk
lite ost

först fråste jag lök selleri och champinjoner på låg värme i 5 min med olivolja se blandade jag i morot o paprika och vatten så de täckte precis och lät de koka i 5-10 min , blandade sen i cremefraiche , mjölk , vitlök och persilja och bara snabbkokade ihop de med lite ost och två nypor peppar . den ska vara ganska rinning då osten och fraichen bloir stabbiga när de kallnat lite . sen körde jag alltihopa i mixern till en lagom konsistens . jag snabbmosade pastan bara så att de blev lite bitar
Serverade med kokt pasta , det blev ca 5 portioner av detta.

Jag åt samma fast större bitar och mer vitlök o peppar och de va jättegott!!

Denna Brad....

Publicerad 2009-01-14 21:11:51 i Dagbok,

Seriöst .... har ni sett reklamen för Brad Pitts nya film ? the curious case of benjamin button ? När han säger  "I never stopped loving you."...... Hallå eller !!!
Jag hade lämnat Johan och barnen In a heartbeat :)) En sån man ... vilka läppar , vilken kropp , vilka ÖGON...... han är den snyggaste mannen som nånsin levt ... enligt mig såklart ;)

Dåså...

Publicerad 2009-01-14 16:58:59 i Dagbok,

Snart kommer J hem .. tidigare än beräknat :) då kanske vi kan få ihop tv-bordet jag fick av min far i födelsedagspresent idag ändå. :)) Me like

Tänkte slänga ut en fråga här nu ... de är ganska kasst med kommentarer då de r ca 50 st å kollar varje dag sååå ni kan väl försöka svara nu då !

Riktigt täta bebbar ... jag menar ca ett o ett halvt emellan ... hur jobbigt är de egentligen ?? självklart förstår jag att de beror på hur barnen är men ändå ??
Kommer jag gå i däck ?

Fina foton..

Publicerad 2009-01-14 06:41:16 i Dagbok,

Jag hade ju Marlene här för ett tag sen och som vanligt hade hon sin kamera med sig ... så här är underbara bilder på M... tänk om jag hade kunnat fota så .


men jag vet att jag e fin







några av de fyryioelva kort malle tog .. hur kan man låta bli liksom ?? han e ju såååå fin den lille godingen

fullt upp..

Publicerad 2009-01-13 20:55:31 i Dagbok,

Dagen idag har vart en riktig fikadag ! mycket trevligt... först fick jag lite kaffe och härligt sällskap av Frida och Elias , senare fick jag gevalia oväntat besök av Malin , Kelvin , Annalena och Elias ... mina jobbarkompisar som också e mammalediga nu .

En liten knepig sak hände förut ... M och jag skulle duscha som vi brukar göra tillsammans och han fick nåt konstigt anfall. han bara skrek och va totalt galen ... han älskar ju att dusha ?? mycket knepigt ...försökte gå in med han flera ggr men han blev helt rabiat och hade riktiga lilleskutt tårar.
Tog 40 min innan han lugnande ner sig ... vad hände ?? får prova imorgon igen så han inte helt plötsligt blivit rädd för duschen , jag har redan en vattenrädd pojke ...

Nu har jag hunnit glutta på senaste gossip girl och one three hill ... funderar på att kolla på lipstick som jag missade igår . Eller sova ??
Dessa bekymmer ... ;)) Imorgon kommer min far och hälsar på oss , ska bli mysigt . De är ju dock inte så ofta vi ses så jag får suga i mig min pappados rejält imorgon .
När pappa är här lyssnar han med ro på alla mina bekymmer och har alltid riktigt bra råd att ge ... när jag haft de jobbigt så har han alltid tagit tag i allt och jag slipper vara den starka ... i hans närhet är jag bara hans lilla tjej . Så är de väl för de flesta tjejer när de gäller deras pappor .... tjejer är pappiga och killar är mammiga ... eller ??

Nää åter till serietittandet.

okej...

Publicerad 2009-01-13 09:25:56 i Dagbok,

Denna natten va väl inte den bästa heller.... M vaknade flera ggr men vid 4 va han rikktigt vaken !! han låg och gnällde/skrek i 30 min ca ... ( jag va inne o tröstade va 5 minut ) sen somnade han om till halv sex , fick välling och log o drog sog i 20 min ....
Men jag va ju halvt död... knappt sovit nåt känns de som... men men nya tag. Har googlat lite på bebissömn här på morgonen och vi gör konstens alla regler . Tar inte upp honom när de väl är natten ... han har en egen säng , vi har en läggningsrutin och han får skrika i 5 min intervaller så de är väl bara att härda ut . MEN efter ha haft en bebis som sover relativt bra så är de jobbigt .
Man e vällan bortskämd !! Sen är ju inte jag på topp som människa heller då blir de ju jobbigare ... ibland tar man en dålig natt med en klackspark ibland e de rena döden !!

Va gör ni idag ??

Nu ska jag ragga fikasällskap till förmiddagen tror jag ..

yes...

Publicerad 2009-01-12 18:57:12 i Dagbok,

Modet är uppe och jag känner mig stark...starkare än de senaste dagarna som gått i ett slags töcken , jag blir sån när jag är lite nere ... inte riktigt närvarande i nuet.
De märker tom R ... igår frågade han om jag hade mens .. hehe go kille ... de ska läras i tid hur tjejer blir när de har pms !!

Men nu vänder de känner jag ... upp med hakan efter regn kommer solsken och en massa såna klyscher upprepar jag nu som ett mantra i min skalle ... efter regn kommer solsken efter regn kommer solsken.
Lägger in ett kort på de finaste som finns .


godingar !!

Undra om jag ska krypa ner i sängen redan nu ? kan ju vara gott att ligga där å kolla lite tv ... kanske tom kan fjäska till mig en massage ?? brukar inte varaså svårt , kan köra med att de är sista kvällen han är hemma på hela veckan !! bara massa jobb nu... bra med pengar iallafall. såååå om nån vill leka med mig denna veckan så ring , ring , ring !! jag behöver sällskap ;))

sur blir man ...

Publicerad 2009-01-12 10:21:32 i Dagbok,

HADE BESTÄLLT MASSA GARDINER FRÅN HALENS PÅ REAN ... VAD KOMMER HEM ?? JOO EN AV VARJE.... vad sur jag blir de skulle vara ton i ton gardiner men om man måste beställa en o en så blir de inte billigt kan ja säga ! ajaa allt åker tillbaka iaf , tur att jag köpte fina spetsgardiner på ikea som Frida rekommenderade när vi va där. Snart kommer mamma o hjälper mig sy upp dom.
R åkte till sin far idag så nu är de bara gnäll M och ja ;) han har vart jättekonstig de sistA ... sur o grinig som han inte brukar vara ... gud hoppas de vänder , har änna fått en depp över det .... ska de vara så här ?? grinade igår när han va gnälligare än vanligt ... hur  ska jag orka liksom ??
Vi som bestämt oss för en till... hoppas hoppas de är en fas ... tänder el utvecklingsfas. J tyckte synd om mig igår när jag blev ledsen och tog honom mest hela dagen och natten o morgonen ... de hjälpte jag känner mig mer redo att ta kampen idag .

Uscha..

Publicerad 2009-01-10 16:33:04 i Dagbok,

Idag har vart världens tristaste dag !! har verkligen haft urtråkigt.... alla andra har ju män som är hemma på helgen så dom vill man ju inte störa direkt ;)
Har haft nada att göra och ingen att leka med , jag e lite beroende av att träffa nån varje dag iallafall... ajaa de är inget vidare synd om mig iallafall jag har ju R och M ... R har dock spenderat större delen av denna dagen hos Linnea och Alice. Först va de ju fotbollsträningen förstås !! de viktigaste på heeeela veckan. H är kommer lite bilder här hemifrån , vi fick upp orden igår men de ska vara kort och grejer runt om så de är inte färdigt alls !!








ovanför soffan

De ser ju lite tomt ut ännu men de kommer bli så najs när de eklart... stilrent men mysigt hoppas jag på .

skitkamera

Publicerad 2009-01-09 09:35:22 i Dagbok,

Våran kamera har ballat ur totalt , den tar bara grumliga bilder (se förra inlägget ) tråkig utgift just nu ... men jag måste ju ha en kamera !
Snart kommer fina Marielle hit och jag hoppas på att Madde ska komma oxå ! riktig tjejfika...

De trodde jag aldrig..

Publicerad 2009-01-09 08:08:24 i Dagbok,

att denna dagen skulle komma ... M fick nytt täcke och kudde igår , bort med bebiskudden och hit med en 6 mån kudde !! Jag har beställt alla kuddar och täcken från minimundus de har ekologiska produkter som inte kan orsaka allergi och de är rekommenderade av vi föraldrar och bvc . De har de exakta måtten för hur höga kuddar man ska ha osv. för att undvika platt skalle :).
Dessutom är de billiga som attan !! iallafall ...inatt sov M 12 tim utan att vakna en endaste gång !! urgo kudde som han sjönk ner lite i och ett jättemysigt täcke gjorde underverk för min bebbe.... rekommenderas skarpt !!

Igår fick jag hem den ljuvliga lundmyrs overallen som jag har suktat efter sen M låg i magen ... helt fantastiskt fin !! köpte den på tradera för 299 kr helt ny istället för 599. de kallar jag ett kap.






idag är de sköna fredag och all snö är borta redan , stackars barnen som försökte sig på lite pulka igår men de va bara slask!! idag har R bestämt tacos och fredagsmys och de ska vi ha . förhoppningarna är att väggordet och fotona ska komma idag med så att vi kan greja med fotoväggen här hemma ikväll.

de börjar arta sig..

Publicerad 2009-01-08 10:49:27 i Dagbok,

ja de börjar bli färdigt här hemma nu . jag visar bilder senare idag på bordet tänkte jag . Idag börjar skolan igen och vad händer då ?? jo de börjar snöa ! va tusan ... kunde de inte snöat lite när barnen har lov ? ajaa min kille slutar ju ett så han hinner ju åka pulka å grejer men ändå.
Min lilla kille har inte vart sig lik ett par dagar nu han är gnällig och sur och ska underhållas hela tiden .. undrar vad som är på G hoppas de är tänderna för en sån suregris vill man inte gå hemma med ;) han har sovit lite sisådär också vaknat ofta och vart lite orolig ... men jag ska inte gnälla han sover ju tolv timmar utan mat iaf .
vad gör ni en snöig dag som denna ?
Nu ska jag över på en kopp härligt kaffe hos Frida , Ida fråga om jag inte skulle kommit och lekt med henne och Lisa och barnen och de hade vart såå mys eftersom de va bra länge sedan vi sågs men jag har ingen bil och jag har nada lust att pölsa i detta vädret när jag måste vara hemma ett och möta R...

haha

Publicerad 2009-01-07 14:10:16 i Dagbok,

jag kom på ett superbt inlägg !! jag skulle ju lagt upp matlista här varje vecka men jag har totalt glömt av det ... så här kommer denna veckas matsedel

Fredag

hemmagjord pizza

Lördag

rester från pizzan ( j jobbade och R va hos sin far så de va bara lilla jag som skulle äta

Söndag

Kotlettstek potatis brunsås och ärtor

Måndag

spaghetti och köttfärssås morötter

Tisdag

potatismos och köttbullar i sås

Onsdag

Kyckling ris sås och broccoli

torsdag

makaroner och korv ärtor

Fredag

taco

Lördag

lax potatis och sås

hur ska de gå till?

Publicerad 2009-01-07 13:59:31 i Dagbok,

hur ska jag kunna spotta ur mig 10 inlägg just idag ?? idag när jag inte ens ska fika med någon ? de är sjukt lugnt här hemma ... M går i sin gåstol ... R sitter under filten i soffan o myser och jag ja jag bloggar ja ..... hehe.... Ser precis att M får ett frispel i gåstolen han bara hoppar o hoppar och ser väldigt nöjd ut .... ser ut som han säger " gud va skönt att vi bara är hemma idag mami "
Så är de nog inte förstås de kanske är mami som tycker de är gott att skrota runt i mysbrallor och okammat hår !! nää nu ska jag skala apelsin till min bortskämde son ! ;))

Ida kom förbi !
Madde klart vi ska fika på fredag vi hörs om tid!

förnyelse

Publicerad 2009-01-07 11:53:19 i Dagbok,

är på gång här hemma som jag sa ... nu har jag röjt de som går , resten får J hjälpa mig med senare ...de nya matsalsbordet ska upp osv.
Men här har jag tagit lite bilder på de nya jag köpte från Ikea ... romantiskt och modernt är temat nu..


nya spetsgardiner och mysiga lampor... försöker få in lite lantligt romatiskt i de moderna och jag bara älskar spetsgardiner


kristallkronan som ska upp över matsalsmöblerna


hallförvaring


mera hallförvaring

detta kommer bli strålande när de kommer på plats allting ... och självklart när väggen är väck så kommer allt till sin absoluta rätt !!

Orka...

Publicerad 2009-01-07 10:52:34 i Dagbok,

Jag har verkligen dålig ork idag ... jag åt en halv pizza igår och jag har inte ätit pizza på år och dar (har förresten förlorat 3 kg sen jag började på viktklubb .. inte så mycket kanske men jag gick nog upp ett eller tcå över jul ) iallafall ...efter pizzan igår började min mage krångla och jag har suttit på toa flera timmar i natt så jag är lite slö idag kan man säga !! uscha... näää nu måste jag masa mig härifrån och dona lite ju...

Dos..

Publicerad 2009-01-07 10:35:03 i Dagbok,

Då har vi vart på Bvc , M vägde 9900 g helt enligt hans kurva. Två sprutor fick han också... stackarn gud va han skrek !! Nu ska jag försöka röja lite här hemma medans M sover och R bygger koja med några polare. Imorgon är lovet över ... jag trodde ju att de skulle börja redan i måndags så jag väckte R och gav han frukost så messa jag grannen och Frida eftersom de brukar gå tillsammans våra barn ... då fick jag tillbaka att de inte är förrän på torsdag de börjar ;) snacka om att jag fick dåligt samvete !!
Här har jag dragit upp han i onödan !! aja inte mycket att göra , man blir smått veckovill när man e mammaledig . hehe .



Mathias har börjat med välling nu istllet för tillägget ... stora killen nu !! han älskar mat och äter nästan bara mat och gröt på dagarna nu , en flaska mitt på dagen bara ...och morgon o kväll förstås. Måste bar berätta om R han har haft sån otur på kvällarne de sista .. först ramlade han ner från sängen en kväll , nästa kväll va han lite ledsen och igår kväll slog han i huvudet i hyllan ovanför sängen ... stackars liten.

numero uno

Publicerad 2009-01-07 07:37:50 i Dagbok,

Jaha då är klockan cirka sju och mitt första inlägg får handla om de jag inte hunnit med att blogga om de senaste dagarna . Vi har ju börjat greje på nedervåningen , nu har J målat färdigt alla väggar men va de ser ut !! jag blir galen ... och idag måste han jobba så då blir de inte mkt gjort .
Igår va jag även på Ikea och införskaffade mig lite bra å ha saker typ ny hylla till hallen , ny matta och lampa till vardagsrummet och självklart en massa annat !!

ska fota sen och visa hur de blev .
Ska vi ta en dagens kanske ? de va längesedan...

Humör: Helt ok
Mående: bra men lite stressad inombords över hur de ser ut här hemma :)
Frisyr: smutsigt måste duscha snart
Klädsel: morgonrock , pyjamasbrallor
Gjort: druckit kaffe , lekt med en sur M
Borde göra : Greja här hemma
Planer: Bvc med M , greja hemma , mysa med R
Längtan: Att vi snart blir klara här hemma för stunden iallafall
Vill ha: friska o glada barn
Lyssnar på: Tv och barn.
Bästa:  att de blir så fint här hemma , att vi just nu är relativt friska
Sämsta: känner stress
 Barn: R sover ännu , M gnällig idag
Väder: ganska kallt - 4
Tid: 7.37

okej okej..

Publicerad 2009-01-06 19:51:13 i Dagbok,

jag har vart lite kass på att uppdater så bara för därför ska jag ha riktigt blogg race imon ... jag lovar minst tio inlägg ;)) kolla noga !!

status här..

Publicerad 2009-01-04 07:05:36 i Dagbok,

M vaknade tidigt idag , inte konstigt då han sov bort hela dagen igår ;) va bara vaken 5 h på hela dagen ! men han fick lite välling vid 5 och somnade om till halc sju ... skönt
Han har slutat äta på natten nu igen , ett tag när han va kräksjuk började han igen även nu när han hade feber och förkylning ... men han åt ju dåligt på dagen så då skulle han äta på natten.

Igår fick han prova havrevälling eftersom han ska sluta med tillägg snart och han gillade det !! mycket bra ... Hur gamla är dom när dom kan sitta egentligen ?
M är 5 och en halv och han kan då rakt inte sitta , har för mig att R va ca 6 mån ?? aja alla bebisar är väl olika ... idag ska J jobba igen och jag ska ta bort allt fruktansvärt pynt ... lika roligt som att sätta upp det är det att ta ner det , är trött på de nu .
R kommer senare då ska vi äta god söndagsstek med kokt potatis! mumma..
De kändes inte som lördag igår , måste vara för att de vart så mycket mitt-i-veckan helger. Jag såg vuxna människor och mös ensam hemma . Inte helt fel ibland .
Men vilken film !! är folk såna ? lite hårddragen film men ack så tänkvärd... i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.
Vårat behov utav bekräftelse är större än man tror , de är nog den största anledning till otrohet tror jag . Man slutar se varandra och då söker man efter nån som kan bekräfta att man är vacker och tilldragande .
De viktigaste i ett förhållande måste ju vara att även när vardagen sätter in med dagishämtning,tvätthängning , middagslagning att man ger varandra uppskattning så man känner att man duger och att de finns kärlek mitt i allt de där. Så idag tycker jag ni ska pussa lite extra på den ni tycker om ... vis att ni tycker om dom :))

lots of love

utmaning

Publicerad 2009-01-03 22:23:36 i Dagbok,

Hittade denna utmaning hos Lena och Frida

1. När ljög du senast?
 på julafton (om tomten)
2. Har du någonsin stulit? Japp men va sjukt nervös och åkte fast ...lika bra de!
3. Har du någonsin flirtat med din bästa väns kille/man? absolut inte
4. När gjorde du något riktigt dumt senast? hmm länge sedan hoppas jag
5. Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? kanon
6. Vad stod det i ditt skickade sms? de gör jag gärna
7. Har du kissat på dig någon gång? japp
8. Vad gör dig RIKTIGT generad? inte mycket
9. Är du emot någon religion isåfall varför? nja inte direkt religionen bara människors tolkning av den
10. Är du beroende utav något isåfall vad? sällskap
11. Har du tagit knark någon gång? Ja
12. Vad tycker du om knark? dåligt påfund
13. Vad attraherar dig? självsäkerhet , humor och ett stort hjärta
14. Vad tycker du är sexigt på dig själv?  hmm mina ögon ??
15. Om du fick en gratis operation skulle du ta den då? absolut
16. Kan du dö för någon människa? Japp , barnen

dille..

Publicerad 2009-01-03 15:03:34 i Dagbok,

jag har fått dille på mina renoveringsplaner... roligt men jag vill sätta igång nu !!!!!!!! och de är inte de lättaste... måste ju ha hjälp med golv och väggar...
Men måla de kan J iallafall så vi ska starta imorgon har han lovat ... jag vet precis hur de ska se ut i slutändan...roligt roligt.
Jag har lite tråkigt här hemma måste jag säga ... J jobbar och M sover igen , tror han tar igen nu för han har inte vart vaken mer än 2 tim idag. stackars liten...
Söta Frida räddade mig från tristessen en stund med lockelse av kaffe !! härligt å komma utanför dörren och prata lite . nä nu ska jag tradera mig lite ;) denna drog...





vackrare ungar får man leta efter !!

Sweet Saturday..

Publicerad 2009-01-03 09:13:08 i Dagbok,

Idag ska J jobba :( lite trist men han har vart hemma mycket de senaste ... vi har vart sjuka och haft julledigt osv ... men måste han börja på en lördag ??
R är hos hans far så de blir jag o M ikväll . Inte mycket till sällskap då han lägger sig vid 6-7 tiden ;) Jag får väl passa på att njuta lite ensamtid ikväll , önskar att jag haft ett badkar så jag kunde hemma spaat mig... ytterligare en renoveringsgrej ... de tar nog aldrig slut !!

Tack alla söta som grattade mig igår , blev jätteglad över alla fina sms och kommentarer ! Då ska jag slänga upp lite nyårsbilder , de blev inte många men några .. man kan lätt se att jag inte är fit for fight på dessa korten , ser ut som ett spöke och rödögd men jag bjuder på det .


vackra Robin och sjuka jag


min underbara man


cluedo!! 

De blev några omgångar om man säger så . Robin vann en och Johan en ... jag är nog inte dektektivmatrial om man säger så ...hehe... mysigt va de iallafall.

väggord

Publicerad 2009-01-02 17:38:18 i Dagbok,

Nu har jag shoppat de efterlängtade väggordet som ska vara över skänken i vardagsrummet ... omringat av massa fina kort på oss alla 4 som jag nu också skickat efter !!



bra och tänkvärda ord som vi nu kommer se varje dag !!

29 år..

Publicerad 2009-01-02 16:20:34 i Dagbok,

Japp hipp hipp hurra för mig som idag fyller 29 !! helt osant egentligen jag känner mig som max 25 ju ;)) Nu har vi vart och handlat .. ett matsalsbord med stolar för bara 4600 !!
Söta rara och snälla farmor kom och passade M trots att hon själv inte är helt okej ännu , han sov från att vi åkte tills vi kom hem så de va inte så mycket passande som krävdes.

J ska laga god mat till mig och vi ska bara mysa i soffan , imorgon ska han börja jobba igen... Jooo förresten paket har jag fått från johan och barnen idag , en sockerkaksform jag önskat mig , en platttång och de allra bästa ... presentkort på tatuering !! äntligen ska jag få bygga ut min drake .

Frida !! imorgon måste vi börja röra på hullet igen ;) är du på ? vid nio-tio ?

ta i trä...

Publicerad 2009-01-02 10:26:43 i Dagbok,

men vi är mycket bättre allihopa nu , skulle verkligen behöva åka och handla då kylskåpet ekar tomt men vi vill inte dra ut lilleman ännu för han hostar en hel del...
Vi får försöka lösa barnvakt i ett par timmar , mormor kunde inte så nu hoppas vi på farmor , hon är inte riktigt bra hon heller men hon kanske inte kan motstå ett par timmar med Mathias ;) I annat fall får han hanka på och vi får snabba på .... en kan ju iofs åka själv men vi hade tänkt en snabbkoll på Em möbler som ligger precis brevid willys för deras stora rea börjar idag.... vi vill ha matsalsbord !!
Nu är nedervåningen klar i mitt huvud , jag vet precis vad jag ska ha ... vi börjar med att måla alla väggar vita (nu har de en ljus cafe latte ton )  sen ska mina vita linne gardiner upp , väggord ska inhandlas , överdelen på bokhyllan ryker .... nederdelen är faktiskt helt ok .
Sen ska jag beställa två tavlor av Jossans kille... jag har även skickat efter mina favvobilder på R och M som ska ramas och fixas...
En till röd ryamatta ska handlas ...osv .... vi har inte dragit igång med raseringen av väggen men jag hoppas att vi snart kan komma igång !! nu när inspirationen är igång !!

vad gör ni idag ??

nyårslöften ??

Publicerad 2009-01-01 20:29:31 i Dagbok,

såå ...berätta !! har ni avgett några nyårslöften ?? mina är samma varje år ... se till att vara lycklig med mig själv , inte skälla för mycket på mina barn ( el johan) , uppleva något nytt och spännande !!

De nya året..

Publicerad 2009-01-01 11:32:25 i Dagbok,

Övergången till de nya året gick i lugnets tecken då vi vart sjuka .... mys med sällskapsspel , god mat och snask blev de ändå .
Tolvslaget firade vi med grannarna vid åkern här nere , champagne och raketer i massor ... over all en jättemysig nyår ! M har blivit bättre nu , feberfri första dagen idag.

Jag har sett att de är poppis att sammanfatta 2008 så de ska jag göra nu.

Januari

Januari bestod av förväntningar i massor !! bebisen va över tolv veckor i magen och vi åkte till Egypten !



Februari

Vi åkte till fjällen jag Robin Johan och Marlene.... och vi letade ny bostad !! Lilla Nellie kom till världen!!



Mars

Vi budade på ett radhus på lavendelgången och blev galet besvikna över att vi inte fick det !! Magen växte som attan.. Frida fick sin lilla Elias.


v 23

April

Vi tapetserade och gjorde fint i lägenheten inför bebisens ankomst då vi inte trodde vi skulle hinna hitta något nytt.



Maj

Vi fick reda på att de underbara huset på smultronstigen blev vårt !!



Juni

Juni va en varm månad !! flyttstädning och bärande tog på krafterna då jag va i vecka 36 när vi flyttade in !! Vi hann precis fira midsommar i nya huset


underbara Malle och Jesper

magen växte och växte... den låånga väntan började..


v 36

Juli

Oj oj oj då kom Mathias till världen efter en lång väntan !! Robin blev storebror och vi blev mor o far!!


den 21 juli kl 17.?? 3765g och helt perfekt.

Dock började den sjuka värmen samma dag som M kom och vi hade de besvärligt att hålla honom någorlunda sval, de fick bli stranden.Ida och David gifte sig när jag hade gått ett par dagar över tiden !! mysigt bröllop.
Robin åkte med sin far på semester på Gotland i två veckor

Augusti

värmen började ge sig, R kom hit och vi hade en mysig tvåveckorssemester hemma ;)) grillning , bad i poolen och sena kvällar på altanen va månadens signum !! Angelica och Jonas gifte sig en underbar sommardag !! En kräftskiva hos farmor och farfar hann vi oxå med.



September

Robin fyllde åtta år !!



0ktober

hela familjen åkte på magsjuka !!

November

Angela och Peter gifte sig i hemmets lugna vrå ... vi började plenera vår renovering som ännu inte dragit igång ;)) ingen innehållsrik månad !! M växer och är 4 månader !! Robin spelar fotboll i massor och har verkligen funnit sitt intresse.

December

Dop för Mathias , vi har vart mycket sjuka denna månaden med kräksjuka och förkylningar ... julen firades hos Johans syster och nyår hemma i lugn och ro !!


Robin i sina julklappar !!

Gott nytt år kära vänner !! jag ser framemot de nya året och alla saker som kommer att hända ... förhoppningarna är att vi ska gifta oss , få en bebis till , få vara friska !! , renovering och att få se Robin spela sin första match !! (bebisen kan jag dock inte lova ;))

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela