Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Längtan..

Publicerad 2009-10-06 16:59:38 i Dagbok,

Åååå jag längtar till advent och julmys :) ska de ändå vara såhär ruskigt kan de lika gärna vara jul ! Idag har vart en riktig innedag med lite fikabesök .

Har efter lite eftertanke kommit fram till att de är dags att ta tag i de här med dåliga energier . Vissa människor i livet för bara med sig dåliga energier och tråkigheter och varför ska man umgås med sådana egentligen ? de spelar ingen roll om de är en vän eller släkting har man inget utbyte utav varandra och känner att man retar sig så är de dags.

Nu är Jo nere o handlar de som fattas för dagen mysmiddag .... halv special !! såååå gott :)
en sådan hemmagjord fyyy fasiken va gott :)

surt ..

Publicerad 2009-10-03 19:15:08 i Dagbok,

Ja så skulle jag kunna sammanfatta min tillvaro just nu .. inte för att den på nåt vis är dålig utan för att jag känner att den är sådan ...
Svammel svammel.... jag har oerhörda humörsvängningar och känner mig konstant ledsen och ensam... Men de måste vända eller hur ??

Dagens höjdpunkt va absolut fru jagdells mysmiddag med mammor och barn då killarna är på herrmiddag ... Men den lille orkade inte så länge så vi va först hemma ... som vanligt :( min lilla M tycks inte uppskatta stora tillställningar .

Nu ska jag kura ner mig i soffan och kolla på lite avsnitt på datan . R ska kolla nån fotbollsmatch :)

så dålig men ändå :)

Publicerad 2009-10-02 11:37:02 i Dagbok,

Jjajajajaja jag vet ... bara komma sådär och sen bara försvinna sådär :) kanske de fortfarande finns någon hoppfull själ kvar som kollar in min blogg emellanåt ? Annars får de bli min personliga dagbok :)
Jag startade ju denna här bloggen när jag va i början av min graviditet med M ... under denna tiden har de hänt mycket .
Lilla M såg dagens ljus den 21 juli , vi flyttade till hälle , vi har gift oss och jag har funnit vänner för livet här uppe :) sådana som tar en för vad man är både på gott och ont ...

Tänkte vi skulle spinna på där vi började ?? ytterligare en liten knodd ska få komma till de Andreassonska /Johanssonska hemmet .
I mitten / slutet av april ska vi få den stora glädjen att få mysa med en bebis igen. En massa låtsas-mostrar ska få gosa bebis igen och ja då förstås . Robin ska få bli storebror igen och han är mycket stolt ... precis som pappan i huset förstås.
Dock kom han på häromdagen att de kommer tröja ca 3-4 år innan han får sovmorgon igen ( de är väl runt den åldern de börjar kika på morgontv de små liven och man själv kan få dra sig en timme ? )

Tycker att de är alldles för tidigt att börja med de traditionella mag -bilderna då magen just nu känns mer som en degklump än en bebismage .
Men snart så !!
Har oxå köpt en ny kamera så lite bilder kan jag bjuda på !!


Mathias drygt 14 månader


Johans nya stolthet


Robin roar sjuk lillebror

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela