Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Fy fan...

Publicerad 2008-09-30 07:49:51 i Dagbok,

Såna här kommentarer gör att man har lust att sluta blogga... blir jätteledsen

Anonym om Naken bebis...:
Hoppas att du kan ta hand om båda barnen när du satt dom till världen, istället för att bara tänka på den lilla hela tiden vilket vi förstår utav att läsa på din blogg.
Ta ansvar för dom du satt till världen!!!!!!!!!!!!!!
IP: 83.251.203.155

Bebbe

Publicerad 2008-09-29 21:18:54 i Dagbok,

Många inlägg idag ... blogglust ? jaa de kan man säga .Ville egentligen bara visa hur glad han blev min stora pojk över presenterna.


Snygging


Har precis kollat på Idol och ja tycker nog att de flesta va bättre på uttagningarna ?
Näää nu tackar jag för mig Natti natti

Fotograf

Publicerad 2008-09-29 20:27:36 i Dagbok,

Ja de tycker jag att hon blivit allas våran Malle , känner mig trygg med att hon ska vara vår fotograf på bröllopet . Har ju visat massor av hennes verk här på bloggen , här är de senaste.









Jag hoppas ja kan få hit henne med sin kamera en förmiddag så hon kan fota båda mina vackra barn !!

Phuu..

Publicerad 2008-09-29 12:26:11 i Dagbok,

Nu har jag grejat i Mathias byrå ... bort åkte alla 56 storlekar och in åkte alla 62. Han har haft 62 ett tag men nu är de definitivt 62-68 som gäller , den lille tjockisen väger ju 6,6 kg nu och är 61 cm .Jag får låna sååå mycket så jag hinner inte använda allt !!
Igår kom Frida med Elias gamla kläder ... " gamla " va dom inte kan jag säga ! Hur fina och mysiga kläder som helst . Är helt såld på hennes mjukmedel med så jag tvättar inte ens kläderna innan ! Å de säger mycket ... tror att jag är utsvulten på mjukmedel ... har inget haft sen M kom , men igår köpte jag !! ska bli lovely med lukt igen.
Så nu har M en kombo av Elias , Luddes ,Nellies, Englas, Theos och Oscars kläder ! Inte lätt att sortera vem som e vems så ni får nog komma hit och visa mig sen ;)

hello!

Publicerad 2008-09-29 10:56:00 i Dagbok,

Vad kan man säga om den här helgen då ... jo vi har vart hos Johans mor och far och haft en sleep-over , Trevligt med god mat ,trevligt sällskap och massa mys.
Johan hjälpte dem med deras TV som skulle ställas in en massa , hur najs som helst 50 tum , tror att J blev svårt sugen ;)
Igår kom världens finaste åttaåring hem från sin papi , då fick han lite paket . Inte så mycket dock för han fick en stor peng att shoppa själv för men han fick The Sims dataspel som han önskat sig och ett döskalleglas från buttricks med en tusenlapp i .
Han verkar nöjd ... de hoppas ja iallafall, tror inte jag fick en tusenlapp när jag fyllde år när ja va liten !? Idag ska jag laga goood mat , stekt fisk med potatis och sås .... mmmmm gott. Skönt att ha mina båda barn hemma jag känner mig inte hel utan båda här .
Jag har gett ut lite telefonnummer till modellhouse förresten så om ni inte är intresserade så säg bara nej  när dom ringer.. själva fotograferingen och maken är gratis men bilderna kostar . man behöver inte köpa men ja kan lova att man vill och dom är inte särskilt billiga... minsta priset är 400 kr för några bilder ..dyrast är 1500 för massor tror ja de va sen finns det mittimellan priser . Kan va bra att veta innan man tackar ja. Man kan välja att ta med sig sina barn sin man sin kompis och de blir inte dyrare om man fotograferas tillsammans... sååå nu vet ni.





Mina underbara grabbar !! Jag älskar er !!

insnöad!!

Publicerad 2008-09-27 12:16:35 i Dagbok,

På phtoshop... det är som en drog , speciellt nu när man har massa bilder att pilla med ! så ni får stå ut ett tag med mycket bilder ... det är roligt att lära sig ...
Men lugn snart kommer det bilder på mina fina barn igen ;) lite egobilder nu ... får man vara ego som mamma !?

Mera modellande

Publicerad 2008-09-26 20:40:14 i Dagbok,

De va verkligen jättekul att bli sminkad och fotad ! när vi kom dit så fick Malle också vara med så det blev ju lite extra kul .... hon lånade lite kläder av mig och vi va jättefina ! ( tycker vi iallafall ) så nu har jag masssoooor med bilder ... 160 st tror jag ,iofs så är inte alla bra .
Sen lunchade vi på stan och va på buttricks å shoppade loss ;)helt underbar dag !!



Min lilla kille !

Publicerad 2008-09-26 08:57:31 i Dagbok,

fyller åtta år idag , tänk vad tiden går ! Det känns som igår han låg och mös på mitt bröst alldeles ny ...... Älskar dig av hela mitt hjärta mammas prins!

Louise recenserar

Publicerad 2008-09-24 11:42:00 i Dagbok,

Eftersom jag ganska nyss blev med bebis så skulle jag vilja berätta om mina bästa/sämsta köp inför bebistiden ! De bra inköpen är fler eftersom jag haft bebis en gång innan och gjort en del felköp då som jag lärt mig av men de ska också nämnas i slutet av inlägget. Så håll till godo... (klickbara bilder).

Bästa köpen



Bosieboo babywatcher , underbar livräddare som är helt trådlös och dessutom billig ! Köpt hos Tryggsaker för endast 445 kr


Denna babysitter är min life saver !! Den funkar från nyfödd eftersom liggläget är lågt . M älskar den och tillbringar nog 60 % av sin vakna tid i den. Han sover en stund i den ibland också eftersom den vaggar så gott , den är dock dyr vi hade tur som fick låna den . Men du kan köpa den här  för 99 dollar i Sverige kostar den ca 1000 - 1200 kr men den är värd det !!



Här har vi två favoriter . Lammfällen är super , den värmer på vinter och ger svalka på sommaren . Mathias älskar den och sover på den som oftast så när vi sover borta tar jag bara med mig den så känns det tryggt och luktar hemma . Köp den på babyland för 595 kr , också värt pengarna men köp denna storlek inte mindre för då kan man inte ha den så länge. Sen har vi spjälsängen ... han har älskat den från första stund och de gick fort att flytta honom dit när fällen låg där .... Denna är från IKEA och kostar ca 1000 kr.



Denna ljuvliga korg går inte att köpa för den har jag lånat av Ida och Lisa och det är en släktklenod kan man säga den har gått i arv . Men det går säkert att hitta liknande . Eftersom vi har två våningar va denna underbar att ha på nedervåningen han sov i den på dagen och den va lätt att dra med sig in i köket ut på altanen också vidare , det är hjul på! Perfekt den första tiden som orolig mami eller papi.

Sämsta köpen



Underbart snygga Lundmyr of Sweden grejer ville jag ju ha men detta har jag inte kunnat använda alls . Nappen är stenhård och inte alls sugvänlig och nappflaskan har inget vakum så det ger alldeles för mycket luft i magen på småttingar . Dock kan jag få användning för den sen när han börjar med välling kanske men det är dekorativt så shoppa loss andra lundmyrsgrejer på barnlycka ! Så snygga kläder och sängkläder och de är riktigt bra kvalitè.


Tuttskydd , amningsbehåar , mjölkuppsamlare mm vänta med det skulle jag vilja säga . skicka mannen , mamma eller polaren om du behöver det sen när du är hemma . Jag kunde knappt amma... det vet man ju aldrig så det är onödigt att shoppa i förväg. Nu ligger det och samlar damm hemma !


Så de va mina bra köp och dåliga köp. När jag blev mamma första gången köpte jag alldeles för mycket kläder , en badbalja som aldrig blev använd R badade i badkar jämt och M älskar att duscha . Många barn älskar badbalja men man kan vänta och se tycker jag. Blöjspannen är överreklamerad  det luktar ändå och det blir så dyrt i slutändan med alla insatser så man kommer snart på att sätta i en vanlig ICA kasse och slänga varje dag istället.

Nu utmanar jag Ida , Lisa , Frida, Mathilda och alla andra som har lusten att lista sina bästa /sämsta köp !

Louise





farbror mathias

Publicerad 2008-09-23 19:39:54 i Dagbok,

Vet att frida bloggade om denna underbara gubbkeps för ett tag sen , men jag kunde inte låta bli den idag trots att Elias har en likadan ...förlåt !!



Malle har tagot fotona med sin nya mobilkamera !! grymt bra får ja säga

louise

yes

Publicerad 2008-09-23 12:59:49 i Dagbok,

Jag gjorde det ....! Andra gången denna vackan som jag tatt en morgonprommis ... morgon och morgon klockan va la halv elva men ändå , jag promenerar ca en halvtimma fyrtio minuter längre har jag inte lust med ensam , om jag hade sällskap hade de nog vart roligare ... Mathilda varför bor du inte här och sällskapar mig ! jaja fyrtio min är bättre än inget eller hur ?
Mathias vaknade bara en kort stund efter han och J gått å lagt sig så då gick han och jag istället , så nu sussar han i vagnen men nu börjar de bli dax att vakna ... ska till bvc kl fyra och han måste hunnit äta två gånger innan dess för sen ska vi till torp .

Vad gör ni idag ?

Louise

Fotofix

Publicerad 2008-09-23 10:07:02 i Dagbok,

Hej allesammans ! Idag ska vi bara mysa å vila har vi bestämt ...haha för ovanlighetens skull. Johan e ledig idag så en sväng till torp blir det för lite present shopping till R !!
Johan och M sover förmiddag nu för de va uppe tidigt .. klockan sex tror jag de va men han åt vid fyra så de va ju inte långa vilostunden efter.
Skönt när J är ledig så jag slipper gå upp nån gång ibland.. ny ska det intas en kopp rykande hett kaffe och den dära hemska pinnen :( kanske ska hoppa på sluta röka tåget som sprider sig genom byn ryktesvägen ? ska köpa hårfärg idag med hade ja tänkt ... vi får vällan se vad de blir



grajade lite med bilderna igår med hjälp av Malle och de kassa bilderna som va suddiga och gryninga gjorde vi lite roliga istället ...



här har jag gjort han lite varmare i hudtonen och mörkat de lite...

De blev ingen film igår ... men de blir en annan dag , fick ju träffa mina girls en stund iallafall.

Louise

Naken bebis...

Publicerad 2008-09-22 19:11:21 i Dagbok,

idag har jag vart hos Frida på en underbar fika !! kusligt huslig va hon och hade bakat innan jag och Lisa kom ! Snacka om supermamman .
Sen gick jag och Mathias hem .. har haft en skitkass natt inatt för J fick för sig att han skulle prova att få bort det sista nattmålet ...herregud han är bar 2 månader och han äter en gång mellan sju på kvällen och sex på morgonen ! Jag tycker han är en superbebis ...
Jaja han fick väl prova sin teori tänkte jag så han tog upp en sovande bebis vid elva i går kväll och matade honom .. vilket resulterade i en orolig bebis som vaknade ofta och ville ha mera mat redan vid två igen !!
Sååå de kan han fetglömma boyen...

M och jag gick hem från Frida vid tolv sen somnade vi klockan ett och vakna fyra !! underbart ... han har ju lite att ta igen så han somnade redan halv sju idag , dumma papis ideer... ne men nu har vi provat och de gick inte .
Fick iallfall ett roligt samtal förut och en kompis till mig har fixat så jag ska ner till gbg och bli sminkad och fotad på modellhuset !! för bara min egen skull e klart inga modellplaner direkt hehe ...men de ska bli superskoj att få vara jättefin även om de bara är för en dag .

Snart kommer söta Malle och Fia vi ska kolla flyga drake filmen tror jag .


fina nakenfis-tjocken



                            
Nu skrattas det massor här hemma .. nöjd och go bebis

På frdag fuller världens finaste R åtta år ! Såå på söndag ska vi mysa å öppna paket, undra vad de kan bli ?

Madde : ring när rösten kommer åter ! puss älskling

Louise

Sunday bloody sunday

Publicerad 2008-09-21 19:59:44 i Dagbok,

Jag skulle vilja säga att jag har gjort massa roliga saker idag ... som att shoppa , friserat mig och på det dratt en löprunda ! hade ju vart den perfekta söndagen .
Men så är inte fallet .... såklart... jag har vart hemma och dragit benen efter mig trots att J och M har vart på egna äventyr och R har lekt med polare hela dagen !
Men men vissa har starkare karaktär än andra jag menar de som drar på en löprunda sådär bara ... (inga namn nämnda ) de ger oss vanliga döda sjuukt dåligt samvete så de borde sluta upp med det ögonaböj ;) men imorgon SKA jag ut på en powerwalk innan jag ska till söta Frida på fika .... hmm få se hur de blir med den saken ... suck ... varför kan inte jag gilla å springa och promenera som vettigt folk ? jag drar mig för de ju de är ju inte skoj direkt eller ?

Vad har ni gjort denna vackra söndag ? hoppas jag kan komma iväg till Lisa nån dag så vi får frisera varandra med lite snygg höstfärg . funderar på ett sånt slingkit från loreal ... har aldrig provat men kanske de skulle ge lite liv i mörkt hår ? Vilka underbara I lands problem jag har idag ... hehe



kolla in fina Eva Longoria hom har ju vackra skiftningar i håret ... snygg frilla har hon skaffat sig med ... skulle gärna vilja ha den men jag skulle säkert ångra mig för den skulle aldrig se sån ut på mig .... suck .. privat stylist tack !!
Men visst e hon snygg ? Min favorit alla kategorier ... vem skulle ni vilja se ut som om ni fick välja ?

Louise

Olà kära vänner

Publicerad 2008-09-20 11:31:22 i resor,

Jahopp då va de lördag då ... vad gör man en underbar dag som denna ? Jag ska nog inte göra mycket tror jag , har vart med Robin på fotbollsträning och nu är han hos sin far och ska ha barnkalaset .
M sover gott i sin vagn ute och Johan har åkt till jobbet... vad gör jag då ...hmm sitter framför datan kollar läget på facebook och alla fina vänners bloggar jag läser ... get a life eller ? Vad gör ni när ni inte behöver städa eller passa barn ?
Min fina Ida kanske kommer på en fika annars är det inga planer idagh alls . funderar på att sätta mig i höstsolen och försöka få lite färg kanske ? känner att de bränner lite i ansiktet efter jag kollat träningen i solen.Hoppas R får en underbar dag med kompisarna ! vädret är ju lovely för kalas.
Ska hämta honom vid fyra sen blir det kankse lite vin framför tv:n och nogot gott att äta ... skulle vilja tappa en 5-6 kilo nu hade vart skönt , har tappat alla 10 jag gick upp men jag hade ju ca 8 för mycket innan så nu är det dags ... hmm undra hur ?
Ska börja promenera mera , kanske va de jag skulle gjort nu ;) godis äter jag knappt .. bara på helgen hmmm lalala . har inget vettigare att skriva mer än grattis Malle till din tur va de nu va ? Ring å berätta !





Hade Angela och Theo på besök en sväng igår !! Skönt med underbara vänner ...

Louise

Ps. TACK underbara,vackra,snälla och fina Marielle för kläder också. missade henne sist så ofin som jag är ! puss å kram Ds

nyhetsmorgon..

Publicerad 2008-09-19 07:54:37 i resor,

är standard här hemma nu förtiden ;) ganska mysig med en glad bebis en kopp kaffe och morgontv... vet att jag saknade detta mest när ja började jobba efter Robin.
Idag e de taco-dag ! och städdag... Johan och Mathias åker om en stud då ska ja stäääda ...tralalala finally... Sen tänkte jag smita över till Frida en stund och få hjälp med en bröllopssight som hon beställde från men jag fattar inte när jag kollar . Är tydligen väldigt billigt och dom måttsyr upp åt en .. dollarn är ju låg så det blir extra billigt.

Robin har gått till skolan , Johan och Mathias sover och friden har sänkt sig över smultronstigen ... snart vaknar dom och dagen drar igång ... dags att njuta av stunden.

Louise

tack!

Publicerad 2008-09-18 12:45:14 i resor,

Jag måste få tacka alla söta som ger mig kläder till Mathias hela tiden. Underbara kläder dessutom ! Tack Frida , Lisa , Ida , Angela och Jessica !

Louise

just nu...

Publicerad 2008-09-18 10:21:31 i resor,

sover M gott i sin vagn .. Inatt har han vart en ljuvlig bebis och sovit från sju till sex och ätit en gång klockan tre... underbart kan jag säga.
Idag kommer morfar på besök det är ju alltid lika mysigt !! Imorgon ska jag äntligen storstäda .. kanske låter märkligt att jag ser fram emot det men det är sååå längesedan jag damma å grejer så jag lääängtar . Johan är ledig så han ska åka ett par timmar med M medans R e i skolan så jag blir alldeles ensam med min efterlängtade städning . Ska byta alla sängkläder och bara njuta av att lägga mig i dom fredag kväll nyduschad och naken ;)
Ihelgen jobbar Johan så det blir inte mycket annat än hemmamys . Robin ska på träning på lördag sen ska han till sin far ett par timmar för det är där han ska ha sitt barnkalas i år !! nästa år är det min tur att anordna detta event.. måste komma på nåt riktigt bra tills dess .. har ju ett tag att planera hehe
Han längtar iallafall massor till sitt kalas !! Har skickat ut inbjudningar till släkten för ett litet myskalas här hemma också de måste man ju ha han fyller bara åtta en gång .

Vad ska ni göra i helgen ? kommentera lite nu då jag ser ju att det är ca 40 st å kollar här varje dag så nu tycker jag att ni borde ge er tillkänna ? kom igen nu ....


nanar sött på altanen


R som femåring !

tycker det är lite trist att jag inte har några bilder på Robin på datorn när han är mindre . de va först när han va fyra fem år som jag hade dator och mobilkamera !! men samtidigt har jag massa foton i album på honom det kommer jag inte ha på Mathias på samma sätt , försöker att lämna in ibland men de blir inte lika ofta.
Undra vilket som är bäst egentligen ? vad tycker ni bilder på datorn eller i album ?

Louise

Lsk kille

Publicerad 2008-09-17 11:02:14 i resor,

dålig uppdatering här på smultronstigen får man väl säga !! sen sist så har jag vart på kräftskiva de va mycket trevligt får ja säga ...
Inte lika trevligt dan efter när jag va och jobbade några timmar på Johans jobb ... skulle packa 7000 påsar med en dricka en daim ett äpple en kycklingwrap och en servett ... vi va där till kl fem och då hade vi gjort hälften !! sen i måndags va jag och Robin på Lsk matchen .Robin va maskot !! stort ... synd att de va en såpass kass match bara men R va nöjd och lycklig över att få springa in på planen. Marlene va ju självfallet där som stöd för en ensam mamma son inget kan om fotboll!! puss puss gumman ..


Ser ni R som vinkar ? nr tre bland lsk killarna



Idag ska vi till torp och köpa gymnastikskor till Robin sen hem å mysa ... Nu när hösten är här så är de mysigt med kvällsmat i soffan med tända ljus !
Johan va på vinprovning igår då satt jag och Robin själva och mös till Idol ... Mathias sov gott och det är härligt med egentid tror jag för R och mig..
Dock sov M inte hela natten i natt ... va fort man blir bortskämd han brukar sova från 7 till 6 med ett eller två mattillfällen de senaste bara ett !! men i natt vägrade han somna om vid fyra så de va bara att gå upp... suck ... tur att johan tog han en timma sen så jag fick sova ...

dessa ungar !!

Louise

Slide

Publicerad 2008-09-13 13:24:00 i resor,

jag kan inte heller lägga in slide grejen ida men ni kan kolla på den här! det retar mig dock att det är reklam innan sången drar igång men vänta bara en liten stund så får ni en härlig musikupplevelse också !!

Louise

Tanken är..

Publicerad 2008-09-13 10:22:54 i resor,

Att jag ska på kräftskiva ikväll.. det är min söta Madde som dragit ihopa ett gäng och detta ska ju bli skitskoj !! men !! det är alltid ett men med mig....
Jag har ångest över att lämna M ... hade inte det sist men då va de ju Johan som hade han ! Nu ska iofs farmor ha han från kl fem och han lägger ju sig sju för natten så det är inte långa stunden Johan kommer hem vid nio... och hon är ju världens mysigaste farmor så det är inte därför ... det är mitt egna dåliga samvete som spökar. Men men han lär ju inte ta skada av detta precis ;) det är bara bra att han vänjer sig vid att vara hos farmor för jag vill ju att de ska ha en bra kontakt och att de ska kännas mysigt att åka till farmor och farfar..

Såååå det är bara att släppa det och njuta av tiden som bara Louise !! jag är nog också bebisskadad Ida !! men det ska iallafall bli riktigt roligt , de kommer massa mysiga personer som jag inte träffat på länge så jag ska bara njuta av friden och folket !!

Vad ska ni göra idag gott folk ?


syskonkärlek !!

Imorrn kommer lilleman ... saknar han mycket nu .

Louise

Min man...

Publicerad 2008-09-11 21:50:10 i Allmänt,

är ingen vanlig man ... men han är ju min man..hehe


snyggt med snusen

skulle lägga upp ett filmklipp men jag fattar inte hur .. nån som kan ? hjälp .. Frida du har ju gjort det hur gör man ?

Louise

Jag hade ju...

Publicerad 2008-09-11 18:50:53 i resor,

bestämt mig för att lägga ner detta fenomen ... men det är så många som läser som inte träffar mig alltför ofta.. har fått lite klagomål nu ;)
Det är ju kul iofs för då finns de ju folk som gillar att läsa ... sen är ju mormor och morfar Johnny nere i spanien i flera månader så jag har lovat att uppdatera med massaaa foton..

Idag har ja vart hos Fina Ida.... Hon och Lisa  skulle baka bullar , hur mycket det blev med det undrar jag nu ;) jag åkte innan de kommit igång fullt ut !!
Robin skulle på utflykt med skolan idag ... får ringa till hans far och kolla om de haft kul !! jag älskade utflykter när ja gick i skolan !! Saknar min store drufs nu .

Nu e de dax för min lille plutt att hoppa i säng så jag återkommer senare !! är så glad över att han går och lägger sig vid sju åtta !!
Jag älskar han med de tre timmarna bara jag och Johan är lovely !!

Louise

Undra,,,,

Publicerad 2008-09-10 18:11:06 i resor,

Jag tror att bloggen får ligga på is ett tag...kanske inspirationen återkommer ... kanske inte.. just nu finns det varken lust eller ork ...

puss puss
Louise

vintertid

Publicerad 2008-09-09 18:09:49 i resor,

har haft zero blogglust ett par dar ...men jag kommer igen !!


Bamse


rustad för vinterkyla



Rock Star Baby !!

har vart på torp idag...shoppat vintermössor till bebis...R behöver oxå men då får han va med !! känsligt sånt tydligen ...

Louise

vakna ungar och bondens dag...

Publicerad 2008-09-07 09:51:23 i resor,

Jahajaaja inatt har M vart vaken hur mycket som helst , de börja med att han hade svårt att komma till ro på kvällen sen fortsatte det i den takten ...
Uppepå de så vaknade R vid 23 och spydde .. då va de hans tur , stackars liten ... när ska detta ta slut !! Han verkar dock bättre idag så peppar peppar....

Bondens dag idag... känner ingen lust alls. de får nog vara , kasst väder och lervälling är det där uppe enligt säkra källor... inget för en barnvagn direkt

Livet känns fortfarande ganska segt måste jag erkänna ... det är så mycket nu hela tiden så jag har ingen egen tid alls ,, en dusch vad är det ? går det att äta ?
Önskar mig en solning en dusch och ett frissanbesök ,,, ska de va så svårt ? känner mig sjukt mammasunkig!! Jajjajajajaja sluta gnäll nu Louise !!
Meeen man måste gnälla ibland å då finns de ju inget bättre ställe än sin alldeles egen blogg !!? Vad har ni gjort i helgen? berätta för en stackars urtörstande hemmefru !

Louise

Chokladbollar ?

Publicerad 2008-09-06 13:27:45 i resor,


favorit i repris... älskar denna bilden , den blicken gör att ja smälter


Robin och jag har precis bakat chokladbollar ... på min tid hette dom negerbollar men det får man tydligen inte säga längre ... men finska pinnar då va ska dom heta ?? ja ja gott blev det iallafall, man får göra något mysigt en dag som denna ... vi har kollat på film och vart på fotbollsträning på morgonen.
Regnet ven om öronen på mig men barnen va tappra och spelade på en hel timma ! jag va helt stelfrusen efter , men de är skoj att titta på ungdomsfotboll , roligt att R har hittat " sin grej " hoppas på mycket match-åkning i framtiden!!


Mammas fotbollskille ( vi ser dig Jeppe !! kom snart vi saknar dig här ju !! )

Idag ska vi ha spelkväll ( har ja bestämt ) det tittas på alldeles för mycket tv i det här hushållet !! så fort vi ska mysa så tittar vi på film... kollade den nya Batman igår med Robin ..
Sååå idag har Mami bestämt monopol-kväll !! taa-daaa Johan e måttligt road men jag älskar sällskapsspel! så kan de låta spelade vi på midsommar och de är grymt kul.
Johan gillar inte sällskapsspel påstår han .. men han står ut för vår skull ( tror att han tycker det är mysigt med en tv fri kväll ändå )
Vad ska ni göra ? komma å spela någon ?

Louise

slutet gott....

Publicerad 2008-09-05 11:35:39 i resor,

Nu verkar det som att lugnet fallit över smultronstigen ... magsjukan är över ( ta i trä ) bara R kvar .... hoppas han slipper !! dagen idag väntar inga överraskningar direkt fredagsmys och soffhäng står på agendan.
Har vart hos Angela en sväng och fikat utan lillfisen ... skönt att få vara själv lite , Johan håller sig hemma idag med för att kurera sig helt ( alla kan ju inte var så arbetsvilliga som David !) haha..
lyssnar på lite musik för att få inspiration till bröllopet .. har några favoriter, hoppas jag kan få en solist till kyrkan . Skulle vart på träning med Frida igår men hennes lille va sjuk och Johan va sjuk ... alltid finns en anlening till att inte träna ;) imorgon är det bondens dag ska nog dit på söndag tror vi ...
Vad gör ni idag ? fick inget större napp på sex-grejen hade samma antal besökare som vanligt ...


något sliten Mami.... trött fis

Må väl
Louise

sex

Publicerad 2008-09-04 21:09:52 i resor,

Malle sa att de som folk googlar på mest är sex ... inte förvånanade direkt iofs men nu ska jag kolla hur många som kom in till mig när överskriften va sex .... spännande , eller inte ... uttråkad hemmafru ger sig för idag och hoppas dagen imorgon har mer att ge !!

natti natti

Hinner inte..

Publicerad 2008-09-04 13:48:05 i resor,

Nee ja ihinner ju inte ... ja hinner inte allt ja vill på dagarna , kan inte minnas sist jag fikade ! men iofs har ju vi vart sjuka .... otålig som få e jag .
Jag skulle göra en massaaa idag bar för det så har M bestämt sig för att power nappa större delen av dagen så jag hinner inte ..suck ska de va såhär ?
Eller jag kanske skulle släppa på kraven månnen ? sluta dammsuga varje dag sluta greja i köket varje morgon sluta tvätta ,,,, men vad händer då ? jo ingen har rena kläder och ingen mat finns på bordet ... återigen suck ... känner mig låg idag , önskar jag kunde känt mig mer tillräcklig

Louise

förbannat!!

Publicerad 2008-09-04 13:44:42 i resor,

Kan man säga .... nu är Johan sjuk ... pust . Jag skulle vilja se några andra väggar än dessa nu , ska nog ta en prommis snart , men de har vart mkt tvätt och grejer så ja har inte hunnit ...




kolla in raggartärningarna !!

Louise

Mitt hjärta

Publicerad 2008-09-03 09:40:16 i resor,

                     
Du håller mitt hjärta i din lilla hand ... jag älskar dig så



                                                    


första suddiga leendet

shopping

Publicerad 2008-09-03 09:05:43 i resor,

Har nätshoppat igen ! denna drog ... haha näjag behövde nya skor ... eller de behöver man väl alltid ?

                               

Louise

Underbart

Publicerad 2008-09-03 09:00:33 i resor,

Idag är vi någorlunda friska igen , så skönt !! Mathias har inte spytt sen igår men han är trött idag , det tar fort på de små liven . Sjukhuset gick bra vi fick stanna i 2 timmar för obsevation och prover sen fick vi åka hem .
När vi skulle ringa in så grinade jag som en gris !! Johan fick ta över de va så jobbigt att se han så loj och dålig ... aaa dessa barn de tar livet av mig , jag oroar mig konstant för deras väl.
Men slutet gott allting gott ... nu nanar han sött i sin babysitter och jag ska ta tag i hemmet .. om ja orkar ;) har ju vakat en hel del i natt..

Annars intet nytt på västfronten .. over and out


trötta barn nu på morgonen


Mathias i magen foto : Malle

Louise

Sjukhus

Publicerad 2008-09-02 12:36:27 i resor,

Nu åker vi till sjukhuset ... Mathias har magsjuka , jag också men han är värst !! mammatårarna rinner då jag inser att det troligen blir dropp och kanske att han får stanna , har inte behållit någon mat på bra länge... usch detta är ju så jobbigt

Bröllop och svimning

Publicerad 2008-09-01 08:37:04 i resor,

Man kan ju lugnt säga att bröllopet va en minnesvärd stund ... alt va frid och fröjd solen sken och bruden strålade , men mitt i akten svimmar brudgummen !! inte en gång heller utan tre ! herregud .....
till slut fick prästen genomföra akten med en sittande Jonas , sä himla kul får man ändå , säga snacka om nerver ... hela kyrkan klappade händer när de va över !
Mathias visade sig från sin bästa sida och sov gott i vagnen och va en vaken och go bebis en stund på kvällen , han la sig vid åtta men han vaknade vid tolv och då va han svår att somna om , ny miljö och allt så han fick vara med mor och far på festen en stund ... men han va riktigt go och gick från famn till famn... för att sen somna om till sex på morgonen då krävdes mat sen somnade han igen så over all vad allt strålande , riktigt god mat och underbara gäster ... så lyckat !! grattis fina Angelica och Jonas !
Men vi va trötta dagen efter för vi sov ju ganska dåligt alla tre ... oroligt när man sover borta så kalaset hos syster fick vara ,,, tråkigt men vi åker en annan dag.

Johan känner kocken som lagade maten och givet bokade han honom till nästa sommar !! kommer bli riktigt bra tror jag ! Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och njuter , R har precis gått till skolan och jag och Mska till Bvc om en stund... Idag väntar spännade saker som lite städning och storhandling!!

Louise

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela