Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Charlie å ja ..

Publicerad 2012-10-20 09:57:15 i Dagbok,

Idag ska jag ha en Charliedag :) vi ska ner till gympahallen för lite lördagsbus sen ska vi hem och steka pannkakor till lunch, Mathias och Johan skulle till farmor o farfar och Robin är med sin far i skövde och bor på hotell. Splittrad familj är skönt ibland bara få fokusera på en :)
Apropå Charlie så har vi sakta börjat med lite pottträning men han tycker blöjan är varm och skön ! så igår lyckades han kissa en gång på pottan weehoo succè ! Skönt om han kan bli blöjfri till våren .
 
En annan grymt kul grej är att vi är ett gäng på 13 glada tjejer och en man som har bokat breaking dawn part 2 15 november . Äntligen !
 
Vad kan man mer skriva om denna regninga lördag ?? bara att den känns bra och humöret känns bra. Önskar mig bara en jäkla massa deg så att vi kan boka en resa för hela stora familjen för så som ekonomin ser ut just nu så lär det dröja :( smolk i bägaren... varför ska de vara så att man är som fattigast när barnen är små då man egentligen skulle vilja uppleva världen med dem ?
Jag vill inte vara femtio och resa med bara Johan jag vill resa nuuu med alla barn ! Så en liten önskan i höstmörkret... söta fina högre makt skicka massa pengar !
 
 

denna godingen börjar bli stor! slutet på en era och början på en ny som innebär en tonåring och två inte jättesmåbarn ,, småbarnstiden börjar ta sitt slut och de är skööönt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela