Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Hormoner..

Publicerad 2008-07-27 14:59:57 i resor,

Ja säger bara ett ord... hormoner.. och plenty av dem också. igår kväll bara grinade jag . tyckte mathias bara skrek hela tiden ( han som sover 7 timmar på natten och e ganska nöjd överlag)  .
men men .. som sagt  hormoner..
han e go för deallra mesta och så e han ju så vacker.. helt ljuvligt fin .eller som johan sägeren riktig sexbomb! ha ha
de finaste vi har..han och Robin
igår åkte vi och grillade hos johans syster på kvällen, de va jättetrevligt men vi kom framtill att de inte va de allra bästaste för lillhjärtat... de va sjuukt varm och lite stojigt med massa barn så vi bestämde oss för att vänta med allt sånt ett par veckor tills vi har lärt känna våran bebis ... de behövs tid för att vänja sig .. både för bebis och föräldrar..





Louise

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2008-07-27 15:49:43

Hej i värmen! Han är så fin. :-)

Ja det tar ett tag att landa så det är rätt skönt att bara vara hemma och mysa ett tag. Särskilt nu i värmen. Inte lätt för de små. Själva trivs vi alldra bäst på stranden. E sover som en stock där! Jätteskönt i skuggan. Kan vara ett tips när ni orkar ut. Elias o Mathias rimmar! Tänk när vi ska ropa på dem när de hittar på bus här på området.

;-)

Postat av: Mathilda

Publicerad 2008-07-27 19:40:26

Hej gums, dessa jäkla hormoner, tar de aldrig slut?? ;0) Håll er hemma, mys med Mathias och lär känna honom om det är vad som känns rätt, varför stressa, ni ska ha honom heeeela livet :0)))))



Idag skulle vara dagen D men jag tro inte att det blir så. Känns väl rätt OK just nu ändå när jag börjar fatta igen att vi ska ha en bebis även om det inte blev nu i helgen när vi trodde att det dragit igång. Önskar man kunde få en garanti att det inte blir två-tre veckor över tiden iallafall men meeen, vad är en bal på slottet sucka



Hoppas han inte lider för mycket i värmen stackarn! Här har åska och regn härjat idag så nu är det lagoma 20grader ute och 25 inne istället för 30 som igår! Hoppas det kommer ligga på runt 20-25 ute hädanefter istället för så hysteriskt varmt som det varit det sista!



Kramkram

Postat av: marre

Publicerad 2008-07-27 20:55:49

Hej på er! stanna inne för guds skull, vädret e ju galet, ha,ha. kollar din blogg varje dag.. kommer å hälsar på när ni stabiliserat er lite.. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela