Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

off to..

Publicerad 2011-01-12 08:16:41 i Dagbok,

Till kicki på brakfrulle snart , ska bara lämna M på förskolan . Jag kämpar med att inte säga dagis de blir varannan gång ungefär . Inte för att jag ogillar namnet dagis tvärtom de känns mysigt på nåt sätt utan för att de känns som om de som jobbar som förskolelärare verkligen vill att man säger förskolan . Har jag rätt ??

Sen kommer mamma hit en stund och gosar med Charlie , hon ville ägna en stund åt han när M är borta , annars blir de ju lätt att han drar all uppmärksamhet ;)

Våran lille gnällfis .. vi kallar han så då han o C är två helt olika personligheter . M är mycket gnälligare och pipigare ;) men såklart alldleles ljuvlig ändå !
Charlie är lyckan personifierad ! Alltid glad förutom när han är trött hungrig eller sjuk .. han sitter inte bara och piper av ingen anledning , han ser till att få uppmärksamhet genom att alltid le o vara glad så folk dras ju till honom såklart ... dock sover han mycket sämre än Mathias

Alla barn har sina personligheter ..ganska fantastiskt !!

På fredag ska jag och den andra klassmamman Jennie ha ett disco för Robins klass , kommer bli riktigt roligt !! Hoppas alla kommer få kul .

Vi hoppas på mycket dans , kramar och lekar ! Min stora kille ...dansar tryckare , känns både konstigt och härligt !kicki börjar jobba nu och lämnar mammagängets ledighetskommitte ...men bara delvis såklart !!!

Kommentarer

Postat av: Frida Jensen

Publicerad 2011-01-12 09:00:58

Japp man vill gärna att förskolan ska kallas för förskolan, men de felsta tycker inte att dagis är negativt, det är mer folktal. Jag säger ganska ofta dagis själv, fast jag försöker säga förskolan oftast. Men barnen säger nästan alltid dagis och det blir lite förvirrande när det har två namn. Men vi får alla jobba på! :)Ha en toppendag!

Postat av: Ida

Publicerad 2011-01-12 12:58:48

Varför vill man hellre säga förskola än dagis då? :)

Lite som städare vill att man kallar dem för hygientekniker? :) hihi

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-12 19:05:00

för att det är en "förskola" det är mycket mer pedagogiskt numer än förr då det var "dagis" och man bara passade barn

Postat av: Lena

Publicerad 2011-01-12 19:06:57

Ja precis så är det!

Och man går ju inte 3,5 år för att bli dagis fröken, man blir ju förskolepedagog. Stor skillnad!

Postat av: Ida

Publicerad 2011-01-12 19:29:23

Jojo såklart! Men visste faktiskt inte att folk brydde sig om man sa dagis eller förskola! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela