Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

TGIF !

Publicerad 2012-10-26 12:51:24 i Dagbok,

Ja vad kan man säga de verkar som om Charlie är rätt bra ändå bara lite förhöjd temp :) skönt !! Helgen är ganska oplanerad de känns gott, bara en innebandymatch för Robin imorgon förmiddag.
Hoppas de blir lika gott väder som idag så man kan ta goa höstpromenader och greja ute ! Mathias är verkligen duktig på att roa sig själv får jag ändå säga , han har vart ute en bra stund och cyklat runt på gatan och lekt alldeles ensam :)
Nu sover lilla C och jag är färdig med vfu-uppgiften. Nu är de bara en hemtenta kvar sen är denna kursen klar ! Två veckor till inlämning på den men jag står still för jag väntar på lektionerna i vetenskapliga artikelsök och forskningsprocessen ... låter kul va ;)
Städat huset-check, tvättat klart-check så nu är de lugna gatan på smullestigen !
Nästa vecka är de skollov och såklart måste jag vara i skolan hela veckan annars kan jag inte fortsätta på hemtentan, känns trist att barnen inte kan få ledigt och att Robin blir själv hemma men vad gör man ?? Får väl komma iväg någon kväll och bowla med han kanske...
Förresten så ska jag äntligen få komma till en specialist för mitt diskbråck på tisdag ! ska bli skönt att efter två år av bekymmer få träffa någon som kanske förstår mig, känner att jag inte har alls blivit tagen på allvar ... när de vart som värst som de är ca två ggr per år så vill jag bara dö... obeskrivlig smärta som är konstant inte en gång på dygnet som de släpper trots grov medecinering ... to.m övermedicinering...
Hoppas på hjälp nu då !!
 
Och på måndag är det Bvc kontroller på småbarnen charlie ska få kolla talet och Mathias synen tror jag , skönt att charlie faktiskt har börjat prata lite , jag har vart orolig faktiskt... men nu säger han en del och igår sa han to.m therese på förskolan ! namn har han aldrig försökt sig på förutom wawwa till mathias och bobo till robin !
 
 
En go bild från sommaren -11 på mig och Ville :) jag ser ju weird ut men Ville ser så go ut !!
 
 
härligt kort på Mattis från sommaren-11
 
två troll sommaren-11
 
 
godingar på kolmårsen sommaren-11
 
 
Nä nu ska jag och Mathias spela lite på Ipaden !!
 
ett litet visdomscitat på vägen från mig till er
 
" happiness is not a destination it`s a way of life "
 
 

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2012-10-27 09:35:30

Fina bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela