Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

varför??

Publicerad 2009-03-09 10:24:28 i Dagbok,

har nu vart ute i ca 3 månader och gått 3-4 ggr i veckan ca 2 mil . VARFÖR!! går jag inte ner i vikt ?? vad är detta för fenomen kan någon svara på det ?
jag börjar tappa motivationen ju..

Kommentarer

Postat av: Mathilda

Publicerad 2009-03-09 12:02:28

Hej gumman, vad segt! Det är ju så svårt att behålla motivationen när man är duktig och det inte händer ett skit på vågen :0((( Fast om du kollar kläderna och mäter istället för att stirra dig blind på vågen, har du inte tajtat till dig då? Det brukar kunna vara så, vågen är ju bara en artondel av sanningen egentligen!



Tycker du är jätteduktig som kämpar på! Forstätt med det och ät bra så ska du se att det börjar rasa snart! Själv så gick jag upp TVÅ kilon nu efter Stockholmshelgen!! Hur kan det vara möjligt att man får kämpa för att gå ner i evighetersevigheter men sen går upp tjoff på en helg?? Tror det är mest vätska men det är iallafall inte kul att aldrig kunna unna sig nåt med gott samvete mutter Har gett mig själv godisförbud fram till bröllopet och nu väntar jag på att den sketna snön ska försvinna så jag kan ut och slita i löparspåret då SKA det ge resultat annars lägger jag mig under kniven ;0))))) Hoppas det lossnar snart och att du haft en mysig helg! Kraam

Postat av: Jenny

Publicerad 2009-03-09 12:50:35

Jag hade också jättesvårt att tappa efter Amelie. Det var först efter ett år som det började lossna lite. Och nu när hon snart är två så börjar jag känna igen mig själv.



Det är nästan som om kroppen inte ville gå ner innan. Men dem lärde säger ju att det tar två år att repa sig efter en graviditet, så det kanske har med det att göra. Vad vet jag. :-)



Fortsätt kämpa i alla fall. 1 kilo ner är ju bättre än inget. Och sedan så håller jag med Mathilda; kolla kläderna istället för vågen. Du har säkert lagt på dig en del benmuskler om du knatar så mycket.

Postat av: ida

Publicerad 2009-03-09 15:49:25

Hm.... muskler???

Postat av: Madde

Publicerad 2009-03-09 16:02:49

Har en vän som började äta några hälsokost tabletter som man ska ta efter måltid, hon rasade på en gång... Jag tycker träning är bästa sättet att hålla sej i form, men ibland kanske man behöver en knuff i medvind...(NEJ DE E INTE KNARK, UTAN HÄSOKOST);)kan ta redan på va de heter om du vill.. kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-09 16:03:16

Roligt att se att du läser min blogg alltid lika uppskattat(om det nu stavas så).

Kan ju säga att jag läser din varje dag me=)

Och på inlägget,du kommer dit me=)

XOXO Angelica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela