Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

mumma..

Publicerad 2009-04-22 08:56:50 i matsedlar o recept,

Igår kväll va jag o J sugna på lite kvällsmat så vi kom på att baka tunnbröd ... detta tar ca 20 min sammalagt och smakar ljuvligt med ost och o`boy..

Tunnbröd i stekpanna

Buffé nr 1 2004, sid 29

Ingredienser
Portioner: 12 bitar

5 dl vetemjöl 
1 tsk salt 
2-2 1/2 dl Solhavre
ev 1 msk olja

Tunnbröd i stekpanna


Tillagningstid:
Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat

Gör så här
Arbeta ihop vetemjöl, salt och Solhavre (eller mjölk för
den som vill) till en smidig deg. Tillsätt ev olivolja för smidigare
deg. Dela i 12 delar. Kavla ut varje del så tunt du kan. Grädda brödet
i en torr stekpanna på medelvärme i 3 1/2-4 minuter. Vänd efter 1-2
minuter. Servera med mjölkfritt margarin, rökt skinka och gurkskivor.

prova prova !!

Kommentarer

Postat av: Frida Jensen

Publicerad 2009-04-22 09:27:44

Så gott det lät!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela