Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Oj oj

Publicerad 2008-10-26 07:32:37 i Dagbok,

Va kass jag har vart på att blogga de senaste dagarna. Men jag har vart lite under isen . Ska summera helgen lite då... I fredags va de babysim och M gjorde sitt första dyk!! Inte ett pip sa han ... han gillade det verkligen . Sen sov vi alla tre i 3 h efteråt ... så gott , de tar på krafterna med simning ;)
Senare på kvällen kom Ida , David och Malle o spelade spel och drack lite öl , vi hade jättetrevligt ! MEN de satte sina spår på gårdagen att vara uppe till två , M vaknade vis sex som vanligt och då va de bara att pallra sig upp ..hehe. J åkte till jobbet och jag o M slappade heeela dagen ... En lite promenad va de enda vi gjorde utanför dörrarna ! haha men såna dagar e sköna med .


Snyggast i stan
     
Snillen spekulerar

Ett tips är att aldrig spela spel i lag med J för han är riktigt kass på det !! Idag kommer den finaste killen i heeela världen hem till Mami så då ska vi mysa och gosa så mycket de går , hr saknat han mycket denna veckan ! Storhandling och städning står också på schemat , ett litet besök hos farmor & farfar ska vi nog hinna med hoppas jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela