Louises Dagbok

Livet med fyra grabbar !

Perspektiv

Publicerad 2008-05-21 19:47:52 i resor,

ibland händer de saker som gör att man får perspektiv på saker och ting.... ta hand om alla dina nära och kära och ta dem aldrig för givna ... livet är kort !! krama och pussa lite extra på dina kärlekar idag vem vet hur länge du får ha dem nära ..

Louise

Kommentarer

Postat av: Mathilda

Publicerad 2008-05-21 23:17:17

Vet inte vad som hänt som fått dig att tänka på det just ikväll men antagligen nåt som inte är så trevligt :0( Men du har rätt, jag är på tok för dålig på att glädjas åt det jag har, alltid är det nåt litet i-landsproblem som man går och ojjar sig över!

Har klappat lite extra på magen och ska ge Niklas en blöt puss när han kommer hem, bara för att du sa det ;0)



Vad skönt för dig/er att kunna få förbereda er lite mentalt på förlossning mm. Allt kommer gå suveränt den här gången ska du se! Pusspuss



Kraam

Postat av: louise

Publicerad 2008-05-22 09:38:34

det va väl inget som påverkade mig direkt som hände igår ... utan någon annan men ibland är de nog bra att tänka så. att man är tacksam för de man har !!

Postat av: Lisa W

Publicerad 2008-05-22 15:22:33

Hej Louise!!! Fislisa här=) Fasen ska du gifta dej också nu händer det grejer minsann!!!! =))) Gött å se att du har det bra kössen. Jag drar till Stavanger i helgen och ska jobba på ett COOP-lager. Är i Sthlm just nu på truckutbildning och jag har klarat det teoretiska. Imorrn blir det det praktiska. Kommer en bild på Facebook med mej, truckerkepsen o grabbsen sen vettu;) Lycka till med nya tillskottet och må riktigt gott !!! KRAM Lisa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela